Прелест! Много хубав сериал, тежък, режисиран прекрасно, страхотна кинематография, монтаж и чудесен актьорски състав. Не мисля, че ще има трети сезон, не намирам и да е обявен някъде. За някой, сериала може би завърши в нищото, но за мен последен епизод си "показа" как ще продължи живота на всички герои и някои виждаме в настоящето през 1989г.
Това са естествено, съвсем кратки заключения за героите. Сериала през цялото време ни предлага много възможности за анализиране и дискусии по дадени действия и това е, което го прави труден, емоционален и изключително притегателен.
Препоръчвам! Различен е от масовката и много добър!
Може ли да ни дадеш вариант как да коригираме така, че да няма и други, които да изпуснат? Казвала съм много пъти – ако някой е гледал даден сериал и сметне, че резюмето не е правилно, да предложи как да бъде променено така, че да не подвежда. Като не сме гледали сериала обаче, няма как да хвърляме боб какво в случая не е наред.
Пак в Бургас, на 28.03. от 15ч.
Филиал Бургас на Софийския университет продължава културната поредица за Изтока | Община Бургас https://share.google/UIxDXyRmQLbhggOm5