lazeto Публикувано 13 Май, 2011 Share Публикувано 13 Май, 2011 Shima Shima (2011) Страна: Япония Също така известен като: シマシマ / Sleep По мангата на: Yamazaki Sayaka (manga), Keisuke Makino, Rieko Obayashi Телевизионен рейтинг: 2.8 % Година на излъчване: 2011- Април -22 старт Време на излъчване: Петък 24:20-24:50 Формат: Renzoku Жанр: Драма Канал: TBS Епизоди: 10 Режисьор: Hiroshi Yoshino, Ryuichi Inomata, Norika Sakuma Субтитри: Английски Участват: Akiko Yada as Shio Houkigi Shohei Miura as Gai Tamabuki Daisuke Kikuta as Ran Futaba Suzuki Katsuhiro - Rindou Hayashida Sota Fukushi - Shuji Makomo Taro Suruga Yumi Kobayashi Arata Horii Ayako Nishikawa Miho Nakai Резюме: Shio Houkigi (Akiko Yada) изглежда като една щастлива, успешна бизнес дама, управляваща салон за ароматерапия. Тайно, Shio страда от безсъние след развода със съпруга си, поради неговите извънбрачни отношения. Тези проблеми със съня я кара да започне програма наречена "Striped Sheep service ", където млади красиви мъже служат като сън спътници на хора, които имат проблеми да заспят сами. Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Как ме мъчи от седмица безсъние къде ли мога и аз да си поръчам такива симпатяги , сериалчето е интересно дано скоро излезнат някакви субки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 13 Май, 2011 Share Отговорено 13 Май, 2011 Лазе, не се заблуждавай. Едното хлапе е истински клонинг, а другите две са подопечни на Мисаки-чан. Хории Арата дебютира тук с 5 секунди екранно време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 Лятото приритах да гледам Шохей в Shima Shima. Естествено изгледах сериалчето без английски субтитри, защото такива нямаше. Наскоро дори отново се припомних някои от моментите и се чудех дали в следващите месеци или година, ще преведат тази дорама. Е, явно някой ме е чул ( ) и днес видях, че първа серия вече има превод на английски - цък. Много ми хареса това "лечение" на безсънието. Тук много ми хареса Кацухиро Сузуки. Страхотна роля направи това хлапе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts