lunati4kata Публикувано 16 Май, 2012 Share Публикувано 16 Май, 2012 I Love Lee Tae Ri I Love Italy 아이러브 이태리 / I Love Lee Tae Ri Жанр: Романтика, фантазия, комедия Епизоди: 16 Телевизия: tvN Период на излъчване: 28.05.2012 - 17.07.2012 Ден и час: понеделник и вторник от 23:00 Режисьор: Kim Do Hyuk Сценарист: Moon Ji Young Участват: Park Ye Jin Kim Ki Bum Yang Jin Woo Jubi Резюме: Драмата разказва за 14-годишно момче, което по време на инцидент се превръща в 25-годишен мъж. Хуанг Мин Су (Kim Ki Bum) става асистент на богатата наследница И Те Ри (Park Ye Jin). Тя е перфектна, с атрактивна външност и отлично образование, но след като е била наранена от първата си любов, вече не вярва в любовта и за повечето хора изглежда студен човек. След появата на Хуанг Мин Су, И Те Ри започва да изпитва чувства към него... Трейлър: С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри + OST: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 28 Май, 2012 Автор Share Отговорено 28 Май, 2012 Снимки на Ki Bum от сериала, привличат женското око Facebook страничка И първа част на OST тук ( Sunny Hill- Do it) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 28 Май, 2012 Share Отговорено 28 Май, 2012 Една от най-готините корейки в главната роля! А и ми е интересно как ще се представи Ki Bum!!Mузикалното видео и трейлърчето ми възбудиха любопитството...Освен това поне вече се убедих в качеството на късичките серии по тази телевизия!! И другата причина за любопитството ми е това Italy в заглавието, както и каква роля ще играе вторият главен?! Наскоро го гледах в някаква второстепенна роля и ми направи прекрасно впечатление! Има много красива усмивка. Всъщност.., може да пробват и него поразсъблекат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Faramir Отговорено 29 Май, 2012 Share Отговорено 29 Май, 2012 Току-що изгледах еп.1 .Само как съм се смял на някои сцени да знаете !Според това което прочетох за първите два епизода в суомпи се очертава забавен сериал - дано.От време на време има нужда и от подобни сериали.Стига само драми . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 30 Май, 2012 Share Отговорено 30 Май, 2012 Добре де, главната героиня не е ли малко старичка? Че, той дори и на 25 е по-млад от нея, а и какво като е с тяло на мъж ,акъла му още е на дете ,иначе дотук двете серии наистина са забавни. Особено като стана голям , ужаса на треньора му и като облече дрехите си и те не му стават. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 5 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 5 Юни, 2012 Junsu от 2PM също ще отговаря за OST колко яко с неговия невероятен глас ....И само да кажа, че след изгледания първи епизод ме шашнаха, нищо кой знае какво ново, но последните няколко минути от епизода направо ме разбиха. Имам си и нов любимец- треньора на малкия- е този човек е уникален, такъв смях съм се смяла, че изплаших съквартирантката А само при вида на Ким Бум и може да ти се качи кръвното хаха, а за главната само мога да кажа, че супер много и ходи ролята. Ами очертава се интересен сериал, какво да кажа освен, че tvN май почва да завзема малко по-малко класациите със сериалите си. Очаквам с нетърпение другите епизоди и невероятния OST Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AmiraSalvatore Отговорено 8 Юни, 2012 Share Отговорено 8 Юни, 2012 Този Ки Бум е голям сладур и страхотен актьор. Наистина драмичката си заслужава да се гледа. Досега добре върви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 18 Юни, 2012 Share Отговорено 18 Юни, 2012 Изгледах го до шести епизод, а той как свърши само...... Обаче понеже няма никакъв превод, от там пък незнам за какво си говорят, та някои неща не са ми много ясни, но си умирам от кеф да гледам как момчето върти номера на Yang Jin Woo. Именно действията на този Yang Jin Woo нещо не мога да схвана, ту е при главната героиня, ту при певицата .Коя мами, коя не незнам, ама Ки Бум просто го прави луд отвсякъде. Самият герой на Ки Бум ме кефи, че въпреки новото тяло, той си е дете, идват му на акъла все щури неща и много подкрепя гл. героиня и тя се забавлява с него.Тия им приятелски отношения ме кефят.Но вече взе и да замириса и на любов между тях. И на мен са ми малко странни точно тези им отношения. Тя не знае, че в тялото на двадесет и няколко годишния младеж е духът на 14 год. дете и може да се влюби, понеже ако знае че е 14 год., едва ли ще го стори. Ами момчето и той може да хлътне, но ще е по друг начин ,все пак тя със своите години искa едно, той съвсем друго .Затова си мисля ,че ако все пак има любов между тях ще е моментна, но ще остави приятен спомен в тях .Защото той внесе някакъв живец в живота й, а тя е до него в един труден момент, без дори да го знае. Тъжно ми е за родителите на Ки Бум, незнаят къде е детето им и го търсят отчаяно.А треньора е страшно забавен, шматка и половина. Певицата обаче май взе да се досеща какво е станало с Ки Бум. . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 20 Юни, 2012 Share Отговорено 20 Юни, 2012 Аз щото напоследък съм фенка на сериалите, където сладура се заглежда по noona му, та и този реших да го подхвана. Адски забавен е! Голям майтап пада с Ki Bum. Перфектно си пасва за ролята, отива му идиотщината. Пък и ако мисли цял сериал да ми се разсъблича като в първите серии ...... Park Ye Jin както винаги е страшно красива и показва класа. Да не се изхвърлям, ама май взеха много да ми допадат двамата с Ki Bum. От второстепенните персонажи най- кефят треньора и семейството на малкия. Сцената край басейна ме напика от смях! То това не бяха физиономии, писъци и накрая що прегръдки. Образи. А пък като гледам майката и бащата са същите луди, голямо млатене ще падне като го набарат на нашия герой. За сега бившата любов и годеницата ме дразнят адски много. Иначе интересен е сюжета, само не знам как накрая ще я оправят цялата тая бъркотия, ама надявам се, че няма да е прекалено извратено. P.S.: Много му се кефих на Ki Bum като се опипваше сам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Доизгледах го най-накрая и този сериал, та да си кажа. Главните герои ми харесаха като двойка, обаче като се сетя, че това все пак е 14 годишно дете, макар и в тялото на по-голям и всичко ми стоеше малко неестествено. Не може дете да се държи като голям или по-скоро да свикне да се държи като такъв за толкова кратко време. Затова ми хареса, че накрая той си се върна в своето тяло, имаше възможността да си порасне и с жената отново да се срещнат. И макар че тя разликата в годините пак си я има, съвсем друго e.Защото и тялото му е на голям, но и акъла. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 11 Ноември, 2012 Share Отговорено 11 Ноември, 2012 Познато по корейски мелодраматичен сериал, със весели и забавни моменти. Не ме грабна веднага, но след 10-ти епизод въпреки мудното действие ме спечели с убедителната актьорска игра. Страхотно партньорство, страхотно превъплъщение на актьорите, сладурско присъствие. Благодаря за сериалчето и субтитрите. И въпреки, че не можах да ги изчакам, радвам се че го превеждате, за да може зрителя да му се наслади, най вече на великолепната , страхотна игра. Малко повече сълзи, но мисля че тия от щастие, ескалират чак до луната и звездите накрая. На всички, които се ровят да търсят романтична любов, това е сериалчето-мило сладко и забавно има и неща над които да се замислиш. Те така е при корейците, и у най-смотания на пръв поглед филм/ сериал, има все по нещо, което да откриеш за себе си! Успех с превода и всичко добро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimbland Отговорено 22 Декември, 2012 Share Отговорено 22 Декември, 2012 "Обичам И Те Ри". За мен главният актьор бе толкова уместен за тази роля, пасваше ми дори визуално - на типичния заблуден идиот. Харесва ми, че в същото време му са присъщи толкова дълбоки и истински, стойностни неща. Главната актриса не я понасям - и като игра, и като актьорско поведение. Тя за мен е най-некачественото нещо за корейския медиен пазар. Абсолютно противоречие на облекло, държание, реплики, актьорска игра. Оценка 4.5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 15 Януари, 2013 Share Отговорено 15 Януари, 2013 Може и да не блести с най-добрият актьорски състав.Може и историята да не беше кой знае какво,също и музиката към сериала. Но определено сериала ми хареса. Лек,абсолютно неангажиращ с някакви кой знае какви емоциий. Посмееш се малко,понатъжиш се някъде лекинко. Просто великолепното решение си беше за убиването на няколко часа. Препоръчвам го за уплътняване на времето между два по сериозни и драматични сериала. Мисля,че би ви свършил много хубава работа След време може би ще помните само името му ,но какво от това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 15 Януари, 2013 Share Отговорено 15 Януари, 2013 Името и усмивката на Ки Бом. То друго и няма много, но той ми беше достатъчен да не зарежа сериала. )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 15 Януари, 2013 Share Отговорено 15 Януари, 2013 Сериалът с нищо не ме впечатли, досадно и плоско ми беше, чак изнервящо и го зарязах без грам колебание. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BunnyTM Отговорено 1 Февруари, 2013 Share Отговорено 1 Февруари, 2013 Ки Бом е такъв сладур и с тази усмивчица ..Само той ме впечатли и заради него изгледах драмата.. По принцип харесвам такъв тип сериали ама този ..Горе долу ми хареса и на места доста съм се смяла но някак си тази драма няма да повторя да я гледам.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 16 Март, 2021 Share Отговорено 16 Март, 2021 Обновен плейлист за онлайн гледане: 1 1 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts