Тцтцтцтц.... коментирала съм в началото, в темата за превод (в началото доста неща ми бяха неясни)
The 8 Show“ е доста интересен сериал, който изгледах буквално за едно денонощие в Playtube. Историята беше толкова увлекателна, че не можах да спра, докато не го приключа. Сюжетът е различен и много добре измислен – участниците са поставени в необичайна ситуация, която става все по-напрегната с всеки епизод.Хареса ми как се развиват отношенията между героите и как постепенно се показват истинските им характери. Напрежението е постоянно, но не е прекалено изморително, а точно толкова, че да ти е любопитно какво ще се случи.Актьорската игра също е много добра и допринася за това сериалът да се усеща реалистичен. Много ми допадна идеята колко далеч са готови да стигнат хората, за да спечелят или да оцелеят.Препоръчвам го, ако ви харесват по-нестандартни истории с елементи на психологическо напрежение. Според мен си заслужава да се гледа.
@Ilqnski
Според мен ще ти хареса
Еп.1 беше култов! Страхотно начало! Много силно. Идеята е актуална, заснемането е криативно (камерата, поставена в нисък ракурс, за да ни подкаже кои ще са злодеите, например), играта е стабилна. Всички са ан висота. Историята грабва от самото начало. Потенциалът е налице.
Много философия, политика, журналистика, етика. Първият урок беше много ценен: за учениците, както и за журналистите. Човек винаги трябва да търси истината и да не се осланя на подвеждащи заглавия, защото една грешна статия може да коства целия ти живот. Ефектът на пеперудата от теорията на хаоса.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!