Jump to content

Jun Tae Soo (Чон Те Су)

tuci8710

Recommended Posts

Jun Tae Soo

tumblr_nb2igj4py81r3hs1eo1_1280.jpg

Име: Jeon Tae Soo (전태수)
Роден на 2 март 1984 г.

Починал на 21 януари 2018 г.
Височина: 180 см
Зодия: Риби

Образование: Seowon University (скулптура)

Семейство: по-голяма сестра Ha Ji Won

Професия: Актьор

Дебют: 2007г.
Агенция: Well Made ENT
@JunTaeSu

Споделено лично от Чон Те Су:
Казвам се Jeon Tae Soo. Мислих да използвам сценично име, също като сестра ми, но в крайна сметка реших да използвам истинското ми име, защото хората казват, че Jeon Tae Soo звучи добре. Роден съм на 2 март 1984 година. Имам три по-големи сестри. Втората от тях е известната актриса Ха Джи Уон. Другите две са омъжени, а едната има син, който е във втори клас. Играл съм футбол в Suwon Samsung Youth team. Бях дясно крило, но понякога играех като нападател. Когато се записах в гимназията, трябваше да се откажа от спорта, защото баща ми беше твърдо против. Мисля, че това се дължи на травма на моя вуйчо по време на мач. Но все още продължавам да аплодирам отбора на Suwon Samsung. Любимият ми чуждестранен отбор, разбира се, е Манчестър Юнайтед, заради Park Ji Sung. Също така се възхищавам на Ko Jong Su.
Започнах кариерата си с филма "The Madonna", без да се явявам на кастинг, защото актрисата Koo Hye Seon ме покани да участвам. Съгласих се, без дори да прочета сценария, а по-късно, когато го направих, ми се стори, че е доста красив.
Ha Ji Won e като всяка по-голяма сестра. Но след като и аз започнах да се снимам, дневните ни теми за разговор се въртят в този аспект. Тя ме напътства и ми дава съвети какво да правя и какво да не правя. В момента посещавам класа по пластични изкуства в Seowon University.
Това, което наистина ми се иска да усвоя, е леководолазното гмуркане, а в момента се уча как да стрелям с лък заради новата ми роля в драмата “Sungkyunkwan Scandal”, но не мисля, че ще се справя много добре заради краткото време, за което трябва да се науча.
В момента живея самостоятелно заради натоварения си график.

Сериали:

King’s Daughter, Soo Baek Hyang (MBC, 2013-2014)
Cruel Palace - War of Flowers (jTBC, 2013)
You're Here, You're Here, You're Really Here (MBN, 2011-2012)

All My Love (MBC, 2010)
It's Okay, Daddy's Girl (SBS, 2010)
Sungkyunkwan Scandal (KBS2, 2010)
The King and I (SBS, 2007)
Kid Gang (OCN, 2007)
Good Day to Love (SBS, 2007)

Филми:
K&J Fate (2009) - късометражен
Cheerful Caretaker/The Madonna (2009) - късометражен

Видеоклипове с негово участие:

[2011] ALi feat. BEAST's Jun Hyung - Don't Act Countrified

[2007] Two:Some - How Are You

Галерия:

tumblr_nb2igj4py81r3hs1eo2_r1_400.jpg

tumblr_nb2igj4py81r3hs1eo3_500.jpg0c2d1e01c99b8d4a.jpg
e3b801abf4a39e25.jpg
bf5fdd5637e3d819.jpg
39e9d36705b75a07.jpg
1f75e0f6f59d9cce.jpg
190039ce0a6cf3a9.jpg
ed2575e5d355ef87.jpgebdded45e05c407a.jpg
a4946603c670523d.jpg1eed970841773d00.jpg
dbc7f805aeadb192.jpghcmbr8.jpg
hcmbr1.jpg
f3c5ea5f15207529.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туцка,

браво за темичките!

И аз бях учудена от изумителната прилика със сестра му. И мисля, че му е добра преподавателка. Справя се доста добре като лошо момче, даже май ми е любимия персонаж в "Скандала".. Всички са сладури, но тоз младеж с лошия поглед си е направо попадение..

juntaesoo.jpg

Чудни снимки и благодаря за превода относно фактите от живота му! Определено е интересен актьор. Още една "рибка" в звездната зона.. :wub:

Още красота за окото..

Jun Tae Soo & IU в стил Moulin Rouge

jun-tae-soo1.jpg

jun-tae-soo-2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и неговата най-нова сесия.. Впечатляващ! Мисля, че по устните и очите си приличат с кака си..

И понеже много я харесвам, и той ми стана любимец..

jeontaesoohc1.jpg

jeontaesoohc2.jpg

jeontaesoohc3.jpg

jeontaesoohc4.jpg

тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малката и по-хубава версия на Jo Ji Moon.

Талантлив и убав, напоследък много активен. Кака му май не съм й фен, но на него определено ще бъда занапред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнаех, че Ха Джи Уон му е сестра. Още като го видях за първи път намерих прилика с някой, но така и не се сетих за кой става въпрос.

Харесвам Ха Джи Уон изключително много. Жалко, че не мога да кажа същото за братчето и. Може би заради естеството на ролята му в Sungkyunkwan Scandal ми е неприятен. Опитах се да се абстрахирам от това и не се получи. Има нещо в него, което ме дразни и не ми харесва. Ще видим по-нататък. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо започнах да се обърквам...

Току-що разбрах, че на 21 януари 2018 г., преди няколко дни, това момче се е самоубило. Отново заради депресия. 

Дано почива в мир някъде на по-добро място! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове