Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8634
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Razikel

• Последни мнения

• Изгледах го и аз. 8.9 рейтинг в МДЛ ме натегнаха да напиша и аз някой ред, но цитираният пост в 3 изречения е побрал почти всичко , което се канех да напиша. 7.0 рейтинг би ми звучало значително по-правдоподобно на фона на претупания сценарий. Бойната хореография е идеална за комикс герои.Като цяло ми беше интересен сериала и най-вече се позабавлявах с тупан-кютека 
    • Сезон 3 беше много силен завършек на историята. За мен това беше най-емоционалната и напрегната част досега. Игрите бяха още по-жестоки, но не само това – драмата и човешките избори в този сезон направо ми разбиха сърцето  Аз много харесвам 120  – не само заради поведението ѝ и смелостта ѝ, а и защото си приличаме! Имаме подобни прически и коса , а характерът ѝ ме грабна от самото начало. Тя се бореше докрай, отстояваше себе си и беше различна – и точно затова за мен беше най-силният женски персонаж . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  125 ме разочарова напълно в този сезон . Преди го харесвах, но сега – след случилото се – вече не мога да изпитвам симпатии. 100, 333 и шаманката с онзи грозен грим също бяха герои, които честно казано просто ми лазеха по нервите във всяка сцена . Според мен ще има американска версия на Squid Game . Последната сцена намекна за това и Netflix определено няма да пропусне такава възможност. Много ми е интересно какви игри ще покажат там и дали ще запазят атмосферата на оригинала . Ще гледам с голям интерес, ако излезе!  Сезон 3 на Squid Game беше пълен с послания, напрежение и тежки избори . Истински финал, който ще остане дълго в главата ми.    Според теб дали ще има американска версия на SQUID GAME?    
    • Тифани има свое предаване, наречено "Face Talk". То е тип ток шоу в което кани популярни лица (около промоциите) и си говорят за проектите им. Последният епизод от днес е с участието на Юна и Ahn Bo Hyun, с когото промотират филма си "Pretty Crazy", чиято премиера ще е на 13.08.2025 г. клик на снимката   По-ранно през годината й гостуваха и други членове на SNSD: Епизодът със Сойонг. И този със Сохьон. В удобен момент ще намеря снимки, за по-добра визуализация.   Освен споменатия по-горе пълнометражен филм, Юна започва промоциите и на сериала "Bon Appétite, Your Majesty", който стартира също през август. Въобще, активна е девойката.     При Хьо нещата също са интересни. Започна една нова поредица в канала си, която е центрирана около комичното представяне на вокалните уроци в СМ. Епизод 1 "[ENG] 18년이면 나도 태연 될 줄 알았지 / 가짜 김효연 EP.01 보컬편" с гост вокалния учител в СМ Jang Jin-young.   В епизод 2 "노래 배우러 왔다가 잡도리 당함 / 가짜 김효연 EP.02 보컬편" продължава вокалното си пътешествие с помощта на Muzie от BRANDNEW MUSIC.     Имаме си видео от създаването на клипа на "YES". клик на снимката   Както и интервю за ел. издание Euphoria.
  • Създай нов...