Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NonSubditos

• Последни мнения

• Магазините Skyview бяха домакини на среща с Джунг Дехьон за "Лятното K-FUN училище". "The Shops at Skyview", търговски център в Куинс, проведе поредица от шест курса по корейска култура "K-FUN Summer School". Събитието бе под темата "Skyview High" и се проведе от май до началото на август. Всяка определена седмица включваше ден, посветен на изследването на завладяващите аспекти на корейската поп музика, мода, изкуство, уелнес, храна и традиционни културни преживявания. Първото от тези сезонни събития, се проведе на 16 юни от 14 до 17 часа включваше среща с Кпоп звездата Джунг Дехьон. Това е първото му събитие в чужбина след последното турне на B.A.P през 2018 г. и той бе нетърпелив да се събере с феновете в Ню Йорк. Имаше и завладяващо изпълнение от танцово студио AKF. Участниците, които посетиха повече от четири от тези класове, получиха подарък за завършване, който включваше пощенска картичка, подписана от Дехьон.     Преди самото събитие, Дехьон даде и интервю. Чонг Дехьон е откровен за завръщането на BAP и събирането им отново с феновете си в Ню Йорк. Джонг Дехьон дебютира като главен вокалист на момчешката K-Pop група BAP през януари 2012 г. с дебютния си сингъл „ Warrior “. Оттогава групата направи вълна, пленявайки сърцата на много BABY (тяхното фен име) със своята овластяваща музика. Талантът им е спечелил множество награди и са наречени „чудовищни новобранци“ заради свирепото си сценично присъствие. Година след дебюта си те предприемат първото си задгранично турне и стават първата K-Pop група, която свири на Таймс Скуеър в Ню Йорк . След като договорите на BAP приключиха, членовете се заеха със своите индивидуални дейности. Дехьон издаде първия си самостоятелно продуциран EP, Chapter2 „27“ , през 2019 г., последван от сингъла Aight малко след това. Той навлезе в музикалния театър и участва в популярни мюзикъли като „Наполеон“ и „Брилянтин“ . Независимо дали чрез BAP или соловата си работа, Дехьон продължава да очарова слушателите с уникалния си, мощен вокал. Шопс ат Скайвю“ специално подготвиха среща с Дехьон за „K-Pop Day“, за да дадат старт на серията си от лятно училище K-Fun. Събитието с разпродадени билети събра много Babyz, които приветстваха дългоочакваното му завръщане. Докато се подготвяха за планираното му участие, Kpopconcerts.com се срещнаха с Дехьон, за да сподели мислите си за събирането му отново с феновете в Ню Йорк и да загатне за завръщането на BAP." KPC: Мина известно време, откакто за последно сте били в Ню Йорк. Какво е чувството да се завърнете този път като солист? Дехьон : Имам смесени чувства. Последния път, когато бях тук, беше с членовете на BAP и въпреки че ми липсват, съм щастлив да се върна и развълнуван да се срещна с феновете. KPC: По какви начини опитът ви в музикалния театър е повлиял на подхода ви към записването и изпълнението на музика? Дехьон : Когато пея, мисля, че фокусът върху емоционалното предаване е важен. За мюзикълите аспекти като предаването на текста, музикалното пеене и актьорската игра играят огромна роля. KPC: Наскоро подписахте договор с MA Entertainment. Ще очакваме ли скоро нова музика от вас? Дехьон : Не мога да споделя много подробности за момента, но BAP първо ще пускат нова музика, а след това ще работя върху соловата си музика. KPC: Като стана дума за BAP, MA Entertainment пуснаха документален тийзър за завръщането им, който получи емоционален прием сред BABY. Какво е вашето мнение за това? Дехьон : Бях доста изненадан и развълнуван. Babyz ни чакаха с нетърпение и приветстваха завръщането ни, така че ми хареса да видя реакцията. KPC: Всички сме развълнувани да чуем това! Тъй като днешната ни среща ще бъде посветена на „училищна тема“, кои бяха някои от любимите ви училищни спомени? Дехьон : Бях малко непослушен ученик, но си спомням, че прекарах по-голямата част от ученическите си години, висяйки се с приятели и ходейки заедно на караоке. KPC: Често ли си имал проблеми с учителите си? Дехьон : Не чак толкова! *усмихва се смутено* KPC: Феновете на Ню Йорк търпеливо чакаха да ви видят! Какво очаквате с нетърпение на срещата? Дехьон : Свързвам се с феновете си чрез социалните мрежи, така че е хубаво най-накрая да се срещна с тях лично. Благодарен съм на всички фенове, които чакаха да ме видят, и искам да дам най-доброто от себе си на събитието днес!   Изт.  
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...