Jump to content

Tsuchiya Shion (Цучия Шион)

ukio

Recommended Posts

spacer.png

Tsuchiya Shion

土屋シオン

Роден на 7 август 1992 г. в Осака

Прякор: Tsuchi

Професия: актьор

Височина: 170 см

Зодия : Лъв

Кръвна група: В

Агенция: Watanabe Entertainment

Година, в която стартира: 2002

Хоби: баскетбол, плуване, пеене, танци, гимнастика

Специални умения: танци, китара, барабани, бас

Групи: D2

Дорами

2011 Kamen Rider Fourze

2010 Q10

2006 Madan Senki Ryukendo (епизод 8)

2005 Kamen Rider Hibiki (епизод 15)

2002 Ninpuu Sentai Hurricaneger

Net Movie

2012 Super Hero Taihen

Филми

2012 Kamen Rider X Super Sentai Super Hero Taisen

2011 Kamen Rider x Kamen Rider Fourze & OOO Movie Taisen Mega Max

2010 Bokutachi no pureiboru | 僕たちのプレイボール(2010年5月15日公開)

Сцена

MACROSS THE MUSICALTURE - 3-8.10.2012 г.

Инфо

Шион е веселият и вечно усмихнат герой от настоящата поредица за Камен райдър - JK. Дейността си като актьор той започва от ранна детска възраст. Още през 2002 г. се появява на малкия екран в сериал за нинджи от сентайски тип. От 2010 г. Шион е включен към талантите на Уатанабе ентъртеймънт и до момента успешно се представя като член на Д2.

Otanjoubi omedetou!

Редактирано от bealonenomore
Обновяване.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един по един всеки един от 16-тимата членове на D2 Boys се сдобива с тема.

Да драсна нещо и аз, като човек, който се интересува и следи кариерата на това хлапе, извинявам се, официално от три дни той е зрял член на японското общество (за това може да се поспори, хаха).

В няколко теми тук съм говорила и говоря за Шион, споменавам го и покрай коментарите ми за Юки Ямада, с който са близки приятели, освен колеги. Опознах го първо като член на D2 Boys, а вече и като актьор в сериите на Kamen Rider Fourze. Не можех да го гледам в началото, не обичам лигави момченца, които се държат глупаво (дори и да е само роля на екран), но опознавайки го като член на групата, опознавайки и героят му, Шион започна да ми става забавен и симпатичен. Като малко дете е, което постоянно върши бели, точно такъв е и героят му. Не блести с ум и качества, но пък е винаги забавен, весел и верен приятел, член на Fourze клуба. Шион не е висок, по Шион не припадат девойките както по колегата му Ацуши Арай, но Шион малко по-малко си пробива път на сцена и пред екран. Шион печели с усмивка, с непринуденото си поведение и реакции. Гледала съм и двете издания на представленията Harudokо (2011) и Harudokо (2012), в които Шион също взе активно участие. Помня, че във втората част имаха сцена с Юки Ямада и Шинтаро Акуцу. Шион бе с така характерната за него прическа, тип "фонтанче". Гледала съм и шоуто на Kamen Rider Seitan 40 Shunen x Super Sentai Series 35 Sakuhin Kinen (2012). Колко весел бе само Шион и забавляваше публиката, която бурно го аплодираше.

Шион е влюбен (всъщност като всяко японско дете) в своите роботи-играчки. Малък е още, малък и обича да колекционира роботчета. Често споделя и техни снимки в блога си. И нещо, което ми е направило впечатление при него... харесва много и е голям фен на Kamen Rider OOO (Шу Уатанабе сигурно е доволен).

Шион също така участва и в театралната постановка на Tumbling (2012), която излезе тази година. Има много весела снимка - той облечен в розово трико, прави пирует.

Новото, което предстои с Цучия-сан е участието му тази есен отново на театрална сцена в мюзикъла Macross the Musicalture (2012). Представленията ще са в Tokyo Dome в първата седмица на октомври. Шион е в ролята на Аш Андерсън.

Интересно ново лице е това усмихнато момче, което е част от талантливата група на Watanabe Pro. Имам много снимки на Шион, от най-различни японски списания. Някой ден ще споделя и още нещо.

Macross the Musicalture (2012) CM

Героят на Шион в Macross the Musicalture (2012) - Аш Андерсън

spacer.png

Шион, Рьо Йошизава, Сота Фукуши и Рюки Такахаши в новия брой на списание Good Come vol. 24 .

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавието, което е посочено на японски във филмографията на Шион е Bokutachi no pureiboru (2010) и е на любимата ми бейзболна тематика, но за съжаление вече няколко месеца не мога да открия никъде. Необяснимо е за мен, защо японците буквално престанаха да снимат дорами и филми на тази толкова обичана от тях спортна тематика и по-специално любимият им безйбол. Изгледах къде що има безйзболни продукции и издирвам това, което все още съм пропуснала, макар и много трудно.

Шион като бейзболист. Много исках да го видя, както и Рютаро Акимото, но удрям на камък.

spacer.png

Трейлър на Bokutachi no pureiboru (2010)

Няма кой знае какви новини около Шион, като че ли. На 8 декември бе премиерата на новия райдърски филм Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum (2012), но той не присъстваше, въпреки че участва. Kyokuchu Hatto приключва тази седмица, а Шион заедно с Юки Ямада, Йоичиро Оми, Шо Джиннай и Рьо Мицуя ще изпълнят последното парче в шоуто. Юки и Шион са винаги заедно. Фотосесии, участия, видео материали зад кулисите, а Шион е някъде до Юки. Много добре се представиха и двамата в ролята на шинсенгуми-та.

Шион отново с Юки и Шо Джиннай на една от последните им фотосесии за януарския брой на списание Potato.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази година Шион ще се изяви на сцената, в поредния мюзикъл Boukenshatachi. Спектаклите стартират от 6 юни. Партньори в приказката за малката мишка, която искала да види големия свят, ще бъдат Камияма Рюджи, Оояма Масаши, Ямашита Шоон и Цуджимото Юки. В по-малки роли ще се изявят Уада Такума и Нобуяма Нобухиро.

Успех! Още помня първия мюзикъл с Найто и Коки! Хаха!

spacer.png

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове