-
Кой е онлайн 13 Потребители, 0 Анонимни, 143 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
Минхо държи фронта в СМ докато другите от SHINee са се отдали на соло проекти или както Кибум - оттегляне (надявам се за кратко). Пълни социалките и ТикТок с клипчета, гостува на различни предавания, активен е в спортни събития. Ще ви изненадам ли, ако ви кажа, че часове преди SMTOWN във Фукуока в неделя (01.02), участва в състезанието HYROX Osaka, че даже записа и забележителни резултати: - класиран на 7-мо място във възрастовата група (30-34) - класиран на 23-то място в общото класиране (мъже участници) - време за финал 1:05:06 (подобрил предишен личен рекорд от 1:09:01) Линк към официалните резултати ТУК. Направо нямам думи. Все пак преди всичко е айдъл - танцова практика на "Tempo". Запис около разучаването на танца и участието му в музикални предавания по промоциите на парчето. "MINHO 'TEMPO' Dance Practice & Music Show Behind the Scenes" клик на снимката На 25.02 му предстои да издаде и японски сингъл. 'FLAWLESS'ще съдържа две песни - "Flawless" и "Sunkissed". За всичките усилия у упорита работа - респект! Оню завърши световното си турне с енкор концерт "“ONEW THE LIVE : PERCENT (%)" на 01.02 в Сеул, където съобщи, че подготвя комбек с пети мини албум наречен 'TOUGH LOVE'. Пусна и трейлър видео. Темин също работи всеотдайно за кариерата си и феновете. Приключи японското си турне, а на 16.01 имаше концерт в Лас Вегас, който премина добре. След това е дал интервю за известния LoLo Wright и програмата му 102.7KIISFM. Още не съм го гледала цялото, само откъси тук там, но разбрах, че подготвя нови преживявания и неща, и се надява хората да намерят вдъхновение в него. Обаче трябва да призная, че не може да не ми направи впечатление, че нямаше и дума за SHINee в цялото това интервю, поне доколкото минах през него, а и в маркерите в описанието, което е в контраст с видеото на Кий от предния пост и заснето месец преди това. Малко ми е тъпо, честно казано. "TAEMIN Talks New Music, Performing Live, Life in LA & Connecting With Fans" клик на снимката Като споменахме Кий. Хората, които го следят сигурно са запознати с проблема. Той се оттегли (засега) заради скандала с Пак На-ре с която са близки приятели и се оказва, са ползвали услугите на една и съща спорна личност. Изчака да приключи турнето си в САЩ, обяви оттегляне от всички програми в които участва, а на другия ден качи изявление в Инстаграм. "Здравейте,тук е Кий. Искрено се извинявам, че напоследък причиних безпокойство на много хора с различните проблеми, свързани с мен. Бях объркан и смутен от новоразкритите факти и се извинявам, че не успях бързо да организирам мислите си и да изясня какво ще направя занапред. Винаги съм се гордял с това, че мога да се дистанцирам от подобни проблеми, но изпитвам невероятно съжаление и срам пред многото хора, които ми се довериха и ме подкрепиха, тъй като вярвам, че именно тази мисъл ми попречи да се огледам по-мъдро около себе си. Ще направя всичко възможно по този въпрос. Още веднъж ще отделя време, за да размисля върху себе си и заобикалящата ме среда. Още веднъж искрено съжалявам." СМ също излязоха със становище. "Здравейте, тук е SM Entertainment. Бихме искали да обсъдим въпроси, свързани с нашия изпълнител Кий. Първо, искрено се извиняваме за забавянето на изявлението, но трябваше да комуникираме с различни страни, участващи в графика и дейностите по световното му турне. По препоръка на познат, Кий посетил болница, разположена в Кангнам, където работи г-жа Лий, и за първи път му е била представен като лекар. Кий продължил да се лекува в тази болница и в няколко скорошни случая, когато посещението в болницата било трудно, той получил медицински грижи у дома. Вярвайки, че г-жа Лий е лекар - и тъй като г-жа Лий не дала никакви доказателства за противното - Кий не осъзнал, че получаването на медицински грижи в дома може да бъде проблематично. На фона на неотдавнашния спор относно медицинския лиценз на г-жа Лий, Кий за първи път разбрал, че г-жа Лий не е лицензиран лекар. Самият той е изключително объркан и размишлява върху собствената си липса на осведоменост. Осъзнавайки сериозността на този въпрос, Кий реши да се оттегли от настоящите си дейности и от програмите, в които участва. Още веднъж искрено се извиняваме, че причинихме безпокойство на всички, включително на почитателите му!" Изт. Soompi Моят коментар по темата. В момента в който излязоха първите статии за тази г-жа Лий или "Injection Aunt", както стана популярна в медиите, веднага се сетих за Кий и Тейон, които са й близки. Нещата за които разкъсват публично На-ре в момента са точно в ресора на Кий - лекарства за поддържане на младолика и свежа визия, също и за отслабване, както и вещества за подкрепа при свръхумора/физическо изтощение. Знаейки графика на Кибум, наблюдавайки го и четейки коментари колко се е "подмладил" няма как да не си помисля, че приема нещо. Въпросът е защо вкъщи? Отделно, всичко при нея започна след обвинения от бивши мениджъри за тормоз на работното място, трудова експлоатация и на всичко отгоре неплащане на задължения към хората. Съдят се, все някога ще излезе кой крив кой прав, но имиджът на На-ре е окалян, а публиката се оглежда в най-близкото й обкръжение, което включва Кий. Противно на фенското мнение в X, които обвиняват компанията, че го "крие без да е виновен", лично аз съм на мнение, че това е най-доброто за него и групата в момента. Да, може би подсказвания албум на SHINee ще се забави, но това да е. Надявам се след някой и друг месец нещата да затихнат и отново да видим Кий на екран и с другите. Дано! -
От lazeto · Отговорено
Да като как да се прецакаш сам не може да те прецака никой...
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон! Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино. Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм. Кога: 8 февруари, неделя Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен ⸻ Програма: 14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай 14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието 15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година 15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония 16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай 16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени) 16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022) ⸻ По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия. ⸻ За филма „Запали звездите“ (2022) Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения. „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки. ⸻ Очакваме Ви да споделим заедно празника! -
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв. -
От helyg · Отговорено
Днес ще имаме среща на клуба. Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.
-