Хареса ми много на мен, всичките герои са много добре направени, и всеки със своя си характер и история. И двата демона, белия и черния и главните. А тая девойка Сю Лу е направо топ, лично мен ме спечели.
Прикрасен филм! Съжалявам, че забавих гледането му. Стори ми се много страховит.
Историята имаше два пътя, по които можеше да поеме - на доброто или злото, на истината или лъжата, на живота или смъртта. Но въпросът, който стоеше в основата, е свързан с идентичността на човек и това, което виждат другите в него. Силата на възприятието е водеща.
Страхотна роля на Рюсей! Невероятни метаморфози направи! Героят му остана загадка до финала, въпреки всички доказателства, които ни дадоха за него. Японците и тук са внедрили успешно похвата за различните гледни точки.
Кастът беше феноменален!
Ацуши Фурусава е не само художник, но и илюстратор, който навлиза в света на джобните чудовища – Покемоните, и става един от любимците на много запалени фенове на играта с карти на Pokemon TCG!
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!