Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8816
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Katia4826

• Последни мнения

• На мен и втори сезон ми харесва колкото и първи, но е факт, че има известно разлика в начина на поднасяне на историите. Ако в първи сезон тук-таме имаше по щипка хумор, тук щипката на моменти е голяма шепа. Някои от сериите са толкова наситено смешни. Актьорите, особено главният се справят чудесно с прехода между комичното и сериозното във всеки от показаните случаи без от това да се губи усещането за бруталност в отношението на злодеите към жертвите им и удовлетворение от съответното подходящо наказание. Всеки от престъпниците получава щедра порция от това, което сам е причинил на други хора. В първи сезон прокурор Канг чак в последните 1-2 серии ми стана симпатична и мислех, че няма да ми липсва в сезон 2. Но без намек, че и правораздаващите органи се интересуват от тези престъпници и престъпления, сякаш нещо му липсва на сериала. Първи сезон завърши с раздаване на присъди в съдебната зала и за такъв тип история това беше добър финал. Обаче до момента в този сезон няма признаци, че на финала ще има наказани според закона злодеи и това според мен някак променя посланието от първи сезон. Това не прави сезона по-слаб за мен. Гледам го с голямо удоволствие и чакам с нетърпение следващите серии (Следя по БТВ екшън), но все пак ми се иска да има финал с послание, а не просто добър финал.   С "Такси Делукс" открих, че по тази телевизия излъчват корейски сериали. Някой знае ли дали това е за пръв път или са излъчвали и други к-сериали? Има ли шанс, примерно в началото на следващата година, да закупят и излъчат и трети сезон? А дали след финала на втори сезон има шанс да пуснат друг к-сериал? Техният час на излъчване е много удобен и с удоволствие ще следя ако пуснат нещо друго. 
    • Много сладка актриса, гледал съм я в Lovely Runner, The Legend of the Blue Sea , Cinderella and the Four Knights, My Love From the Star, и I Can Hear Your Voice
    • Сериалът е супер добър, изгледах с голям кеф всичките серии - само предпоследната серия ми беше малко в повече... Забавен филм, с доста добър сюжет - Поздравления за перфектната игра на 임윤아 - Браво, супер си! Имам само един въпрос - от къде мога да взема всичките рецепти от филма - искам да сготвя и да ям от всичките Чосон-ски манджи. Отново - браво за този сериал!
  • Създай нов...