lazeto Публикувано 17 Април, 2013 Share Публикувано 17 Април, 2013 Eiga Himitsu no Akko-chan (2012) Страна: Япония Също така известен като: Akko's Secret По мангата на Hiroshi Ogiwara “Himitsu no Akko-chan” Българско заглавие: ”Тайната на Акко” Премиера: 1 септември 2012 г. Времетраене: 120 мин. Жанр: Романс, Комедия Режисьор: Yasuhiro Kawamura IMDB Участват: Haruka Ayase - Atsuko Kagami Masaki Okada - Naoto Hayase Shosuke Tanihara - cosmetics co. employee Kazue Fukiishi - cosmetics co. employee Muga Tsukaji - security guard Ren Osugi - ex-president of cosmetics co. Riko Yoshida - Atsuko Kagami (10 yr old) Masako Motai - Tsuruko Oba Takeshi Kaga - Kito Teruyuki Kagawa - fairy Keiko Horiuchi - Atsuko Kagami's mother Shungiku Uchida - prime minister's wife Mika Hijii - co-worker Hayato Kakizawa - school teacher Резюме: Във филма се разказва за Ацуко Кагами (Haruka Ayase), десетгодишно момиче, което намира тайнствено огледало, което ѝ позволява да се превръща в каквото си пожелае. Тя решава да се преобрази в 22-годишна жена заради страстта си към грима и модата, започвайки работа в козметична компания. Там среща и се влюбва в 22-годишния Наото Хаясе (Masaki Okada), служител в козметичната компания... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри + аниме Онлайн с руски превод Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 27 Април, 2013 Share Отговорено 27 Април, 2013 Лазе, дала си точното определение за филма. Наистина е "сладко" аххаха Моментът, когато й каза, че я обича умрях от смях! Приятна детска приказка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 28 Април, 2013 Share Отговорено 28 Април, 2013 И на мен ми хареса. Станало е дори по-добро от американските подобни, понеже тук реално нямаше романтика, каквато обикновено използват в такива филми. Рико Йошида и Харука колко добре паснаха на ролята! Прекрасно предаваха мимики и жестове! П.П. Богът на огледалата ме разби. Теруюки Кагава е страхотен! П.П. Ламипасу, ламипасу - тази магия действа навсякъде! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 30 Октомври, 2013 Share Отговорено 30 Октомври, 2013 Хареса ми, като приказка, каквото си беше филмчето..хах а финалът най-много ми хареса, само че все не мога да ги разбера как в тези филми в драмите все се чакат по много години... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 21 Април, 2016 Share Отговорено 21 Април, 2016 току що изгледах филмът,честно казано от самото начало ми се струваше че си губя времето с него,Много детински като цяло бе,На моменти даже спирах и звукът защото порасналата Акко ме дразнеше много,Последните 30 минути ми харесаха най много,а и когато Акко бе котето много сладко беше, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Desi_Zh Отговорено 18 Юни, 2016 Share Отговорено 18 Юни, 2016 Филмчето не беше лошо, но беще доста странно как главната героиня докато беше дете искаше да е голяма и се държеше повече като такава, а като порасна поведението й беше преувеличено детско Главният актьор ми хареса. Лицето му е много одухотворено. Героят му беше сериозен, спокоен и премерен. Благодарности за субтитрите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 6 Юни, 2024 Share Отговорено 6 Юни, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts