-
Кой е онлайн 16 Потребители, 0 Анонимни, 471 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От felicyti · Отговорено
9-тия мини албум на групата излезе - EMOTION Имаме видео към песента Irony: Не е моята песен това, въпреки че е наслада за ушите да чувам вокалите на D1. При предното им завръщане, Flirting e по-добра. С по-зряло и сериозно усещане, нищо че са си още младежи. Тук, от новия албум повече ми харесва Snake. -
От kandala · Отговорено
Специален пост посветен на Лей. Ишинг качва хайлайт видеа от концерта си в Bird-Nest Stadium. Няма да качвам всички, но гледайте, ако ви е интересно. Определено забележителна работа е свършил. "Jade', която много харесвам. Както и "Human In You", макар тук изпълнението да ми е малко в повече. Освен видеата, в Weibo публикува красиви, ефектни снимки, почти като произведение на изкуството. Интервю на Ишинг за Forbes със заглавие "Очаквайте декември“: Лей Жанг за концертите си, слуховете за EXO и нова музика" В него говори за музиката си и огромното, значимо събитие, което е концерта на най-големия стадион в Китай, събрал 160 000 души публика за два дни. Ето и кратък откъс: Лей: "...Когато дойдох на стадиона се разплаках. Плаках толкова силно... Плаках за възможността и плаках за любовта. Плаках за пътуването си, за кариерата си. Бях толкова благодарен на SM Entertainment, на братята ми от EXO, на феновете ми, които дойдоха на този стадион, за да ме видят. Всички тези емоции се натрупаха. Затова просто се разплаках.“ Добре тогава, какво предстои в близко бъдеще за Лей Джан? Нова музика? Още посланически позиции на марки? Смея ли да го кажа: събиране на EXO? Той просто се усмихва. „Очаквайте декември“, казва Лей." Преди няколко дни Лей летя до Китай, като на другия ден се върна обратно, но днес вече си тръгна от Корея. Фенове се обзалагат, че ще е в комбека, след като наскоро Сехун беше казал в Бабъл, че ще снимат нещо за EXO. Сухо също спомена това на фен среща в неделя, мисля. Междувременно Бекхьон отпътува от Корея за Китай, където предполагаемо ще снема своя нова фото книга, след като беше казал така. Колкото повече спойлери дават членовете в СМ, толкова по-ясно става, че завръщането на EXO няма да включва тримата в CBX. Наскоро фен също беше споделил, че поднесъл на Чен за подпис албума 'EXIST', но той отказал да го разпише, а подал своя 'DOOR'. Да не цитирам също и нещата, които фенове специално на Бекхьон говорят за другите и наричат останалите "flop", как без Бек и Чен нямало EXO, защото другите не могли да пеят. Сухо нямал "техника и емоция", Сехун нямал никакъв талант, Кай пеел на плейбек и не могъл за толкова години да се научи и какво ли още не. Призивите за бойкот валят с пълна сила, като мнозинството предпочитат EXO да се разпадне и/или провали тотално - по избор, за да да "могат да им се смеят". Да се чудиш направо сън ли е било времето в което се гордеехме, че EXO са "Вокалните крале на к-попа" и че всички членове са супер талантливи и могат да пеят.Просто нямам думи до какво разделение е доведен фендъма. Ще е цяло чудо, ако завръщането е успешно. Реве ми се. -
От kandala · Отговорено
Заедно с популярния певец Yang Da-il Чен участва в епизод на предаването "В стаята, където звездите зоват" , в което гостите пеят кавъри или свои по-бавни, приспивни песни. Разкошен Джонгде, такава радост е да го слушаме. клик на снимкара Сухо отдавна не беше имал фотосесия за популярно списание, но скоро ще го видим в ноемврийския DAZED. Няколко снимки за радост на очите. И още една новина за Джунмьон. Участва е проекта на певеца и продуцент KIXO "Seasons of Love" с песента "When the First Snow Falls", която ще излезе на 02.11. Супер. Изт.E-Today Кай също с фотосесия, имаме си и видео към нея. Тя е за GQ хLACOSTE и Джонгин е много сладък. Преди малко излезе поредния епизод на Jongwaja, който е продължение на 100-ия и отново виждаме заедно двамата водещи - Чангсоб и Кай. Нямам търпение да го гледам. Макнето Сехун също се снима за списание. Първото му участие след казармата е за ноемврийския брой на китайското L'OFFICIEL. Много готини снимки, но няма да качвам всички, може да ги видите в Weibo. D.O. е на корица на корейското SINGLES в качеството си на актьор и участник в предаването "KKPP", чието трето издание започна вчера по tvN. Материалът е заснет заедно с Lee Kwangsoo, Kim Woobin и Na PD.
-
-
Културни прояви
-
От mell_moonie · Отговорено
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная... Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст. Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби... За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават.
-