Един много силен сериал.На някои сцени си поплаках,това значи че ме е развалнувал и си го изгледах с удоволствие.
Жън и Дзан бяха наистина силни персонажи,може много да се научиш от тях(тяхната борбеност,сила ,доброта и уважение към всички).Тези качества вече доста липсват в нашето общество,не че го няма, но е по-малко.
Друга връзка (не любовна ),която много ми допадна е между Бен и Сасин.Братя не по кръв,а по съдба.
Благодаря за превода, страхотни сте!
Направих си кино вечер и точно преди малко го изгледах… и честно казано, още го мисля. Филмът е хаотичен, мрачен и напрегнат – по най-добрия възможен начин. Обичам такива истории, в които животът на няколко напълно различни човека се пресичат и всяко решение води до нещо още по-заплетено.
Особено много ми хареса колко добре бяха изградени героите – всеки си носи нещо тежко, нещо отчаяно… все едно всички са на ръба. Парите, лъжите, измамите – всичко се преплита и накрая става мазало. От онова добро мазало, дето не знаеш кой какво ще направи следващия момент.
Малко бавно върви на места, но атмосферата и обратите си заслужават. А финалът – оставя те да си го премисляш още дълго.
7,5/10