Jump to content

Fukushi Sota (Фукуши Сота)


Recommended Posts


43071fe2cb34e128.jpg
Fukushi Sota
福士蒼汰

Роден на 30 май 1993г. в Токио
Професия: актьор
Височина: 183 см.
Зодия: близнаци
Кръвна група: 0
Хоби: английски, бекфлип /това е някакво екстремно преобръщане - еха! Искам да видя, как го изпълнява, дори в райдърска униформа/
Агенция: Ken-On
Уважава Теруюки Кагава
Година, в която стартира: 2010
Официален сайт
Блог

Дорами

 

Kamisama no Karute (2021)

Meiji Kaika: Shinjuro Tanteicho (2020-2021)

Diver: Tokushu Sennyuhan (2020)

4 Bunkan no Marigorudo (2019)

Heaven?: Gokuraku Restaurant (2019)

My Lover's Secret | Aishite tatte, Himitsu wa Aru (NTV / 2017) - Rei Okumori

Omukae Death (NTV / 2016)

Koinaka (Fuji TV / 2015)

Kyou wa Kaisha Yasumimasu (NTV / 2014)

 Yowakutemo Katemasu (NTV / 2014)

Umi no Ue no Shinryoujo (Fuji TV / 2013)

Starman (KTV / 2013)
Ama-chan (2013)
Kamen Rider Fourze (仮面ライダーフォーゼ) (TV Asahi, 2011-2012)
Shima Shima (TBS, 2011)
Umareru (TBS, 2011)
Misaki Number One!! (NTV, 2011)

Филми

 

Kaiji: Final Game (2020)

The Fable (2019) - Contract Killer Fudo

Laplase's witch (2018)

Bleach (2018)

Laughing Under the Clouds | Donten ni Warau (2018) - Tenka Kumo

The Travelling Cat Chronicles | Tabineko Ripoto (2018) - Satoru

Blade of the Immortal | Mugen no Junin (2017)

To Each His Own | Chotto Ima Kara Shigoto Yamete Kuru (2017) - Yamamoto

Boku wa Ashita, Kinou no Kimi to Date Suru (2016)

Library Wars: The Last Mission (2015)

Strobe Edge (2015)

Kamisama no Iu Toori (2014)

In the Hero (2014)

Say "I love you"  (2014)

Kamen Rider × Super Sentai × Space Sheriff: Super Hero Taisen Z (2013) - Kamen Rider Fourze (voice)

Enoshima Prism (2013)

Library Wars (2013)
Boku ga Shokei Sareru Mirai (“The Future Where I Am Executed”) - 2012
Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen (2012)
Kamen Rider × Kamen Rider Fourze & OOO: Movie War Mega Max (2011)
Kamen Rider OOO Wonderful the Movie: The Shogun and the 21 Core Medals (2011)

Инфо
"Моят син е Камен Райдър!"
Той беше прекалено сериозен в Шима шима и затова, когато го избраха за ролята на Гентаро Кисараги във Форзе, се учудих с пълно право. В края на краищата, Сота успя да ме изненада като пресъздаде едновременно драматичен и комедиен герой. Освен това, именно там показа детското у себе си. Той все пак току що навърши 19г., но екранното му присъствие определено не остава незабелязано. Сота се явява един от най-обещаващите млади актьори в Япония.

Любопитно
За ролята на райдър е избран сред 3000 кандидати.
Рекламно лице е на Seven-Eleven и Bandai.
Сота има накъде да развива таланта си, но има огромно желание за промяна и това го доказват разноликите герои, които изигра за отрицателно време.

Снимки

 


ab65c8ed9c513112.jpg
06dcb26c44357fa8.jpg
16e2fd9ee01e6d4e.jpg
7d7117d252f49d80.jpg
3a6e51a01ebb7756.png


 

 


Otanjoubi omedetou! С леко закъснение.

 

Edited by cucyta
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Крайно време беше и действащия райдър да си има тема тук.

 

Изгледала съм всичко с него. Липсва ми само Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen (2012), но филмът излезе преди месец в Япония и ще почакам известно време за него.

Kamen Rider Fourze го следя най-редовно и няма отказване (за какво говорим, мм). В неделя се излъчи 37-ми епизод, а на мен ми е все така интересно гледайки Сота, Рюки Такахаши, Рьо Йошизава и любимата ми залъгалка от няколко месеца насам Шион Цучия.

 

Първо видях Сота в Umareru (2011), в ролята на приятел на героя на Кенто Накаджима. Веднага ми направи впечатление. Дорамата много ми допадна, заради историята, която показа и отличното изпълнение. В Shima Shima (2011), който гледах миналото лято бяха голяма картинка с Кацухиро Сузуки и Шохей Миура. Не съм и предполагала, че двамата с Кацухиро ще са бъдещите главни герои в райдърската и сентайска поредица.

Изгледала съм и райдърските му филми. Е, причината да ги изгледам не беше Фукуши-сан, а един друг райдър, но се радвам, че го направих. Kamen Rider × Kamen Rider Fourze & OOO: Movie War Mega Max (2011), който излезе на 21-ви май бе доста интересно филмче. Да видиш на едно място Шу Уатанабе, Ацуши Арай, Рьоске Миура, Сота Фукуши, Рен Кирияма, Масаки Суда, Рюки Такахаши, Шион Цучия, Рьо Йошизава... Все отбор юнаци.

 

Отчетох се онзи ден за отанджоби-то му в другият ми форум, за това тук само ще пожелая кариерата му да върви все така добре и да продължава да ни радва с изпълненията си.

 

От мен снимка на Сота с колегите му от Kamen Rider Fourze (2011-2012) - Рюки Такахаши, Шион Цучия и Рьо Йошизава на корицата на новия юнски брой на списание Hero Vision vol. 44 и личният му блог - Fukushi Sota Official Blog

 

dfdb2d7d362d8d11.jpg

Link to post
Share on other sites

Мислех си, че няма да му направят услуга с райдърската роля, но е факт, че именно тя е различна от всички останали супергерои до момента. Гледала съм най-разнолики персонажи, от Кабуто до ООО, но нито един не прилича на Кисараги. С тази заразителна усмивка и нестихващ ентусиазъм печели симпатии.

Направи ми впечатление, че човек лесно може да навакса с фимите и дорамите му. Не са толкова много и се гледат бързо.

Link to post
Share on other sites

Разгледах първата фото-книга на Сота - After Chicken Rice Go To Merlion, която излезе точно на рожденият му ден (бел.ред 30-и май). Вече може да се открие. Страхотна фотосесия, харесаха ми снимките (правени са в Сингапур), общо 117 на брой.

Видях, че я има в yesasia и струва 44.49 US $ (страхотия).

 

Днес изпуснах по TV Asahi Kamen Rider Fourze - епизод 38, но утре ще го изгледам с английските субтитри. Историята отново бе с продължение.

 

Кенго Утахоши и Гентаро Кисараги (Рюки и Сота)

 

3f8a043fb66f105f.jpg

Link to post
Share on other sites

Един райдър ще приключи своето участие на пролет в дорама по NHK, друг райдър веднага ще го замести с участие с новата 156-серийна дорама на националната телевизия. С други думи - Шу Уатанабе отново ще отстъпи позиция на Сота Фукуши. Сега прочетох новината в японските сайтове и все още не съм я открила на английски, а и едва ли я има, но исках да го отбележа, защото се интересувам живо от всичко свързано с Фукуши-сан. Сотич заедно с Тепей Койке и Ай Хашимото са част от актьорския състав на новата дорама, която ще замести от 1 април 2013 г. по NHK Jun to Ai с Шу Уатанабе.

Не мога да кажа точно името, не е дълго, предполагам утре вече ще се появи, щом в момента излиза в Япония. Всяка сутрин от понеделник до събота включително по 15 минути и Фукуши-сан. Райдърите са решили да се изявяват в семейните дорами, които се излъчват в сутрешния блог. Явно е модерно.

Kamen Rider Fourze приключи на 26 август. Изгледах го до финал и мога да кажа, че останах много доволна. Изключително доволна и от Сота, достойно замести Шу като райдър и се справи със задачата си. В последните месеци отново направи редица фотосесии за най-различни японски списания. Не мога да ги изброя, страшно много са. С Кацухиро Сузуки направиха много хубава фотосесия, с Рюки Такахаши, с Рьо Йошизава, с новият райдър Шуня Шираиши.

 

Снимка от японските сайтове, която пуснаха току-що по повод обявяването на новата дорама на NHK, която ще стартира на 1 април 2013 г.

 

25f867c86b3087c1.jpg

 

И още една от представянето на заглавието днес.

 

 

387699c76ddcc018.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Името на дорама на NHK, за която спомена Rie, вече е ясно. Превеждат го като "Ama-chan".

Снимките ще започнат в средата на октомври.

 

Сота изглежда много добре в този костюм.

Link to post
Share on other sites

Да, и аз го видях заглавието, реагираха два дни след като излезе новината в японските сайтове. След Шу, като нищо ще се понеса и всеки ден с Фукуши-сан, а и разбрах, че героят му ще е обвързан емоционално с Ай Хашимото.

Чуден е, нали? Чуден в костюм. Страхотно момче е Сота - винаги усмихнат, позитивен, шегува се, такъв бе и героят му в Kamen Rider Fourze.

Няма да забравя мига, в който го засякох за първи път, макар ролята му да бе малка - в Umareru (2011), като съученик и приятел на Кенто Накаджима. Стоп кадър, трябваше да разбера на секундата кой е той. Проучих го веднага, изчетох много материали си спомням тогава, защото вече бе избран и за ролята на райдър. Много силно впечатление ми направи и вече година и половина се интересувам от всичко, с което се занимава.

Изгледах от любопитство първи епизод на Kamen Rider Wizard. Оправда очакванията ми, в смисъл, че няма да ми хареса, а и не мога да свикна с Шуня Шираиши като райдър. След тия двамата, които вдигнаха високо лентата - Шираиши-сан ми изглежда не на място.

 

724857d1392eaab3.jpg

 

ukio-chan ми е обещала, че ще направи тема на Кацухиро Сузуки, тогава ще публикувам и една от последните фотосесии на Сота с Сузуки-сан, които излязоха наскоро. Единия райдър, другият от герой от сентайските поредици.

 

И снимката, която е сложена като заглавна в сайта на Сота. Тя е от фото-книгата After Chicken Rice Go To Merlion, която е заснета в Сингапур и излезе преди три месеца.

 

 

be3b5d20632f5f57.jpg

 

 

Сота и Ken-On-приятелите му оставих за финал. Джингс нещо не гледа добре. Някой му е взел закуската (хах).

 

 

ae20f41c5e7461b8.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Аз също за първи път го забелязах в Umareru, а тези дни трябва да си догледам Shima Shima с него.

Определно ми харесва. :) Не съм сигурна, че ще мога директно да следя Ama-chan, но все пак ще ми бъде приятно

да ги видя заедно с Аи Хашимото.

Същото ще е положението и с дорамата на Шу, но ще видим, може пък да качат някъде някой епизод.

Снимките, които си сложила са много хубави.

 

Още една с Джинги

 

 

b24e5b63fc1e50a2.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Иска ми се и аз да кажа, че ще следя съвместният му проект с Ай, но кой знае, дали ще успея да стигна до него. С токусацуто поне скоро ще приключа.

Вярно е това за позитивното настроение на Гентаро. Не съм виждала по-усмихнат райдър от него.

Ето с какво си играе Сота, преди да заспи.

bc9979fc7dda6f9f.jpg

Пред сградата на Шибуя 109. Меги, искам снимка!

5a07d3d24f8c9ca4.jpg

Спящата четворка

3174a1c4bf356681.jpg

Link to post
Share on other sites

Попаднаха ми снимки на Слънчо от някакво предаване, в което е гостувал.(ако някой има повечко информация, моля да я сподели)

Eто го облечен като пират по случай Хелоуин :) (втората снимка е кадър от въпросното предаване)

 

becdadab6dbf376e.jpg

bdc135684a34109e.jpg

 

 

Постерът към филма In the Future, when I am Executed (Boku ga Shokei Sareru Mirai),

за който беше споменала Rie в темата на Рьо Йошизава.

 

 

3b11a42377320f98.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Уооо! Много му отива пиратското облекло! Може да са си направили купон със сентайските си приятели. Вижда се, че е гостувал в някакво шоу, но няма надписи. Ако не е дал подробности в блога си, едва ли ще разберем къде е било.
И аз, въодушевена от предстоящата му роля, поствам снимка на агент Ген.
4d86dd7ac14905fd.jpg
За добавка - ръкостискане с Wizard
bc7003ae1226e80a.jpg
И костюмиран
ed1956eac6fd83da.jpg

Link to post
Share on other sites

Сотич се е включил в каста на предстоящия през 2013 г. филм - Toshokan Sensou (Library Wars), в който главните роли са поверени на Джуничи Окада и Нана Ейкура. История, която се развива в бъдещето, разбрах, че е адаптация по известна новела на Хиро Арикава, по която има и аниме. Останалият актьорски състав включва Чиаки Курияма, Кей Танака, Джун Хашимото. Режисьор на филма е Шинске Сато (Gantz, Sand Clock), а премиерата ще бъде на 27 април 2013 г.

Героят на Фукуши-сан се казва Хикару Тезука и ще бъде член на Defense Force (естествено, когато имаш райдър в каста трябва да го използваш за защита). Ама е хубав Сотич с униформа, отива му. За това е била и новата му прическа, която много ме изненада, когато той публикува снимка в блога си преди месец.

 

6a57c9aae657d84e.jpg

 

Сота в момента е зает и със снимките на многосерийната дорама на телевизия NHK Ama-chan, която ще стартира на 1 април 2013 г., веднага след финала на Jun to Ai. Наскоро той публикува снимка в блога си - ще бъде в ролята на ученик.

 

 

da08dfcac1d48967.jpg

 

 

Очаквам и In the Future, when I am Executed (Boku ga Shokei Sareru Mirai), който ще излезе на DVD в началото на следващата година.

 

И малко снимки от тези, които имам на Сота от септемврийския брой на списание QLAP (в този брой бяха заедно с Шу Уатанабе, страхотни фотосесии и на двамата). Тези дни отново го видях (но не помня в кой точно брой на кое списание), не е престанал да се снима за най-различни издания. Една от фотосесиите бе и с Джингс.

 

 

cf122adf9081ed6c.jpg

 

488a68511e00ab1e.jpg

 

21edf84bf1322194.jpg

 

0d0acccb4a52258f.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Хаха, Сота направо ме изненада с решението да изиграе точно тази роля. Yosh, ma boy, yosh!! В анимето исках да нагушкам героя на Татсу, ма като го видя от плът и кръв сега не знам как ще се сдържа, освен, ако не са решили двете адаптации да са коренно различни. Иначе, прическата на Сота ме радва, въпреки че е далеч от тази на героя му, обаче униформата, ах, униформата!! *__* За жалост, няма да видим филма скоро.. но поне имам да наваксвам с аниме филма!! Интересно дали и брат му на Хикару ще се появи и кой ще го изиграе. Друго, което ми направи впечатление е перфектният избор на Асако (в ролята Курияма Чиаки). Когато гледах героинята й в анимето, веднага се сетих за Чиаки-сама и си казах, че ако някога направят лайв, задължително нея трябва да вземат просто, така че това не е изненада за мен, японците винаги ми подаряват това, което искам, по един или по друг начин, хахах!!

Link to post
Share on other sites

Много информация ми доставихте. Да знаете, че аз все още не мога да се отърва от заразителната усмивка на Ген-чан. Ха, преди трудно му свикнах, а сега не си го представям без странната прическа и необикновеното училищно облекло.

Надявам се да направи хубава роля! След като ще се появи във филм и той няма да е хорър, има надежда за нещо добро. А и участието на Чияки е гаранция за качество. Ще чакаме останалия каст. Може да има още изненади.

http://www.youtube.com/watch?v=9qHEDkYqGl8

Link to post
Share on other sites

В петък бе представянето на новият райдърски филм Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum, който излиза по кината в Япония на 8 декември. Сота, Рьо Йошизава, Рюки Такахаши, новият райдър Шуня Шираиши, всички бяха там. Много снимки видях, публикуваха ги в най-различни японски издания, но ето тази на Сота само заделих...

 

2753839d36f3fabf.jpg

 

Сота е идол на японските дечица и днес пусна интересно видео в блога си. Имал е среща с най-малките си фенове. Отново грее това момче...

 

Link to post
Share on other sites

Махоу шоджо и Форзе. Това ме навежда на мисълта, че сценаристите могат да преобърнат сюжета на Харуто Потър като в Ден-О.

Тази снимка ме разсмя от сърце. Форзе в позата на Метеор.

8034ca44bdb824b0.jpg

Сота и Рьо Йошизава влизат директно в топ 20 на най-обещаващите актьори под 20 години.

Инфо

Link to post
Share on other sites

Видях Сота и една моя голяма любимка, която нямам възможност да наблюдавам напоследък. Рика Адачи и нашият супергерой в стилна фотосесия, под която има препратка към нов райдърски проект с Wizard.

Линк

f26ed094514cb2c9.jpg

 

de84302596547e3e.jpg

dc35eacfe3916891.jpg

631025e579e9bfb0.jpg

 

 

Link to post
Share on other sites

Сота, Сота, каква изненада ми правиш сега, късно през нощта... В Япония е сутрин, а той туко-що публикува с новина.

Фукуши-сан участва заедно с Харуна Кавагучи във видеото към песента на Шохей Ито - We Are Young (oткрийте приликите и разликите с...

)

 

Link to post
Share on other sites

Много интересен кавър с още по-прекрасни участници! Това се казва да извадиш един райдър от неудобно положение! Хахаха! На Харуна й е ясно, че райдърите не се женят.

987e7856dbbd450c.jpg

Link to post
Share on other sites

Еххх, ама e хубав! Много му отива костюма, наистина отлично попадение за продукцията на Haruyama Japan е Сотич.

Линкът, който Сота публикува преди малко в блога си, и от който научих за рекламата му.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FAtjNqSr_sk

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...