-
Кой е онлайн 3 Потребители, 1 Анонимен, 317 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
Хайде, специално за новият фен с когото Тен се е сдобил. Изпълнението му на WATERBOMB SEOUL. Между другото, в някои фенове той е с най-забележителното изпълнение на фестивала. И мен много ме радва. -
От drama_girl · Отговорено
Тъкмо я приключих. Бях си я набелязала още в началото. Първата част беше интересна и наистина добре написана, но след появата на Бонгсу нещата се объркват. Цялата насока се променя и става доста объркващо. Сюжетът има огромни пропуски. Знам, че Джи Хо беше секънд лийд, но все пак можеха да ни разкажат малко и за неговия живот. Героите определено не бяха изградени и показани правилно. Актьорите, които са кажи-речи на моята възраст играха добре, но съм виждала и по-впечатляващи. Признавам си обаче, че специалните ефекти бяха страхотни. Финалните епизоди бяха прибързани и смея да твърдя доста нелепи. Отново имаше огромен потенциал да бъде една от най-добрите драми за годината, но уви не и за мен. Оценка: 6/10 -
От tainax · Отговорено
Резюмето е пълен хаос "оператор на благотворителна фондация"..."усукана вяра"...Изречения без смисъл и правопис...Ако ползвате гугъл преводач, поне редактирайте по смисъл изреченията. Kim Se Hui е главен директор на голяма болница и представител на благотворителна фондация. Тя е много уважаван лекар, но е непозната публично. Освен това е и ръководител на незаконна организация за осиновяване. Kim Se Hui вярва, че само превъзходни гени трябва да оцелеят. Когато дете, което е осиновено чрез незаконната организация не отговаря на очакванията на осиновителите, групата на Kim Se Hui предоставя безплатно връщане в определен период от време. Когато детето е върнато от осиновителите, организацията го убива, за да унищожи доказателствата за сделката. Kim A Hyeon е едно от възстановените деца, което по чудо оцелява. Сега е водач и духовен привърженик на оцелелите деца, който се изправя срещу Kim Se Hui в търсена на отмъщение за себе си и всички изчезнали деца...
-