lazeto Публикувано 23 Април, 2013 Share Публикувано 23 Април, 2013 Sennyu Tantei Tokage (2013) Страна: Япония Също така известен като: Undercover Agent Tokage Година на излъчване: 2013 - Април - 18 старт Време на излъчване: Четвъртък 21:00 Формат: Renzoku Жанр: Екшън Канал: TBA Епизоди: 10 Режисьор: Ishii Yasuharu Субтитри: Английски Участват: Shota Matsuda - Private detective Tokage Masahiro Matsuoka - Detective Hideji Terajima Misako Renbutsu - Kaori Mochizuki (Tokage's assistant) Kenichi Endo - Tokage's ex-boss Shiro Ito - private detective office chief Mimura Mitsuru Fukikoshi Oomasa Aya (епизод 3) Tokuyama Hidenori (епизод 5) Ishida Takuya (епизод 7) Резюме: Tokage (Shota Matsuda) и партньора му помагат в First Investigation Division of на Metropolitan Police Department с трудни и нерешени случаи. Но един ден той губи партньора си поради груба грешка. След този инцидент той напусна работата си и бива нает от частно детективско бюро, което помага на полицията с разследване под прикритие... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dImAnKa Отговорено 23 Април, 2013 Share Отговорено 23 Април, 2013 От доста време с нетърпение чакам този сериал, тъй като съм голяма фенка на Мацуда Шота. Очаквам да направи много добра роля, все пак много му ходи да играе дедектив или нещо подобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoJo Отговорено 27 Април, 2013 Share Отговорено 27 Април, 2013 Ммм, 1ви епизод ставаше. Определено е второто нещо за сезона, след Галилео, което сигурно ще следя. Харесвам и тримата актьори в главните роли и не пропускам нищо с тях, дори и да е B-rated драмка като Драгон Сейнендан (която, всъщност, ми допадна повече, отколкото очаквах XD). Как и да е, Токаге не разочарова, макар чеееее.. абе, много говорят тия японци! Ако, само я нямаше тая ненужна реч, хвърлена ей-така, за печелене на време от главния лошковец към края, сигурно щеше да ми 'ареса много повече, но просто такива клишета ми убиват кефа.. макар, че се очаква да съм им навикнала вече, ама явно не съм ^^'. Като изключим това, сериалчето беше забавно. Имаме куул персонаж като Шота; quirky, готова на всичко, генки персона като Мисакo и естествено наш Масахиро, който да вкарва хумора, така задължителен за подобен тип драми. Само като му видях оня ми ти "Яс'коооооо" поглед, който хвърли към единия от лошите и се пукнах от смях. Дам, няма нужда дори да казва нищо, само един поглед ми е достатъчен на мен. Обичам го него и това си е, наравно с Томоя Нагасе са единствените Джонита, които си гледам често, когато искам да ме извадят от гадната депресарска реалност... Ъъъм, какво друго да кажа, а, да -- интересен пълнеж, ако мога така да го нарека, беше Ямамото Рьоске, който хич не го очаквах тук. Не мина много време от Гоуст Мама Соусакан и ето го отново налице. Тук, обаче, и той като един истински токаге, е с нова прическа. Ай лайк!! Жалко, че се появи за колко .. 5-10 секунди да се врътне, ма му стига толкова, предполагам, хахах. Хареса ми и малкия дечко, дето героят на Шота се грижеше за него. Като искаше Nintendo 3DS, щото всичките му другарчета имали такова и после като го получи, така му се радваше, че ми разтопи сърчицето (can I take him home? XD). Музиката също ми хвана интереса дотолкова, че веднага след епизода се отбих в официалния сайт, за да чекна кой е композиторът. Интересното е, че е човек, който също не очаквах -- абсолютен новак е нашият, но е композирал и аранжирал една от любимите ми ОП теми към аниме (а аз имам хиляди сигурно XD), която много циклих преди 2 години (Бен-то е анимето, ако някой се интересува). Май е това, което ми направи впечатление от видян един епизод. Да видим какво ще се случи в следващия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 Охо! Уоу! Шота в действие! Какво ли си е казал? "Батко Рюхей да обира точките в киното и телевизията, а аз да стоя със скръстени ръце?" И хоп - ето го в детективска роля, която му приляга идеално. Супер какой е тук! Спор няма. Нинджа, детектив и супермен в едно! Още като видях предварителното инфо за дорамата и като разбрах, че Spyair ще участват в проекта, отново се настроих на Дон Кихотовска вълна. Там Шота показа голяма част от уменията си и много се надявах тук също да го върнат към този му талант - дегизировки, промяна на мимики и още, още куп уникални превъплъщения исках да срещна от него... После се появи трейлъра, който не ме впечатли особено, но на практика се оказа, че първоначалният ми усет не ме е подвел. След изгледани 3 епизода съм във възторг от всичко и всички (втора и трета серия са още по-добри!). Този път отлично са подбрали актьорите и чудесно са балансирали ролите. Полицията не е водещата сила в дорамата, което най-много ме радва. Тя си има достатъчно прилично участие в лицата на Масахиро, Мимура (тя е страхотна!) и .... Асая! Да, райдър на хоризонта, макар и той да се появява за секунди, дори и със зализана коса, пак изпъква в полицейския отряд. Хихи! Прекрасна роля за Мисако! Толкова я харесвам в подобни превъплъщения! Отлично се справя със задачата си да преследва Шота под прикритие. Обичам нестихващата енергия на героинята й. Понякога изглежда леко отнесена, но за момента винаги успява да помогне с нещо на разследванията, което си е истинско постижение да подобен образ. Мисля, че и около нея витаят разни мистериозни въпроси, които трябва да разкрият в следващите епизоди. Малкият помощник на Шота го обожавам и съвсем не вярвам, че Токаге е виновен с нещо пред него, но да видим, какво ще издирят и по този въпрос. Във всеки случай, двамата са чудна картинка заедно. Особено когато Шота пие онова зелено нещо от хладилника и лепи пауър рейнджърс стикери по стената. Забелязах и Рьоске Ямамото. Това дете е от новото поколение възпитаници на Ken-On. Какви гени имат тези момчета?! Всички са много високи, а Рьоске е 185, при положение, че е 95 набор. Да не пропусна името на главния. В началото не ми направи впечатление, но като прибавих едно ро накрая, веднага си го преведох като гущер. Добре че имам спомени от Кралят на шаманите! Хаха! Еп. 2 вдигна главоломно рейтинга на дорамата, понеже действието се развиваше в училище и имаше препратки към Аои хару, покрай лехичката с лалетата. Там гостуваха Наоми Нишида и Джун Нишияма. В третата се появиха Ая Оомаса и Луис Курихара. Епизодът беше свързан с модния подиум и Шота също не пропусна да направи едно кръгче пред публиката. Ямамото-кун играе брат на героинята на Мимура. Открих му това гифче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 1 Юли, 2013 Share Отговорено 1 Юли, 2013 Токаге - изгледан! Шота - стилен и проницателен, както винаги! Хаха! И непоколебим. Как само отряза Мацуока-сан накрая! Хубава крими драма. Явно това е бил силният жанр през изминалия сезон. Интересно ми беше през цялото време да си играят на гоненица с Паяка. Гостуващите артисти също се проявиха, както е редно. Токуяма Хиденори се появи в еп. 5 като хост, а Такуя Ишида игра боксьор малко по-късно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts