ukio Публикувано 27 Октомври, 2011 Share Публикувано 27 Октомври, 2011 Ganbatte Ikimasshoi! Английско заглавие: Give It All Епизоди: 10 Жанр: спортен Рейтинг: 12.4% (excluding special episode) Телевизия: KTV Период на излъчване: 2005-Jul-05 to 2005-Sept-13 Песен: Kirakira на Aiko Участват: Ан Сузуки, Рьо Нишикидо, Учи Хироки/Джунно, Аибу Саки, Иваса Маюко, Ишигаки Юма (епизод 1), Учи Хироки (епизоди 1-2) Субтитри: английски, вградени Wiki Резюме: Ецуко (Anne Suzuki) е типична ученичка в гимназията, която има една мечта - да се запише в училищния морски клуб. Обаче в него членуват само момчета, които отказват момиче да се присъедини към тях. Ецуко не се предава и решава да събере изцяло женски отбор. Новото начинание й струва доста усилия и понакога големи неприятности, но препятствията през които минават Ецуко и приятелките й, им помагат да пораснат и да открият нови цели в живота си. Ganbatte Ikimasshoi е една спортна драма за надеждата, усърдния труд, задружните усилия и радостта от постигнатите успехи. Във филма участват Nishikido Ryo и Uchi Hiroki от NEWS. Uchi Hiroki играе Наката Сабуро само две серии, след което е заменен от Джунносуке Тагучи (Kat tun). Интересно е да се проследи как двамата се превъплъщават в кожата на един и същ персонаж. Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 29 Март, 2012 Share Отговорено 29 Март, 2012 Днес изгледах вече преведена първа серия на O-PARTS, новата 4-ри серийна дорама на Рюхей Маруяма и се сетих за Хироки Учи (бившият му колега от Kanjani8). Чудех се какво да гледам с него и се спрях именно на Ganbatte Ikimasshoi! (заглавието ми хвана окото). Зная, че Хироки участва само в първите две серии, но като прегледах резюмето... Сериал точно като за мен - на любимата ми спортна тематика, с Рьо Нишикидо, приличен брой Джонита. Открих го веднага, но линковете не работят и не мога да сваля нищо. Търсих и на други места, но резултат - 0. Видях, че заглавието все пак има тема и тук, но и тук също линковете не работят. ukio, можеш ли да помогнеш или да се спасявам поединично? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bealonenomore Отговорено 29 Март, 2012 Share Отговорено 29 Март, 2012 Този линк върши ли работа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 29 Март, 2012 Share Отговорено 29 Март, 2012 Аригато! Да, върши работа. Само дано да успея и да го сваля, че виждам няма много сийд. Но ще проличи и по коментарите ми след това в темата... Изгледам ли го, ще дам и пълен анализ с елементи на разсъждение. Дано съм помогнала и някой друг, който прояви интерес към това заглавие. Интересно е да видя Рьо Нишикидо в роля преди да стартира Papa wa Idol! през април. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KazeShini Отговорено 29 Март, 2012 Share Отговорено 29 Март, 2012 Ако си без покана като мен, може да сваля и от тук, хардсубнато е с английски буквички, дано не ти пречи Приятно гледане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 30 Март, 2012 Share Отговорено 30 Март, 2012 Нито един от посочените линкове не ми помогна. Няма кой да отдава и на двата фронта. За това открих сериала онлайн на английски и успях снощи да изгледам първи епизод. Отново много приятно съм изненада от японците. Категорично отличници в правенето на спортни драми и филми. Една прекрасна поучителна история, която те докосва като зрител. Като човек роден, израстнал и живее край морето много мило ми стана, когато видях невероятната морска картина, пясъка и онова мъничко шишенце с furufuru memento-спомените. Допада ми и главната героиня - Ецуко. Много позитивно момиче, а с героят на Рьо Нишикидо явно ще си имат закачка. Хироки Учи до тук не се появява кой знае колко, а и той е играч по ръгби и обект на желанията на всяко второ девойче в училище. Нормално. Той все пак е Джони. Рен Осуги тук, както и в IS отново в ролята на баща. Много се смях и в момента, когато нашата главна героиня се появи сред момчетата от клуба по гребане. Как само подскочиха и се зарадваха, че момиче ще бъде техен мениджър. След като разбраха, че тя всъщност иска единствено да се състезава и да създаде женски отбор, бяха много разочаровани... Усещам, че и това японско заглавие ще го изгледам на един дъх. Никога не ме разочароват след като прочета резюмето (с много малко изключения), видя жанра, в който е издържана продукцията, зная и какво точно ще получа. Дори става така, че до финал възхищението ми става още по-голямо, а аз много доволна от видяното. Докато корейците са точно на другия полюс при мен, за това и ги намразих. Чета едно, гледам друго, по средата става и трето, а до финал (ако имаш сили още да гледаш) става бог знае какво... След като видях тези ентусиазирани герои, които искат да се състезават, да не пропилеят годините в училище и да дадат най-доброто от себе си, ми идва и аз да възкликна като тях: "Ganbatte Ikimasshoi!". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 30 Март, 2012 Автор Share Отговорено 30 Март, 2012 Късно видях запитването и проверих в адикса, но се оказа, че там са качени сериите само на френски и испански. Дори RAW версия няма. Вече не си спомням, как съм ги сваляла, но очевидно линковете в бгшер не работят вече. Хубаво е, че си го намерила и му се наслаждаваш, пък дори и онлайн. Мисля, че няма да се разочароваш. Ще има много спорт до финала и ще видиш, че Джунно ще замести Учи подобаващо. След като си на тази вълна, мога да ти препоръчам още един спортен, кратък сериал. В него са събрали отново Учи и Рьо, но към тях са добавили наши познайници от Д-бойс - Юя и Шунджи. Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts