Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9013
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    natalia

• Последни мнения

• Judge Girl ( 소녀심판 )  Също така известен като: Sonyeosimpan Страна: Южна Корея  Премиера: 1 април 2026  Времетраене: 90 мин.  Жанр: Училищен, Екшън, Комедия, Романтика Режисьор: - Субтитри:    ~ Участват ⁠~ Chae Won Bin като Min A  Kang Hee Gu като Min Ki  Yoon Hyun Soo като Gwang Sik Han Sun Hwa като Jin Hee  Hwang Ji A  Jo Bok Rae   ~⁠ Резюме ~ Мин-а изглежда като обикновена ученичка, но това е само на повърхността. Новото училище е шанс да започне начисто… или поне така си мисли.Когато около нея започват да се случват неща, които никой не смее да спре, тя отново се връща към нещо, което се е заклела да остави зад себе си. Този път обаче не действа открито… а в сянка.Скрито лице, тиха поява и решения, които никой друг не би взел – появява се някой, за когото всички говорят, но никой не познава. А най-опасното не е кой стои зад маската… а какво се случва, когато тя вече не може да я свали. ⁠~ Trailer:     ~ Излъчване: 1 април 2026г.
    • Това директно се нареди в топ 1 за любим китайски сериал и нов любим актьор разбира се.Вече се обсебиха по него и започнах да гледам старите му сериали.Имаше уникални сцени с мечовете и как им се виждат очите като отражение,мацката като се биеше в гората беше истинска нинджа и главния как се качваше на коня с един скок.Като холивудска продукция е този сериал-уникален.
    • Уинтър ни зарадва с лайф изпълнение на песента си "Blue" за канала 1TheK Live.     Засне и реклама за ESQUIRE KOREA x Polo Ralph Lauren.   Малко снимки. Да си призная, че не ми е любимата фотосесия, но коя съм аз да споря с фотографа:)))       Появи се и като "специален редактор за ден" на Esquire. клик на снимката     Джизел на дигиталното издание на VOGUE с фотосесия за LOEWE. Нейните по-нестандартни пози винаги са интересни и хващат окото.          
  • Културни прояви

• Създай нов...