Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9007
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    teresa

• Последни мнения

• Третокурсника ми се обажда сутринта преди лекциите и започва да ги реди. Питан го, а послушни деца, няма ли да ми пожелае. Той отговаря, че ми пожелава само реалистични неща. Та те така.   Много бладоря на всички за пожеланията!!!     п.п. Чета ги на глас на майка ми и жена ми, а те ме питат, от къде идват, защото знаят, че не е възможно да е от състудентите ми. Казах им, че при „корейците“ съм си пуснал крокодила Гена, а те да вземат да решат, че имам рожден ден. Много се смяха.    
    • И от мен честит рожден ден, @k-drama-monk! Да си жив и здрав и наздраве!   
    • Много е добро. Наистина се чудя дали Хан Сол А е убийцата и не мога да разбера. Който е гледал японското, да не спойлва. Харесват ми като двойка и го играят много добре – имат химия. Честно казано, се надявам накрая да се окаже, че тя е истинският извършител и манипулатор, но не вярвам след последните разкрития в 6-и епизод. Като истински фен на серийните убийци и крими трилърите, много, много ще ме изкефи тя да е злодеят. Погледнах и японското, но са стари линковете там и не можах да го отворя, а и не знам колко ще ми хареса сериал на моите години почти. По принцип харесвам по-новаторски неща, а и главно не мога да възприема азиатските прически и модата тогава.  
  • Създай нов...