Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Off Topic

spacer.png

Stand Up!

Произход: Япония
Година: 2003
Епизоди: 11
Жанр: Комедия
Субтитри: български, руски и английски (вградени)

Участват: Ninomiya Kazunari, Yamashita Tomohisa, Suzuki Anne, Narimiya Hiroki, Oguri Shun, Katsuji Ryo, Ashina Sei, Takashi Tsukamotoр Shaku Yumiko и др.

Сюжет: Четирима ученици и близки приятели се оказват последните девствени в училището. Заради това съучениците им непрекъснато им се подиграват. В града през това време се завръща тяхна близка приятелка от детството, която е била обект на мечтите и на четиримата когато са били малки. Но се оказва, че мечтаната принцеса се е превърнала в грозно патенце. Започват се едни отчаяни опити на четиримата да се измъкнат от зорките очи на родители и учители с цел най-после да опитат забранения плод, което е източник на страхотни комедийни ситуации.

Лично мнение: Това е нещо като японската версия на "Американски пай", но доста по-забавно и невинно.

Смях, смях и пак смях до сълзи! Горещо го препоръчвам biggrin.gif
:essub:

С български субтитри: :subs:  :click:   :click: 

Онлайн с български субтитри: :subs:  :click:  :click:  :click:  :click:

С английски субтитри:  :click: 

2003StandUp.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е много приятно и страшно забавно.. ще е чудесно ако се направят и бг субс.. като нищо бих го изглела още един път

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като видях Nari, Yamapi и Takashi Tsukamoto на едно място, примрях от кеф! А иначе сериалчето е страшно забавно. Тея четиримцата бяха такива образи. Като почнаха един на друг да си казват, че са attractive, направо се залисах. И като го гледам Yamapi-to колко е мъничък и какъв сладур е. Ама Udayan беше най- голямата шматка, а Nari и в тази си роля е страхотен!!! wub.gifwub.gif Ей тая сцена дет пее ми е любимата:

Страшно сладък е докато пее фалшиво wub.gif
Много ми хареса и сцената с фойерверките, май само на нея не се смях като луда.
А и любимата ми фраза: " I SAW PANTIES!!!" laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв палав японски сериал още не бях гледала :) Чакам останалите епизоди с приключенията на тия безумни образи.

Небезизвестните главни са много смотани тука :rofl:  :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за 3-ти и 4-ти епизод! Голямо удоволствие е да се гледа.:)

Той наистина ли напусна училище...

Любимецът ми тук е Огури Шун засега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам. Нещо много му писна на Шо чан от преградите, кварталните, забраните и го удари на протест.

А иначе и на мен са ми пресимпатични всички. Сладкият Ямапи ли да гледам, младежът с обичката и той кърти, а Огури така миловидно се усмихва, че повече от това няма на къде. :wub:  Страхотна банда са, а в първите серии много се смях на появяванията на Чие, хем малко като невидима го раздава, а в същото време казва очебийни неща, за които всички си траят. :)

Stand up!/ама с произношението на учителя :P / за O6ina, че ни преведе това тинейджърско бижу :subs::kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завърших хубавото сериалче, много много се забавлявах! :D Младежите се представиха прекрасно, просто каст ли бе да го опишеш. :inlove:

Сега вече мога са спя спокойно, защото в Горно и Долно Нагоши положението е овладяно и никой не може да мръдне и на сантиметър без целия квартал да разбере. :P 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Браво! Добре че го преведе о6ina, че да се пораздвижи темата и повечко хора да се насладят на тази невероятно забавна дорама. Как съм се смяла с тия 4-цата не е истина. Май ще взема да си го пусна още веднъж ама с бг превод  :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове