lazeto Публикувано 19 Март, 2013 Share Публикувано 19 Март, 2013 Cruel Palace - War of Flowers (2013) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 23 март 2013 - 8 септември 2013 Време на излъчване: събота - неделя 20:50 Жанр: исторически Канал: jTBC Епизоди: 50 Режисьор: No Jong Chan Участват: Jung Sung Woon - Crown Prince Seo Hyun Lee Duk Hwa - King In Jo Jung Sung Mo - Kim Ja Jeom Kim Joo Young - Bong Rim Dae Goon Song Sun Mi - Min Hee Bin kang Jun Tae Soo - Nam Hyuk Jung Sun Kyung - Han Ok Son Byung Ho - Lee Hyung Ik Резюме: "Войната на цветята" изобразява жестоката и скрита история на красивата и коварна кралска наложница Сойонг Джо (Kim Hyun Joo), която иска да направи сина си цар... С РУСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido100 Отговорено 20 Юни, 2013 Share Отговорено 20 Юни, 2013 Един от незаслужено пренебрегваните сериали в момента. Много по-добър и реалистичен от "Jang Ok-jeong, Lives in Love" и с по-добри актьори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Matrim Отговорено 19 Февруари, 2016 Share Отговорено 19 Февруари, 2016 Да, напомня "Jang Ok-jeong, Lives in Love", но по-кошмарна актриса от главната, не съм виждала. То самодейност, кокорене, гримасничене!... "Повръщано", както казва любимият ми Алф. Резултатът е, не хитра, вероломна и безскрупулна жена, бореща се за власт, а "зла вещица" от училищна пиеска. Пълна липса на вкус и мярка, само една хубост! За разлика от нея, актьорът, който играе кралят е добър, но героят му е пълен идиот. Получава се такъв дует, че няма как да се издържи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts