lazeto Публикувано 29 Ноември, 2015 Share Публикувано 29 Ноември, 2015 Snow Lotus (설련화) Страна: Южна Корея Също така известен като: SeollyeonhwaД Дата на излъчване: 11 ноември 2015 Жанр: Романс, Фентъзи, Мелодрама Канал: SBS Епизоди: 2 Режисьор: Song Hyun Wook Участват: Ji Jin Hee като Lee Soo Hyun/ Young San Baek Lee Ji Ah като Han Yeon Hee/ Chook Young Dae Ahn Jae Hyun като Ma Moon Jae Choi Min като Kang Tae Joo Seo Ji Hye като Choi Yoo Ri Резюме: „Snow Lotus“ разказва историята на влюбените И Су Хьон (Ji Jin Hee) и Хан Йон Хи (Lee Ji Ah), чиито пътища се пресичат отново след хиляда години, но не в реалния живот, а в света на сънищата. Ще могат ли да се срещнат в реалността? Свали с Онлайн с С български и английски субтитри С руски субтитри 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 24 Януари, 2016 Share Отговорено 24 Януари, 2016 Какво е перфектно преживяване ? В случая - да попаднеш на точния филм , в точното време и в правилната вътрешна настройка .... Може би . Въпреки ,че всъщност го започнах случайно ...Обаче...Обаче този мини сериал ме погълна и омагьоса . Двата часа ме изведоха извън времето и пространството . Истината е , че в един момент мисля , по -скоро, имам усещането , че спрях да дишам .И така , докато започнат финалните надписи .Дали съм спряла наистина ? Не знам .Знам само , че в края на филма имах непреодолимото желание да си поема дълбоко , дълбоко въздух ..Все едно съм се гмурнала на по-дълбоко от обикновено и съм позакъсняла с изплуването на повърхността . Трябваше ми въздух , трябваше да започна да дишам отново .... Чак после усетих , че и очите ми са мокри . Емоцията изби по-късно и още доста дълго ме държа ... Благодаря! От все сърце благодаря на преводачите за това невероятно преживяване ! Изключително нежната романтична нишка е водещата в един оригинален коктейл от истории ,свързващи минало и съвременност. Казвам целенасочено "коктейл" , а не "миш-маш" ,защото ако второто извиква асоцииации за блудкав и посредствен резултат , то "коктейлът" се свързва с качествен , правилно дозиран и носещ удоволствие /във всякакъв смисъл / от консумацията му продукт. Създателите му са успели да уцелят точната мярка на всяка съставка , като са ползвали целия наличен асортимент . Любимата тема с представянето на жена за мъж са го заредили с нов смисъл - както в Чо-сонската му част , така и в съвременната . А смигването към" съвременната "краста " - компютърните игри , е използвано като оригинален фон за подреждането на сюжетния пъзел. И малкото екшън сцени са на точното място и в точната доза за създаване на емоционалния градус на филма . Дори и изненадващата кулминационна развръзка в стил " разкази с неочакван край" е прецизно премерена ... С една дума - минисериалът е красив ! Поне на мен ми подейства като балсам на душата . Не знам дали започва да се очертава като тенденция , но последните няколко най-нови продукции , които съм гледала/ благодарение на труда на много от пишещите тук!/ имат хубав край . Някои даже твърде сладникав /да не кажа блудкаво сладникав/ , но при "Снежен лотус" , дори и тази сладост е премерена . Е, може би , не съвсем , де , защото медицински , технически и чисто анатомически при подобно падане от такава височина , и то върху покрив на кола точно по този начин , изобщо няма логика да човек да оцелее , но .... Ще поема въздух , ще преглътна и ще приема , че точно този момент е фентъзито на филма . Защото съм склонна на повярвам в сънищата ; приемам идеята прераждането; а в това , че любовта е вечна ...може би на всички ни се иска да вярваме , дори и да не си признаваме . Още веднъж благодаря ! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dragonfly12 Отговорено 26 Януари, 2016 Share Отговорено 26 Януари, 2016 Мнооооого добър мини сериал! Горният пост ме впечатли и благодарение на него станах свидетел на една магия. Любим актьор, перфектна игра и сюжет, за някои може би прекалено фантастичен, за мен - вярваща в прераждания и сродни души- напълно реален. Напълни ми душата това филмче и някак затвърди вярата ми в любовта, чудесата, съдбата, съвпаденията и онази хубава, японска май, мъдрост за невидимата червена нишка, която свързва двама.. Благодаря за превода! Силно препоръчвам! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 10 Февруари, 2016 Share Отговорено 10 Февруари, 2016 Не беше лошо. Идеята можеше да я разработят и разтеглят в 16 серии, има хляб в нея. Така ми дойде малко като на препускане и на моменти доста детинско, но пък сладко. Маниерът на преплитане на сцените с миналото и сегашното винаги ми е допадал. Актьорите - приятни, дори и гадната Че Юра си имаше чар и донякъде я оправдах. Благодаря на mackova за бг субтитрите 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lenazai Отговорено 11 Февруари, 2016 Share Отговорено 11 Февруари, 2016 Приятно, леко, разтоварващо. След поредния сложен ден е хубаво да погледаш нещо спокойно, та било то и фантазия. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Paribas Отговорено 7 Април, 2016 Share Отговорено 7 Април, 2016 Много време се каних да го гледам, и все отлагах. Е, нямало е за какво Мелодрама е, типична за жанра и за корейците, но е много приятно и свежо направена и актьорите бяха чудесни Перфектно преживяване - с всичките му там идеи за любовта, изкуплението и шанса. Е, и това идиотско преобличане на жената като мъж, и никой не забелязва, макар че се вижда от Марс 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 16 Юни, 2016 Share Отговорено 16 Юни, 2016 Много време подминавах това сериалче и накрая се престраших най- накрая. Оказа се един романтичен мини сериал, който за 2 си серии е изпълнен с много динамика, а целият сюжет е базиран изцяло на любов, която се пренася във времето. Много ми хареса как са преплели миналото и настоящето, получило се е много добре и по този начи подават на зрителя, както се казва "на всеки час по лъжичка", което определено държи вниманието. Няма излишни моменти, а актьорите се справиха много добре с образите, в които трябваше да се превъплатят. Сериалчето си стува отделеното време и буквално е направено за всички романтични души. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 20 Декември, 2020 Share Отговорено 20 Декември, 2020 Не лош мини сериал. Има потенциал историята да се разгърне по-подробно и да се направи в 12-16 епизода, като така ще може да се усетят по-емоционално нещата. Интересна ми е сюжетната линия със създаването на компютърна игра, както и ми допада похватът да се развиват две истории: в миналото и в настоящето. Актьорите бяха супер и страхотно си изиграха ролите. Главната актриса на моменти го докарваше доста да прилича на момче, особено в стойката и походката. Химията между главните също беше на лице. Само не ми допадна Off Topic това падане от стотния етаж на сградата и как главния успя да оцелее. Но като на филм, случват се и такива неща. Но съм супер впечатлена от решението на сценаристите, Ма Мун Дже от миналото, да се е преродил като жена в настоящето. И тук историята има потенциал да се разгърне по-подробно и да се изгради неговия/нейния образ. Има, има мегдан да стане по-интересно и по-задоволително за зрителя, но и така мини сериала си има чар и е идеален за разпускане събота вечер. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 4 Април, 2024 Share Отговорено 4 Април, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanjelina Отговорено 19 Май Share Отговорено 19 Май Здравейте! Откъде мога да сваля субтитрите? Опитах през Мастърс, но линка не работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k-drama-monk Отговорено 19 Май Share Отговорено 19 Май Ако ти трябват само субтитрите, заповядай: На 29.11.2015 г. at 14:09, lazeto написа: Това е цитат от първото мнение. Когато превода е на Източен дух, винаги са там и винаги изглеждат по този начин с логото на форума. Просто щракаш върху него и те отвежда до мястото, от където да ги свалиш. Поздрави! п.п. @ivanjelina имаш 216 мнения в този форум. Не си от вчера тук. Нима не знаеш, как да намериш субтитри на групата в съответния раздел, дори да няма връзка към тях? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k-drama-monk Отговорено 19 Май Share Отговорено 19 Май Off Topic Аз това го знаех, преди да се регистрирам, макар чистосърдечно да признавам, че щракането върху логото не е инстиктивно действие. Но пък като обиколиш един, два пъти разделите и научаваш, кое, къде се намира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanjelina Отговорено 19 Май Share Отговорено 19 Май 2 hours ago, k-drama-monk said: Ако ти трябват само субтитрите, заповядай: Това е цитат от първото мнение. Когато превода е на Източен дух, винаги са там и винаги изглеждат по този начин с логото на форума. Просто щракаш върху него и те отвежда до мястото, от където да ги свалиш. Поздрави! п.п. @ivanjelina имаш 216 мнения в този форум. Не си от вчера тук. Нима не знаеш, как да намериш субтитри на групата в съответния раздел, дори да няма връзка към тях? Благодаря! По принцип гледам предимно онлайн през Viki, Netflix или други платформи с английски субтитри, затова рядко съм сваляла оттук. Помня, че беше много лесно, но не можах да се сетя как. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts