Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8745
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Zakariya

• Последни мнения

• Totally agree with you! It’s one of those films that sneaks up on you fun and chaotic, but with just enough warmth to leave a lasting impression. Definitely underrated.
    • Аа, не съм се сетила за тях. Мерси. 
    • Само да кажа, че субките на конкуренцията се разминават с версията на onlykdrama.top, което може да си е проблем на телефон, защото например само nextplayer поддържа 1251 без нужда от настройка, но пък (все още?) няма средства за синхронизация. Добрата новина е, че това не важи за версията в kisskh.co, която пък е крадната от Dramacool, нещо рядко виждано при тях. Ама то колко ли ще успеят да си хванат m3u? Можело било да се тегли с регистрация, но аз нямам такава и никога не съм пробвал.   п.п. Малко общовалидно, но разбира се, на телефон най-лесно се гледа с CloudStream 3 (CS3), особено с разширенията на phisher (директна връзка за отваряне в ЦС3), защото има Kisskh и непрежелимия KdramaHood. Че и външния вид е на български, ама не могат да се добавят външни субтитри, нито пък може като NOVA Video Player да си ги изтегли от обичайните места. Последното не би помогнало, защото така и така Глупавите мечти не качват по тези места;   п.п.п. Както очаквах, редактора ми счупи връзката:       Забравих да кажа, версията на Кисскх (която е достъпна през CloudStream с рибарския индиец) има руски субтитри, освен подразбиращите хамерикански и някакви там много азиатски и арабски. Проверих специално.   И разбира се „облания поток“ дава възможност за теглене, така, че може да се съчетае там с mpv-kt, vlc или каквото там се ползва.   ~~~~   Не написах това, с което трябваше да почна. Сериала го има в телеграмата. За съжаление обаче, българските канали там са закрити и недостъпни за хора без сметки в нея, нещо, което не се отнася за чужди канали. Ако някой има сметка в телеграмата, може да го гледа в канала на преводачите и това ще е най-лесното…    
  • Културни прояви

• Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево. „Япония в Проза и Поезия“ Дата: 24 септември 2025  Час: 15:00 Място: Камерна зала на читалището.   Споделям от фб страницата им:  
    • 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...