Jump to content

yonkaval

Потребители
 • Posts

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

yonkaval last won the day on June 2 2018

yonkaval had the most liked content!

4 Followers

About yonkaval

 • Birthday 05/11/1955

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

1,621 profile views

yonkaval's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

303

Reputation

 1. Жалко, много жалко! Много добър актьор, с чудесен плътен глас. "Паста" си остава сред любимите ми корейски драми, "Офицер на годината" е чудесна комедия, с негово изпълнение на саундтракта.
 2. О, книгата е ужасна! Аз лично я считам за най-кошмарната от неговите книги, които съм чела. Никога не съм харесвала Хайнлайн и така и не разбрах, защо го нареждат редом с Азимов и Кларк. Несравними са, според мен. Чувала съм, че китайския сериал има три финала: двата лоши, които съм гледала, и един хубав. В който всичко е рози и Фтички. Искрено се надявам, заради началните надписи, вилата да се окаже тяхното гнезденце. И дано дамите й да оживеят и да се радват на дълъг и щастлив живот покрай тях двамата, готвача и приятеля му, в който едната е влюбена.
 3. Като видях лятната вила, и леко ми призля... Не знам за каква втора версия на китайския сериал говориш, аз съм гледала две версии, и двете тежки, а едната с проклетата вила ме отказа за дълго време да гледам китайски драми. Искрено се надявам да не се налага и тук да хълцам.
 4. Точно така. Версията, която преводачите тук превеждат, си остава с 45 епизода. Вчера в АвистаЗ беше качен сборен торент за сезон първи с 45 епизода, уеб версията. Не е качен само 45 епизод на версията, която се превежда тук. Очаквам да се случи всеки момент.
 5. Няма да ви кажа как завърши, за да се гризете от любопитство! Само ще намекна, че за някои неща всички бяхме далееееече от истината. Защото най - непредвидимото същество на този свят е корейският сценарист. Благодаря на преводачите! Приятно гледане!
 6. @zenoa, ако не си гледала Old Boy, горещо го препоръчвам. Играят любимата ми тайванска актриса Ариел Лин и един прекрасен китайски актьор Лиу Йе.
 7. Днес не издържах и изгледах всички новопуснати с английски субтитри епизоди. Минахме средата на сериала.
 8. Може би: God's Gift - 14 Days Signal Nine: 9 Times Time Travel Misty
 9. В "The Great Seducer" също беше много добър. Всъщност аз го помня от там, в "Бясното куче" изобщо не го помня.
 10. Ама ти сериозно ли питаш за поетесата? Според теб, коя беше на брега с чичото - принц? Това е място, където по някакъв начин се преминава от единия свят в другия. Затова и тук беше изплувал трупа на лъже - Злобчо! И как ще види малката детективка, като тя живее в другия свят? Нещо май започваш да фантазираш... Аз стигнах до 11 епизод и смятам да си почина. Някъде в постовете напред някой беше написал, че спира да гледа, защото му омръзнало да се чуди кой и кога е. Е, и аз съм на този етап, ама няма да се откажа завинаги. щото си имам пищов. На един лист си чертая кой, кога и как съм видяла - ако съм го разпознала - и според мен кашата е пълна. Което по моето скромно мнение довежда до логичния извод, че сценаристите просто са решили да въведат образите на всички около главните герои в двата свята и да ни тормозят. И накрая ще се окаже, че повечето са били за запълване на пространството. Затова пък направо ни зомбират с някои неща. Например: Спирам дотук, щото се уморих!
 11. Много добър сериал. Чудесен каст, чудесен сценарий. Изгледах го на един дъх вчера и днес и съм много доволна. Взаимоотношенията на лекари - пациенти, на лекарите помежду им, на групичката от петимата със семействата им - така добре са навързани, че не усещаш как минава времето и ти се иска да гледаш още. И бандата - май намериха верната песен за всеки случай. Искрено ще се радвам, ако има втори сезон!
 12. Какво ще става на 27.05.2022 г.? Да не пада я комета, я астероид? И пак пишете за обезглавяване... Пък и бебета... Коя е бременна? Май ще почна да го тегля.
 13. @Чингулинка, малко се стреснах. Чета мненията отгоре - отгоре, само да схвана какво става. И понеже в един сериал със 130 епизода ГГ умря в 106 епизод, направо се срутих. Трябва да си призная, че никак не харесвам Минчо. Още от Personal Taste, където му виках Ходещата тръстика. А като го видях къдрав в BOF, окончателно ме загуби. А иначе оттогава не съм пропускала негов филм или сериал, странно защо. Повечето хора сме така. Ако всички харесвахме едно и също, щеше да е скучно. Нямаше да има какво да коментираме. А да се ядосвате на коментарите на другите, не си заслужава. Щото ще ви мине и ще е само за ваша сметка. @zaharchee, аз не харесвам и Чи Чанк Ук! А любимецът ми взе, че се ожени!
 14. Здравей пак.

  Гледах 3 епизод. Според мен ред 605

  Едва се настанихме, а пак трябва да се местим?

  се отнася за племенникът на главната и би трябвало да е

  Едва се настани, а пак трябва да се мести?

  Вече гледам версията

  Love.Designer.2020.E...1080p.WEB-DL.AAC.H264-PANHA

   

  Вчера качиха в АвистаЗ всичките 7 епизода. Досега върви чудесно.

  Ако искаш, сложи субтитри и там.

   

  :bow:

  1. Show previous comments  7 more
  2. yonkaval

   yonkaval

   https://dox.abv.bg/download?id=cc3b6ce746# - Линк за сваляне

    

   https://dox.abv.bg/download?id=bc08a61a8e# - Линк за сваляне

    

   https://dox.abv.bg/download?id=e21088fc82# - Линк за сваляне

    

   ето ги и 4, 5 и 7

   Искаш ли и първите?

    

    

  3. yonkaval

   yonkaval

   Добре, щом ги изтегля, ще ти ги качвам.

  4. mrnkaloto

   mrnkaloto

   Не, няма да качвам наново първите, дръпнах 4-6, сега ще ползвам твоя линк на 7, мерси , ама ти недей се притеснява, ако ще ти е проблем за сериите нататък

×
×
 • Create New...