Persona (重影)
Страна: Китай
Също така известен като: Chong Ying
Година на излъчване: 2025– Октомври – 26 до 2025 – ? – ?
Време на излъчване: Понеделник – Неделя 18:00
Жанр: Мистерия, Трилър
Канал: Tencent Video
Епизоди: 12
Режисьор: Zhao Zu Xiang
Субтитри: Английски
Участват:
Gao Ye като Qin Hong
Chen Jing Ke като Lv Dan Shun
Zheng Kai като Ma Wei Cheng
Xue Hao Jing като Zhang Yan
Tang Zeng като Liu Wang
Dong Mu Sha като Huang Shu Quan
Резюме: Година след като Qin Hong избягва от случай на убийство, тялото и е намерено в морето. Със солидни доказателства и признание случаят изглежда разрешен, но детектив Lv Dan Shun е преследван от изчезналото тяло и се съмнява дали Qin Hong наистина е мъртва, подозирайки, че в историята има нещо повече…
Свали с английски субтитри
Онлайн с английски субтитри
За три дни, 28 серии изгледах. Голяма зарибявка е този сериал. И много интересен. Актьорът, който играе главната роля съм го гледала преди това в един сериал, където беше дракон, тук вече тотално ми стана любимец. Много красиви очи има. А главната, за пръв път я гледам, но и тя добре играе, и двамата много си пасват. Повече за сериала ще напиша като го свърша. Скоро ще е, само една пуста работа ми пречи...
Kokuho се превръща в бокс офис хит в Япония.
Ето още информация за успешното шествие по екраните.
Лентата има приходи в световен план приблизително от 109 милиона долара. В страната е спечелил 14,8 милиарда йени (около 100 милиона долара), което го прави вторият най-касов японски филм за 2025 г. и вторият най-касов японски игрален филм за всички времена. Той е и първият японски игрален филм от 22 години насам, който надхвърля 10 милиарда йени в боксофиса.