Jump to content

Sano Kazuma (Сано Казума)

Dark_Angel

Recommended Posts

* Sano Kazuma *

spacer.png

Име: 佐野和真 / Sano Kazuma
Професия: актьор
Дата на раждане: 28 април 1989 г.
Място на раждане: Япония
Зодиакален знак: Телец
Кръвна група: А
Височина: 174 см
Агенция: Stardust

Сериали:
Edomoiselle | Edo Moiselle: Reiwa de Koi, Itashinsu (2021, еп. 4)
The Lunchtime Detective | Ranchi Gokon Tantei: Koi to Gurume to Nazotoki to (2020, еп. 1)
The Confession of the Sirens | Sirens no Zange (2020)

Yokokuhan: The Pain (2015)

Onna Michi (2015)

Kurofuku Monogatari (2014)

Yoshiwara Uradoshin (2014, еп. 11)

Kazokugari (2014)

SHARK (2014, еп. 1-2)

Keiji 110 kg (2013, еп. 7)

BAD BOYS J (2013, еп. 7-8)

Switch Girl 2 (2012 - 2013, еп. 6-8)
Boku no Natsuyasumi (2012)
Suzuko no Koi (2012)
Beginners (2012, еп. 3)
Private Bakaleya High School (2012)
Shirato osamu no jikenbo (2012)
Iryu Sosa (2011, еп. 4)
Sakura Shinjuu (2011)
Hammer Session! (2010)
Tumbling (2010, еп. 8-9)
Indigo no Yoru (2010)
Godhand Teru (2009, еп. 3)
Otomen (2009)
Around 40 (2008, еп. 11)
Full Swing (2008)
Tokyo Girl | Tokyo Shojo (2008)
Sunadokei | Sand Chronicles | Sand Clock (2007)
Over the Shoulder Lover | Katagoshi no Koibito ( 2007)
Koisuru Nichiyobi 3 (2007, еп. 5)
Itsuwari no Hanazono (2006)
Daisuki! Itsutsugo (2005)
Hana Yori Dango (2005, еп. 1)

ТВ филми:
Yo nimo Kimyo na Monogatari (2012)
Galileo: Episode Zero (2008)

Мобилни дорами:
High School Drive ~Megasametara Koukousei Datta~ | High School Drive ~When I Woke Up, I Was a High School Student~ (2012)
Dark laughter (2010)
Niji no Mukou E | Seven colors of youth | To the other side of the rainbow (2010)
All Quiet Front is hunting (2010)
Mano Spy (2010)
Love 100 scenes (2008)

Филми:
Ninkyo Gakuen (2019)
Happy Mail (2018)

Kinkyori Renai | Close Range Love (2014)

Gachiban Chronicle (2014)

Bad Boys J ~ Movie (2013)

Shin Usagi Yasei no Tohai (2013)
Gachiban Supremacy 1 & 2 (2013)
Zenkai no uta (2013)
When I Kill Myself | Switch wo osutoki (2011)

Gachiban Ultimatum 2 (2011)
Gach
iban Ultimatum (2011)

Ongakubito (2010)
Selfish Planet | Uchuu de ichiban wagamama na hoshi (2010)
Super Motard (2009)
Gachiban (2009)
Your Story | Onnanoko Monogatari (2009)
New Type: Just For Your Love (2008)
Ikigami: The Ultimate Limit | Ikigami (2008)
Tokyo Girl | Tokyo shojo (2008)
Akai bunka jutaku no hatsuko (2007)
Hakase no Aishitasu Shiki (2006)

Сцена:
Taisho Roman Haikara Tanteiou Aoi Ruby Satsujin Jiken 2011
Letter 2011

Клипове с негово участие:

Hazzie - For You

SUGA SHIKAO - Kono Yubi Tomare
D-51 - Load (ロード)

Фотокниги:

SDP Bunko
COOL☆BOYS 

Снимки:

23a40cf457d45b9f.jpg
6c134ae1a3988754.jpg
5dd1c342dc8f25e5.jpg
7ca0cf52f3773b3e.jpg
33a9c953ddf78c85.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, че отново се отзова така бързо и направи тема и на Казума след като те помолих. Старателна, както винаги. На мен ми харесва да пиша в темите, но трудно ги правя. Само за моите четирима "убавци" се навих, за останалите ти ми изпълняваш молбите.

Сано-сан ми е един от първите японски любимци. В началото, когато видях за първи път се чудех къде му е "японското" на този японец. С тези големи черни очи, никога не бих го оприличила (ако не знаех) на японец. Любим ми е с него филмът Akai bunka jutaku no hatsuko (2007). Заради Сано го бях издирила. Шун Шиоя бе в главната мъжка роля, а Сано - приятел и съученик на сестра му, с която имаха много красива ученическа любов. Филмът разказва историята на брата и сестрата, останали без майка и изоставени от баща алкохолик, които са принудени да се справят с редица трудности.

В Tokyo Girl (2008) Сано отново бе романтично обвързан, само че той като млад писател живял в началото на XX век, а тя (в ролята Кахо) - момиче от наши дни, което губи мобилния си телефон, който попада случайно в него. Тук се намеси и червейната дупка, свързаха две точки от времето и пространството и разговори с хора живели 100 години преди нас, да ги бе видял само Алберт Айнщайн. Романтична история с фантастичен привкус, водеха разговори само когато имаше пълнолуние (защото тогава и той 100 години назад във времето имаше обхват, да му се невиди и чудото), опознаха се, но той на финал за съжаление загина спасявайки едно малко момиченце от удавяне. Въпреки всичко ми допадна заглавието. Останах доволна от всичко, което прочетох, защото се цитираха и известни японски автори от миналото, още повече, че и героят му бе писател. Гледала съм и Ongakubito (2010) - страхотен музикален филм с него и Кейске Като, но за съжаление така и до колкото зная не е преведен на английски. Сано там свиреше на китара. Преди месец-два изгледах и When I Kill Myself (2011). Тук драмата и съдбата на героите на Казума и Шого Сакамото ми дойдоха обаче твърде много.

И в няколко от дорамите му съм го гледала. В Otomen (2007) - паметна бе онази среща във втори епизод с бащата на главната героиня - той, Мaсаки Окада и Коджи Сето. Когато ги видя и тримата един до друг баща й каза: "Какви са тия тримата? Единият прилича на жена (Коджи), другият се лигави (Казума), а третият носи престилка (Масаки). Що за мъже?". Направих тогава и скрийшот на този момент и го пуснах когато се направи темата на Коджи Сето тук. Паметен бе за мен и много забавен.

Страхотен е навсякъде за мен Сано. Огромно удоволствие е да го гледам. Когато се появи в 10-ти епизод Shiritsu Bakaleya Koukou (2012) с онзи потресаващ външен вид помислих, че не виждам добре или ми се привижда. Преглътнах включването му в тези два епизода на ученическия сериал. В трети епизод на Beginners! (2012) Сано бе огромната и много приятна изненада за мен, а вчера успях да изгледам и епизод 34-ти на Boku no Natsuyasumi (2012), за който споменах вчера в темата на Масахиро Иное. Участието на Сано в тази дорама не е никак малко, бих казала един от главните герои редом с Иное-сан. Открих чрез един японски сайт, че епизодите се качват всеки ден и в dailymotion. Дори мисля, че ще проследя историята.

Радостно е, че започна отново да се завръща на екран. Много бих се радвала, ако има възможност да го видя скоро в главна мъжка роля. Каквато и да е, той ще се справи. Има достатъчно опит.

Агенция Stardust имат безброй млади таланти, а Казума Сано е един от тях. Виждайки сега и Масатака Кубота, Масаки Окада, Тайши Накагава, Такуя Кусакава, Сатоши Томиура какво правят в Taira no Kiyomori, нищо чудно да включат и още някой от момчетата до финала на тайга-драмата, защо не и Сано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, за нищо. :)

Казума Сано съм го гледала само в някои от дорамите, в които е бил гостуващ, но въпреки това съм го запомнила.

Бях изненадана, когато се появи в трети епизод на Beginners, но пък това ми напомни отново за него.

Оставя впечатление този актьор и не мисля, че се дължи само на външния му вид.

Аз също се надявам скоро да можем да го гледаме в главна роля.

Ето го заедно с Масахиро Иное. :)

5db56089440b2d20.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Boku no Natsuyasumi (2012) приключва в петък. Оказа се, че сериите не са много - общо 45. Една семейна дорама, която се излъчва в обедния часови пояс на Fuji TV със съвсем прилична продължителност на историята, без да се разтягат излишно локуми. Открих японския сайт, в който се качват епизодите и искам да видя (остават ми и още 4 епизода до финал) как ще завърши историята с Казума и Масахиро Иное.

На нещо друго обаче попаднах с Казума снощи. Реших, че искам да го видя още някъде и продукцията да е по възможност от тази година. Така ровейки си из японските сайтове, където зная, че описват всяко едно участие на техен актьор, попаднах на един от тези сериали, който са характерни за Fuji TV в обедните часове. Заглавието е Suzuko no Koi (2012) (62 епизода), излъчването му е било както и на Boku no Natsuyasumi (2012) между 13:30-14:00 ч., стартирал е на 5 януари и е приключил на 30 март. Казума участва и тук! Явно тази година се е посветил на такъв жанр продукции, години назад във времето. Дорамата разказва живота на популярна японска актриса и комедиантка Мияко Чочо в средата на миналия век. Открих много лесно епизодите в японския сайт (апропо, там ще качват и Jun to Ai (2012) с Шу Уатанабе, така че трябва да съм подготвена за атаката (ще бъде чудо, чудо...) на 151 серии след 1 октомври, всеки по 15-ет минути) и реших да нацеля даден епизод, само за да видя Казума, нищо повече. Обаче имах страхотно попадение. Родена съм на 17-то число и просто реших, че епизодът ще е 17-ти. Просто така го усетих на момента. Пускам аз, а Казума се появява с гръм и трясък. Една от героините, не мога да кажа коя е, защото не ги познавам, се оказа, че е бременна и трябваше да разберем кой е таткото. Казума е в ролята на брат на бременната героиня и издири възлюбеният й Ромео, за да му поиска сметка и той да поеме отговорност. Беше ми много смешен как само се заканваше на изплашения кандидат-годеник (хаха). Оказа се все пак, че двете птиченца са влюбени, и въпреки че "работата" бе свършена предварително, те щяха да сключат брак. От това, което видях - интересно заглавие, с много комични ситуации, но и щом е биографичен за живота на комедийна актриса трябва да е точно така. Много добро попадение имах с избора на номер 17-и. Жалко, че тези семейни дорами не се качват и превеждат, много са кратки, от по 20-25 минути, но пък благодарение на онлайн сайтовете, можем поне да ги гледаме. Откриват се. Да, малко трудно още повече и ако не си запознат, но ги има. Направи ми впечатление, че и Рьо Кимура участва в Suzuko no Koi (2012).

Снима, снима Сано-сан и това само може да ме радва. Завършвам тези дни кратките епизоди на Boku no Natsuyasumi (2012) доволна, че отново успях да видя Казума в действие, като приятел на героя на Масахиро Иное. Нещо много интересно ми направи впечатление. Гледайки вчерашния 41 епизод, качен в dailymotion, видях реклама на финал на новия сериал по Fuji TV, който от 3 септември ще замести Boku no Natsuyasumi (2012). Akai Ito no Onna (2012) е заглавието, а в него забелязах, че ще участва Казуки Като. Един райдър (Масахиро Иное) приключва участие в обедния блог на Fuji TV, но друг веднага го замества (Казуки Като).

Kоkoro go doki doki съм всеки път, когато видя Казума Сано на екран. Както обясних и в първия си пост - един от първите ми японски любимци. Изключително ми е симпатичен. Отличен като показани качества пред камерите, но и е нормално, снима се от дете.

Казума и героят му в сайта на Suzuko no Koi (2012)

8796b9dc388592c2.jpg

Казума и героят му в сайта на Boku no Natsuyasumi (2012)

48749c9d2f31c7e9.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че ме подсещате да се разпиша в темата на този талантлив актьор. Сано може да не е много висок, но има невероятно излъчване на екрана.

Направи ми силно впечатление в Tokyo shojo, където пресъздаде изключително приятна роля в компанията на Кахо. След това ме изправи на нокти с представянето си в Икигами. Никога няма да забравя действията му в сцените от втората история. Неговият герой беше коренно различен от всички останали персонажи в лентата, най-експресивен, нещо, което не бях очаквала да видя толкова скоро от Сано, но изигран невероятно стабилно. Показа си зъбите тогава хлапето и по онова време имаше повече екранни участия, отколкото сега.

След този филм влезе в полезрението на телевизиите. Спомням си през 2009г, когато още не беше навършил 20г., го бяха повикали в едно странно предаване, където известни артисти и модели трябваше да дефилират полуголи на сцената и да кажат по две думи на публиката, която беше съставена от по-възрастни жени. Сано беше най-скромен и притеснен. Той и Аои Накамура бяха сред най-малките. Аои беше само на 17г. Не си спомням какво каза при излизането си, но именно Сано имаше най-продължително участие в шоуто.

Помня неговото музикално участие в заглавие от 2010г, заедно с Мирей Киритани.

Клипът към една от песните на MAY'S включва сцени от Онгакубито. Певицата филмира няколко от парчетата си към лентата.

За съжаление, след Отомен, през последните години, Сано няма постоянни роли в телевизията. Епизодичните му гостувания в Tumbling, Private Bakaleya High School, Beginners не са достатъчни за неговото развитие като талант, колкото и осезаемо да е присъствието му в отделните епизоди.

Имам сериозно намерение да гледам When I Kill Myself и много скоро може да го направя, без да изчакам субтитрите.

149ba29ad4d92864.jpg

456d78c21e7b6104.jpg

827c2c77e7266583.jpeg

23ec29a0e0e73541.jpeg

4101296a3d9657fa.jpeg

008923577ffac0b7.jpeg

2dacd1e396494e62.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Насълзиха ми се очите с Тайши Накагава в 28 епизод на Taira no Kiyormori, изстрадах и съдбата на Шунске Дайто в тайга-драмата. Сега трябваше да преживея и злощастната съдба на Казума Сано в 42 епизод на Boku no Natsuyasumi (2012), а вярвах, че ще завърши щастливо за него. Ехх, Сано, Сано...

Мъчителни бяха сцените с героят му Ейджиро в този 42 епизод (три преди финала на дорамата). Оженихме го, жена му очакваше първото им дете и ... експлозия в завода, в който той работеше. Много ревлива сцена с него и Масахиро в болница. На финал той помоли Масахиро да се погрижи за жена му и нероденото му дете. Това ми напомни сцената в Pearl Harbor (2001) между Бен Афлек и Джош Хартнет. И отново този, който аз най-много харесвам загина.

Добра тренировка си направих с тази семейна драма, която се излъчва в делничните дни. В пълна бойна готовност съм за 151 епизода от 1 октомври до 30 март на Jun to Ai с Шу Уатанабе.

Казума и Масахиро Иное в кадър от Boku no Natsuyasumi (2012)

6d47033883892174.jpg

Трябва отново да си пусна епизод 10 на Hammer Session (2010), за да се порадвам на Казума. Помня отлично, че точно този епизод бе за неговия герой - Кейске Фуджи, а и отново ще видя Шого Сакамото (как ми е залипсвала неговата муцуна само...).

Тези дни се бях ровила за още нещо с Казума и така попаднах на театралното представление Letter (2011), което се е играло миналата година по точно това време, в края на месец август и началото на септември. Историята разказва за мъж в наши дни, който открива писмо написано през 1945 г. в края на Втората световна война. Освен Казума в представлението е участвал и колегата му от агенция Stardust - Юкихиро Такигучи.

Постер на Letter (2011) и героят на Казума

af0baa6770e4613e.jpg88a3452a83009bc2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сетих се днес къде още съм гледала Казума... Помня, че се млатиха много с другия главен герой и това се оказа филма Gachiban Ultimatum (2011) с Масатака Кубота. Просветна ми и защото видях снимките от представянето вчера на новия филм от тази поредица с Ацуши Арай и Масатака. Тези филми по принцип не се обявяват в профилите им в asianwiki, нито в dramawiki, но ги има в биографиите в японските сайтове. Сетих се и защото миналата година помня, като го качиха в myasiancinema (преди големият взрив и затварянето на megaupload), от там го бях свалила. Гледах го и се чудех Казума какво друго прави освен да се налага с другия главен герой (Масатака все още не го познавах добре като актьор). Двамата с Масатака освен, че са колеги в агенция Stardust, са и много близки приятели. Изобщо Сано-сан има сериозен опит и в побойническите ленти.

Ето три постера от Gachiban series (2009-2011) с участието на Казума (първите два са от филмите излезли през 2011 г. с Масатака Кубота, третият е от 2009 г.). Кубота-сан продължава да се изявява в тези поредици. Ще ги видим през октомври с Ацуши Арай, когатo излезе DVD-то на новия - Gachiban WORST MAX (2012)

d7298cd9a17fce47.jpge7689f4e90ebb723.jpg

b76b746548bc6d2a.jpg

Още един филм на Казума открих, той не е от поредиците. Казва се Super Motard (2009).

9b2d8caed42842da.jpg

Богата е филмографията му. Предвид, че е само на 23 години, снимал е доста, а и продължава да снима. Всъщност и не трябва да ме учудва, че се изязява в последните две години повече в продължителните семейни дорами (за това и ми изчезна от поглед), които се качват само в азиатските онлайн сайтове. Една от първите му по значими роли на малък екран е в 60-ет серийната дорама Sunadokei (2007). Соске Икемацу изигра същия герой, който изигра и Казума - Дайго Китамура, но във филмовата версия от 2008 г. - Sand Clock a.k.a Sunadokei с Кахо. Говорила съм за този филм в темата на Икемацу-сан. Въпреки драмата (която всъщност не бе толкова голяма), много съм доволна от този филм. Голяма наслада ми донесе, кадрите сред природата бяха великолепни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново участие на Казума на малък екран. Този път в тв филм, който се явява като продължение на излъчваните всяка година истории от поредицата Yo nimo Kimyo na Monogatari (всички носят и това заглавие), които се излъчват от 1990 г. Пролетта е излъчена последна част, в която едни от героите са били Юкие Накама, Шиори Куцуна, Хидео Ишигуро и др.

Филмът, който е с продължителност два часа, ще покаже няколко истории, с напълно различни герои, тоест различни сегменти. От профила на Сано открих сайта. Неговата история е последна и е с Кана Курашина (ужас!). Любовна история, а Сано влюбен в героинята на Кана. Той е играл веднъж вече с нея на екран. Виждала съм снимки на двамата и само зная, че продукцията е излъчена по NHK през 2010 ли беше точно или 2011 г., не помня, но в заглавието се сещам, че присъстваше думата "okusan" - омъжена жена. Така и не го открих.

Yo nimo Kimyo na Monogatari ще се излъчи на 6 октомври от 21:00 ч. японско време по Fuji TV.

На 30 септември, тоест в неделя ще се излъчи друг тв филм с Кана - Yaa ni Naru Nichi - Toba Toshijima Paradaisu, в който пък тя ще е бременна от Юта Хираока, заглавието ще е интересно, за него бях подготвена, но сега друга изненада - след Юта и Сано редом до това девойче.

Рових къде ли не, на какви ли не места, но така и никъде не намирам работещи линкове или някой да отдава сериала с Казума - Katagoshi no Koibito (2007). Само похвали чета за него и ролята му тук, запозната съм и с историята, разгледах много снимки, но епизоди - не. Субтитри на английски има, но не и видео файлове. Ще продължавам да го търся, дано нпкой ден попадна на епизодите и успея да видя Казума в една от първите му роли.

b3b1de8ca65f848b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мобилна дорама за Казума. Заглавието е High School Drive ~Megasametara Koukousei Datta~ a.k.a High School Drive ~When I Woke Up, I Was a High School Student~, главните роли са поверени на Куруми Шимизу и Арата Хории от D-Boys, а Сано-сан ще е в ролята на един от второстепенните герои. Епизодите са 10 и ще стартират на 20 ноември по Bee TV. Интересно е, че освен Казума още едно любимо момче, представител на агенция Stardust ще се включи в екипа - Такуми Китамура. Ще се ровим за епизодите. Няма как...

Тези дни Казума ме изненада и с още една новина - той участва във видеото към новото парче на Funky Monkey Babys - サヨナラじゃない (Sayonara Janai), което ще излезе официално на 21 ноември. Очаквам го.

Изгледах преди два месеца и Katagoshi no Koibito (2007) (Dark_Angel, отново ти благодаря за помощта). Отличен Сано! Много съм доволна от дорамата, но нямаше как тази романтична история да завърши с "и заживели щастливо и бла, бла, бла...". Той бе все още ученик, въпреки че я излъга в началото, имаха голяма разлика във възрастта и не можеха да бъдат заедно. Но си получих поуките, красивите моменти, отличните диалози и мога да кажа, че се случи това, което трябваше - разделиха се, но запазиха хубавите моменти, живяха и заедно. Това е една от първите роли на Казума, само на 18 години е и какви бузи имаше, какъв е сладур.

Отметнах и тв филм (спешъл) Yo nimo Kimyo na Monogatari (2012). Тук Казума бе в не много приятна светлина, живееха заедно с героинята на Кана Курашина, но той не постъпи много мъжки с нея. Въпреки това съм доволна, че го видях и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казума е едно от новите рекламни лица на Дайхацу, а днес излезе една от рекламите му. Всъщност преди броени дни излязоха няколко,

. Предполагам, че ще ги пускат една по една. Това си е цяла мини дорама (хаха).

http://www.youtube.com/watch?v=6RaEP0JOxHY

Видеото на парчето Sayonara Janai на Funky Monkey Babys, което е с участието на Казума (споделих преди месец).

Funky Monkey Babys - Sayonara Janai

Любимо за мен видео от филма Ongakubito (2010). Парчето е част от саундтрака, в което са показани и откъси от филма. Страхотен музикален филм, отличен Сано. Съжалявам, че го затрих, трябва да го потърся и да го сваля, за да го изгледам отново.

6a0e634e59b856f9.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много рядко публикува в личния си блог, който е общ на тримата - той, Масатака Кубота и Юки Мацуока. Масатака и Юки са редовни, но Казума - не. От ноември месец не бе споделял нищо, но преди няколко дни го направи и въпреки това не написа, че още тази седмица му предстои включване в дорама. Научих го от профила му в Stardust, а днес вече изгледах и епизода. Казума се включи вчера в 6-ти епизод на Switch Girl 2 и ще участва също в последните два до финал (седми и осми). Героят му е фризьор, но от това, което видях, ролята му е отрицателна и явно от тук до финал ще се спречкат с Рен Кирияма и Шо Джиннай. Ще разбера какво ще се случи, дорамата е меко казано абсурдна за мен, но заради Рен, Шо и сега Казума прелитам със стрелката напред из епизодите.

Всички реклами на Дайхацу с участието на Сано-сан. Линкът е от него, той го публикува преди няколко дни (след дъжд качулка, след като ние вече ги бяхме видели, но наистина е много мъчен за писане и всичко ново, което излиза с него).

6d6a1a51dde70523.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само Казума, включиха и Шинтаро Акияма от Gekidan Exile и наистина абсурдите станаха прекалено много в тази дорама. Казума се забърка с една ученичка, а Шинтаро е в ролята на нейн преподавател, в който тя е влюбена (увлечена). В днешния 7-ми епизод имаше сцена с двамата. Шинтаро усети, че той не играе чисто и го разкара бързо от момичето. На Акияма-сан си му отива ролята - сериозен, внушителна фигура, поведение. Изобщо до финал (който е следващата седмица) освен Рен и Шо Джиннай, гледам епизодите (прелитам през тях със стрелката) най-вече и заради сцените с Казума и Шинтаро Акияма.

Сано-сан има много самодоволна муцуна в дорамата, а не съм свикнала да го виждам в подобна светлина. Винаги е бил добрия герой за мен, момчето, на което симпатизирам. Забелязах, че във финалния епизод, героят му ще си изпроси май и шамарите от Акияма-сан, но да видим. Шинтаро не гледаше никак добре.

Не съм я публикувала до сега, но това е профилната снимка на Казума от сайта на Stardust. Много ми харесва на нея.

652503e67e42f5c5.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, на тази снимка много напомня героя си от Икигами. Великолепна е!

Шинтаро го видях и много ме изненада, че също е решил да остане в поредицата. Да, героят му е добре подбран. Отива му учителската роля, но на сцената му е най-удобно.

От мен Сано с приятелите си от Отомен:

46b35f4a940385a1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре е, че поне не са го забъркали от самото начало на дорамата.Имам лоши спомени от малкото,

което издържах да видя от първи епизод....

Реших да сложа снимката, която си споделила с нас Rie,

защото на тази, която бях сложила, ми изглеждаше малко слабичък. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, а какви хубави бузи беше направил в Katagoshi no Koibito (2007) и колко срамежлив беше в сцените, в които го притискаше с въпроси Саки Такаока (хаха). Казума е голяма симпатяга и отличен с представянето където и в каквото да съм го гледала на екран. Много държа на него, за това и пиша редовно в темата му.

Чудна картинка са двамата с вярното му другарче Масатака Кубота. Жалко, че след Gachiban-сериите не са участвали отново заедно, като изключа включването на Казума в Бакалея, но май нямаха там общи сцени с Масатака, а и не помня добре вече тази дорама, изпариха ми се бързо спомените (и малкото, които имах).

Добре е, че си сложила снимката му, а и на трите ни харесва (съгласни сме май по повечето японски въпроси, хаха).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, какви са хубави, бити и пребити двамата заедно с Масатака. Верните другари в живота, отново ще застанат един срещу друг. Чакаме излизането на Gachiban Supremacy 1 на 13 април. Да видим след това и във втората част как ще се шамаросват и с Ацуши Арай, макар че Ацушин е в друга категория, Казума едва ли ще се даде лесно. Очаквах трейлър на първа част, но никъде не го откривам, дори и в страницата им в амебата. Филмите не са смислени, няма нищо, за което да се хванеш, но пък си хвърлят здраво бой, такива отлични физкултурници са, че не се изпускат, предвид и изпълнителите в тях.

Казума и Масатака в кадър от Gachiban Supremacy 1 (2013)

c193da5b5796d26c.jpg

Излезе днес (бел.ред. 7 април) и трейлър на филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък го играе много лошо момче. Казума ще се появи в 7-ми и 8-ми епизод на дорамата с Джонита, които си хвърлят здраво тупалки BAD BOYS J. Тъкмо да има малко раздвижване, че иначе само Хикару Ивамото си струва да се гледа в този сериал, нищо друго интересно.

Казума от премиерата на първата част на Gachiban Supremacy (2013), която бе преди броени дни в Токио.

94371828d5180f39.jpg

e50f387c1517e74c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е хубав на тези снимки. :)

Тази новина обаче, че отново ще се набутва при шамарите, хич не ми се нрави.

Чакам да се включи, в някой хубав филм или дорама, няма значение стига да е малко по-интересно,

но щом в момента е на тази вълна, няма какво да направя, освен да гледам епизодичното му включване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове