sinardin Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 Заглавие: プリズナー Английско заглавие: Prisoner Жанр: драма, екшън, трилър Епизоди: 5 Период на излъчване: 16.11.2008 - 14.12.2008г. В ролите: Tamayama Tetsuji - Izawa Keigo Tsuruta Mayu - Nishiyama Aki Omori Nao - Pon Nakamura Shunsuke - Yuzurihara Takuya Sada Mayumi - Matsumiya Aoi Kohinata Fumiyo - Ube Hajime Сюжет: Сериалът е базиран на истинската история на японец, който отива в Тайланд, изпратен е в затвора по фалшиво обвинение и се опитва да избяга. Лично мнение: Изгледах го. Подобаващо разсеяно успях да пропусна въведението на първия епизод и съответно до втори се чудех какъв е тоя странен Тайланд, дето явно официалният им език е английския... Във втори вече разбрах, че действието е пренесено във въображаема страна, където важи законът на парите и която е управлявана от мафиоти и подкупни ченгета. Доста американски привкус имаше в цялата работа, половината герои през цялото време играеха на "лъжи-мажи, дай да метна всички", повечето обрати бяха доста предвидими, но пък краят ми хареса. Онлайн с български субтитри Сваляне: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 15 Май, 2024 Share Отговорено 15 Май, 2024 Добавен нов линк. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 12 Май Share Отговорено 12 Май еййй ще полудея. Три епизода изгледах от общо 5, и ми иде да разстрелям всички. Толкова наивност и корупция на едно място не съм виждала..... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 12 Май Share Отговорено 12 Май Леле! Това беше старичко. От времето, когато Тецуджи беше много готин. Обаче скоро го гледах в нова впечатляваща дорама, където напомни за себе си подобаващо - Warau matryoshka. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 13 Май Share Отговорено 13 Май Старичко е, но много ми допадна, като изключим голямата корупция и свободията сред хората по високите постове и не само. И това, че с лекота всеки може, от невинно пале, утре да е обвинен в голям престъпник и бързо да влезе зад решетките, и то без доказателства или чудно изфабрикувани. Реално много държави са с доста по-строги закони от нашите и не е невъзможно..... Тези неща ме дразнеха, но пък не им обръщах голямо внимание, а се наслаждавах на историята и с кеф си чаках края да видя как ще се измъкне нашия човек. Хубаво е, че видяхме градация в характера му, а накрая показа и интелект, че не е просто пионка, а може да е играч в играта. Благодарности за превода. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts