-
Кой е онлайн 12 Потребители, 2 Анонимни, 222 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Нова · Отговорено
Прав си Ilqnski, веднага слагам нещо мое много любимо. Има и вариант с повече рапиране, който също много харесвам. Видеото към тази версия е твърде фенско, но не намерих видеото с двамата изпълнители. -
От Ilqnski · Отговорено
Уххх....Не искам да се налагам над останалите,ама много чат сте направили бе народе...Поне към мнението си споделете и по едно музикално парче,за да не се спами толкова темата Когато влезне някой,поне да види нещо музикално,а не само чат Нали все пак е тема за "споделяне на песен" Малко късно коментирам,но ето защо това е една от любимите ми теми във форума,а именно споделянето на различни музикални парчета/стилове. Визирам вас @debil4e @felicyti.Аз също от доста време не бях слушал тези изпълнители,особенно 3 Doors Down. @felicyti от написаното,предполагам че сме близки по възраст,за което се радвам защото ще чакам с голям интерес да споделяш и други парчета от този жанр.Знаеш че с времето се забравят лека-полека,а когато си припомним нещо от не толкова далечното минало,някак радостта от това да го чуеш е неочаквано добра комбинация @bealonenomore Како,како... откога чаках да драснеш в тази тема Аз като "папарак" ведната забелязах твоя коментар и снимката която си споделила...Толкова дълго се мъчих да ви накарам със @snowmoon да споделите поне една песен...Сега поне видях едно от твоите предпочитания ... Преслушах няколко парчета на тази група,ииии забелязах един от моите любимци като "актьор",а именно T.O.P. Спечели ме..признавам Взимайте повече пример от вашата колежка @felicyti Такааа,и за да не правя романи повече,се включвам с две готини парчета от японския сериал Marry My Husband -
От Ilqnski · Отговорено
Доста време отлагах този сериал.Да си го кажа иначе,пазех си го за специален момент. След като го изгледах,много ми хареса,НО искам да кажа на хората които вече са гледали корейския вариант,да не правят сравнение между двете версии. Какво имам в предвид -Да сходна история/сценарии,НО с доста промени от страна на японците.В някои моменти се чувства като различен сериал.Също така,интерпретацията на двете различни държави към тази история/сценарии е различно показана,и се гледа по различен начин.Ако се абстрахирате от корейската версия,все едно гледате напълно различен сериал.Доста грабващ и определено държи вниманието към развитието на главния сюжет.Не помня точно историята в корейската версия(понеже го гледах преди доста време),но тук бяха показани различните истории на главните персонажи,а именно Миса,Рейна и Уатару.Не помня дали това го имаше в корейската версия. Другото което е че,тук нямаше толкова "забавно/комични" моменти както при корейците.Да имаше,но бяха супер незначителни и леки.Подхода на японците е доста по-различен от този на корейците,НО това не прави сериала скучен ! Друго за сега не се сещам,но определено ПРЕПОРЪЧВАМ сериала ! За актьорския състав - Много ми хареса химията между главните Koshiba Fuka и Satoh Takeru.Разбира се и останалите се справиха много добре,но всички се възхищаваме най-вече на главните лица Тук е момента да спомена и че първите няколко епизода доста се мъдрих от къде ми е толкова познат Satoh Takeru.Любопитството надделя,и след 4-ти епизод прескочих в MDL и ВОАЛА...Гледал съм го преди години в поредицата филми Rurouni Kenshin(Скитникът Кеншин) в главната роля - Himura Kenshin.От там му станах голям фен Радвам се че след толкова години,отново имах случайния късмет да го гледам в този страхотен сериал.Страхотен актьор,със страхотно излъчване. п.с. Много ми харесаха и саундтраците
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон! Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино. Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм. Кога: 8 февруари, неделя Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен ⸻ Програма: 14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай 14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието 15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година 15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония 16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай 16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени) 16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022) ⸻ По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия. ⸻ За филма „Запали звездите“ (2022) Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения. „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки. ⸻ Очакваме Ви да споделим заедно празника! -
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
-