Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• Преди почти 3 години...
    • Лав, не е така.  Има много добри актьори... Какво да прави огромния китайски народ с толкоз огромен брой желаещи млади хора  които искат и учат да стават  артисти. Нали и за тях трябва изява и  работа... Да трупат опит. Все някакъв начален опит и старт е. Не всички могат да получат 40 епизода главни роля. Тях са ги окупирали вече... Ще играят там докато им дойде времето и някой ги забележи, ако изобщо ги забележи. Пък и младост, кръвта им ври. Нека се поопипат малко. Кат не им дават извън поне в сериала, кво да праят... Само не разбирам защо са толкова еднотипни. Отначало мислех, че са дипломни работи на студенти... Не съм сигурна... Предимно за женска аудитория- мечтания богат директор, който пръска пари и мре за бедна, нещастна онеправдана девойка...  Рицаря на белия кон,коя девойка не е мечтала...  Но има и добри попадения. Мен ме приспиват с руския дублаж...  В Драмия лист има цял раздел с препратка линкове към тубата...
    • Ето я и танцовата практика на „SWIM“!!!    „BTS „SWIM“ Dance Practice“     Във видео публикувано в „TikTok“ канала им, BTS пресъздават прочутата сцена от филма „Титаник“, в която главните герои се прегръщат на носа на кораба -  . Юн Ги влиза в ролята на една необичайна Роуз!!!      Ново селфи от групата!!! Завръщането на сцената им се отразва добре - като ги гледа човек направо си личи колко са щастливи!!!     
  • Културни прояви

• Създай нов...