Tier Публикувано 21 Март, 2010 Share Публикувано 21 Март, 2010 Off Topic Stand Up! Произход: Япония Година: 2003 Епизоди: 11 Жанр: Комедия Субтитри: български, руски и английски (вградени) Участват: Ninomiya Kazunari, Yamashita Tomohisa, Suzuki Anne, Narimiya Hiroki, Oguri Shun, Katsuji Ryo, Ashina Sei, Takashi Tsukamotoр Shaku Yumiko и др. Сюжет: Четирима ученици и близки приятели се оказват последните девствени в училището. Заради това съучениците им непрекъснато им се подиграват. В града през това време се завръща тяхна близка приятелка от детството, която е била обект на мечтите и на четиримата когато са били малки. Но се оказва, че мечтаната принцеса се е превърнала в грозно патенце. Започват се едни отчаяни опити на четиримата да се измъкнат от зорките очи на родители и учители с цел най-после да опитат забранения плод, което е източник на страхотни комедийни ситуации. Лично мнение: Това е нещо като японската версия на "Американски пай", но доста по-забавно и невинно. Смях, смях и пак смях до сълзи! Горещо го препоръчвам С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С английски субтитри: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 21 Март, 2010 Share Отговорено 21 Март, 2010 Само да предупредя..........не очаквай много от този сериал........сладък е, но слабичък според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zenith Отговорено 21 Март, 2010 Share Отговорено 21 Март, 2010 Уникално е сериалчето, едно от първите с Шун, които гледах. Няма такъв смях. Чак сега забелязах, че е участва с Ямапи...Малкия е бил на 18 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SmileY_999 Отговорено 4 Май, 2010 Share Отговорено 4 Май, 2010 Сериалчето е много приятно и страшно забавно.. ще е чудесно ако се направят и бг субс.. като нищо бих го изглела още един път Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 19 Януари, 2011 Share Отговорено 19 Януари, 2011 Като видях Nari, Yamapi и Takashi Tsukamoto на едно място, примрях от кеф! А иначе сериалчето е страшно забавно. Тея четиримцата бяха такива образи. Като почнаха един на друг да си казват, че са attractive, направо се залисах. И като го гледам Yamapi-to колко е мъничък и какъв сладур е. Ама Udayan беше най- голямата шматка, а Nari и в тази си роля е страхотен!!! Ей тая сцена дет пее ми е любимата:Страшно сладък е докато пее фалшиво Много ми хареса и сцената с фойерверките, май само на нея не се смях като луда.А и любимата ми фраза: " I SAW PANTIES!!!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t_lozeva Отговорено 29 Септември, 2014 Share Отговорено 29 Септември, 2014 Такъв палав японски сериал още не бях гледала Чакам останалите епизоди с приключенията на тия безумни образи. Небезизвестните главни са много смотани тука :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t_lozeva Отговорено 3 Октомври, 2014 Share Отговорено 3 Октомври, 2014 Благодаря за 3-ти и 4-ти епизод! Голямо удоволствие е да се гледа. Той наистина ли напусна училище... Любимецът ми тук е Огури Шун засега. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 5 Октомври, 2014 Share Отговорено 5 Октомври, 2014 Не знам. Нещо много му писна на Шо чан от преградите, кварталните, забраните и го удари на протест. А иначе и на мен са ми пресимпатични всички. Сладкият Ямапи ли да гледам, младежът с обичката и той кърти, а Огури така миловидно се усмихва, че повече от това няма на къде. Страхотна банда са, а в първите серии много се смях на появяванията на Чие, хем малко като невидима го раздава, а в същото време казва очебийни неща, за които всички си траят. Stand up!/ама с произношението на учителя / за O6ina, че ни преведе това тинейджърско бижу Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 20 Октомври, 2014 Share Отговорено 20 Октомври, 2014 Завърших хубавото сериалче, много много се забавлявах! Младежите се представиха прекрасно, просто каст ли бе да го опишеш. Сега вече мога са спя спокойно, защото в Горно и Долно Нагоши положението е овладяно и никой не може да мръдне и на сантиметър без целия квартал да разбере. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sonihrisi Отговорено 21 Октомври, 2014 Share Отговорено 21 Октомври, 2014 Много, много свежо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krish Отговорено 25 Октомври, 2014 Share Отговорено 25 Октомври, 2014 Превода е завършен и мога спокойно да го доизгледам. Наистина много смях и забава. Благодаря и за работата по сериалчето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Megan Отговорено 25 Октомври, 2014 Share Отговорено 25 Октомври, 2014 Браво! Браво! Добре че го преведе о6ina, че да се пораздвижи темата и повечко хора да се насладят на тази невероятно забавна дорама. Как съм се смяла с тия 4-цата не е истина. Май ще взема да си го пусна още веднъж ама с бг превод :i love this: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alfons Отговорено 2 Май, 2015 Share Отговорено 2 Май, 2015 Ще ми каже ли някой, кое е опенинг парчето, че нещо не го откривам? Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 2 Май, 2015 Share Отговорено 2 Май, 2015 Arashi - Kotoba yori taisetsu na mono Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 10 Май, 2024 Share Отговорено 10 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts