Shownu изпълнява OST Part.3 "As You Wish" към телевизионната програма "Transit Love 4".
Риалити предаване за любов, в което двойки, разделили се по различни причини, се събират ведна къща, за да размишляват върху минали връзки, да се изправят пред нови и да намерят своята любов.
еп.34, от 06:00 минута някъде: императорът на Jinxiu смени шефа си: майка си с жена си ... ех, свекърва-снаха връзката е винаги една и съща, навсякъде по света ...
Гледал съм го отдавна тоя сериал. Помня че много ми беше харесал въпреки ужасния сценарий. Не ме разбирайте погрешно. Историята режисурата, музиката и актьорската игра са супер! Просто сценаристаката е мърлячка. На моменти идеите и са безумни, непрофесионални, жалки, но въпреки това историята, и най-вече актьорската игра компесират всичката идиотщина по сценария и правят тоя сериал една отлична продукция( е не е за 10 разбира се )
Главната хем е красавица , хем играе като за последно. Главния ми е крайно антипатичен. Не защото е слаб артист, просто ми е отблъскващ и крайно грозен за тая актриса. С тоя зализан перчем като го видя и получавам аритмия. Бях му забравил физиономията и наскоро си го припомних с It's Okay to Not Be Okay. Там също ме отврати на ента, макар и тоя сериал да е супер. Като го гледам сериала и се сещам за една поговорка: Хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Но това са си мои расъждения и не желая да ангажирвам никого с тях. Park Hae Jin ми е къде-къде по-симпатичен!
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...
Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст.
Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...
За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават.