sabrina1 Публикувано 24 Юли, 2010 Share Публикувано 24 Юли, 2010 (Редактирано) UNFAIR Заглавие: アンフェア Английско заглавие: Unfair Година на излъчване: 2006 Жанр: Екшън, криминален Епизоди: 11+SP и филм Рейтинг: сериал - 15.39 (Kanto); спешъл - 18,3 Субтитри: английски и руски Участват: Shinohara Ryoko като Yukihira Natsumi Eita като Ando Kazuyuki Kato Masaya като Mikami Kaoru Abe Sadao като Kokubo Yuji Hamada Mari като Hasumi Anna Shiga Kotaro като Yasumoto Masahiro Mukaichi Mion като Sato Mio Inoue Jun като Kurume Ryuichiro Kimura Tae като Makimura Kiyoko Terajima Susumu като Yamaji Tetsuo Kagawa Teruyuki като Sato Kazuo Nishijima Hidetoshi като Sezaki Ichiro Haruma Miura Резюме: Yukihira Natsumi е “номер едно”, най-добрият детектив в своя отдел. Счита за свой дълг да лови престъпници, без да се съобразява с правилата. Заради това е не е обичана от колегите си и обществеността не е във възторг от методите й. Личният й живот също е хаос – разведена, а дъщеря й дори не й говори. На фона на това стават няколко тайнствени убийства, между които на пръв поглед няма никаква връзка… Свали сериала с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: Свали SP с руски субтитри: Линк към филма: Лично мнение: Не съм го гледала още, но ми беше горещо препоръчан. Редактирано 2 Април от snowmoon Добавен линк за онлайн. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
e_katya Отговорено 15 Януари, 2011 Share Отговорено 15 Януари, 2011 Много як сериал Отдавна не ми се беше случвало да пусна първа серия и да не се отлепя от ТВ докато не изгледам и последната. Така я заплетоха историята. Всички ги навързаха като свински черва и в един момент почваш да се съмняваш във всички и всички Горещо препоръчвам. За главната какво да кажа гледах я сефте в Анего, после в Лунатици ме разби с оня чук,а тук вече ме довърши За партньора и нямам думи, един такъв сладък ушко и в главата като гръмнал бойлер супер си се сработиха. Всички поддържащи си бяха на ниво. Да не говорим за шефа й (Terajima Susumu), който си ми е слабост и паталога, който си беше чист паталогичен случай с микрофон и шарените елечета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 15 Февруари, 2011 Share Отговорено 15 Февруари, 2011 Добра криминална история. Има си всичко - сериен убиец, красива детективка със семейни проблеми и наситено действие. Засега върви по всички правила на жанра. (Как ме впечатли главната героиня, дето чете сутрешния вестник винаги чисто гола, седнала по турски. :i love this: Бившият й съпруг ми е доста грозноват (някаква мижитурка, как пък го хареса тая мацка ), за разлика от колегата Андо (хехе, какъв ревнивко го дава ), а детето пък не преиграва ли много с тази омраза към майка си? А и било на 8 години! На мен ми изглежда като на 4, не само заради ръста. Ама още съм на 4-та серия, де.) Бг субтитрите започнаха да се появяват тук. Цунки за което на e_katya Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosibisi Отговорено 16 Февруари, 2011 Share Отговорено 16 Февруари, 2011 Гледах го преди време и много ми хареса .Има си от всичко по малко ,но те кара да не се отлепяш от екрана .Задължително трябва да се гледа и филма . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Darsi71 Отговорено 28 Февруари, 2011 Share Отговорено 28 Февруари, 2011 От днес може да теглите сериала и от Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 Току що завърших драмата. Заболя ме. Наистина ме заболя. Толкова перфектен замисъл и изпълнение могат само японците да сътворят. Съкрушиха не само героите, но и зрителя. И то само с 3 основни истории, които се оказаха свързани помежду си. Това не е традиционна криминална драма, където във всеки епизод се разследва различно престъпление. И въпреки този факт, идеята проработи безупречно на екрана. В крайна сметка се оказа, че не успях да се досетя, кой е истинският убиец. Подозирах всички. Мина ми през ума, че той може да има връзка с първия случай преди години. Но така и не се усъмних в когото трябваше. Освен това, не узнах, какъв е бил мотивът на Хасуми? Несправедливи бяха полицията и престъпниците. Натсуми също. Мразех я и в същото време й се възхищавах. Адмирации за Рьоко и целият екип. Скоро не съм срещала толкова силно и многобройно актьорско присъствие в драма. Ейта, Сусуму Тераджима, Абе Садао. Всички са ненадминати професионалисти. Масая Като не е играл подобен патологичен случай до момента, но съм сигурна, че вече ще му дават само комедийни роли. Беше велик с микрофон, без микрофон, с шал на главата, подобно на нинджа и във всички останали ситуации. Теруюки Кагава влезе в ролята на съпруга на Юкихира. Обърнете внимение на играта му. Той е изключителен актьор, предпочитан от много съвременни режисьори. Навсякъде, където съм го гледала, е безупречен. И накрая, едно лице, което не очаквах да се появи в телевизионна дорама (не че не е участвал в такива), но пък винаги, когато го зърна на екрана знам, че ще стана свидетел на нещо интересно и нестандартно. Хидетоши Нишиджима и прословутото му ледено изражение отново напомниха за себе си. Той е артист, който може да придава силни чувства на героите си, но когато е необходимо, слага безизразната маска и става загадъчен непознат за публиката. Няма да пропусна и музиката. Faith на Юна Ито и I'm A Survivor на Destiny's Child въздействаха безотказно в ключовите моменти. Мелодията от мобилния телефон на Натсуми също. Благодарности на преводачите и на mrnkaloto, че насочи вниманието ми към драмата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 ...И накрая, едно лице, което не очаквах да се появи в телевизионна дорама (не че не е участвал в такива), но пък винаги, когато го зърна на екрана знам, че ще стана свидетел на нещо интересно и нестандартно. Хидетоши Нишиджима и прословутото му ледено изражение отново напомниха за себе си. Той е артист, който може да придава силни чувства на героите си, но когато е необходимо, слага безизразната маска и става загадъчен непознат за публиката. А кой персонаж въплати този актьор, че съм скарана с имената, пък ми се ще да се сетя. В крайна сметка се оказа, че не успях да се досетя, кой е истинският убиец. Подозирах всички. Мина ми през ума, че той може да има връзка с първия случай преди години. Но така и не се усъмних в когото трябваше. Освен това, не узнах, какъв е бил мотивът на Хасуми? Несправедливи бяха полицията и престъпниците. Натсуми също. Мразех я и в същото време й се възхищавах. Спешълът е своеобразно продължение на сериала. В него се разплитат още забъркани в историята тайни и персонажи. Утре пускаме и филма, който вече ще даде яснота кой за какво се е борил. ...Благодарности на преводачите и на mrnkaloto, че насочи вниманието ми към драмата! Благодарности най-вече за e_katya - преводач на този великолепен сериал. С бг субтитри може да го намерите и тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 Той изигра журналистът Сезаки. Участваше в първите 4 епизода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mood Отговорено 11 Април, 2011 Share Отговорено 11 Април, 2011 Въпреки че относно загадките никак не ме изненадаха и предполагах кой, кой е (явно доста криминалки съм изгледала). Но в крайна сметка сериалът ми допадна. Едно нещо малко ми куцаше - как така тия японци си умират да си убиват героите, а в същото време на местопрестъплението няма капка кръв. Мацката беше жестока с непривичното си държание, което пък ме накара да й симпатизирам. И за пореден път си задавам въпроса: къде са тия мъже, които чистят и дават всичко за теб. Май само на екрана. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 28 Май, 2011 Share Отговорено 28 Май, 2011 Още не съм гледал филма, но едва ли може да бъде по-добър от спешъла. Интересни обрати, постоянно се появяше някой по-лош. Дори очаквам във филма още в този дух. Вече нищо не може да ме изненада. Освен разбира се, малкото момиченце да се окаже убиеца. Е това вече ще е пълна простотия. Сериала ме увлече и съм много доволен. Успя да предизвика някакви чувства у мен. Особено Юкихира и то предимно негативни. Много ме издразни тази жена. Тя беше единствения персонаж без никаква последователност в действията си. Започнала кариера като полицай, заради баща си?! Мрази престъпници?! Стреля и убива хора без да е наясно със случая. Стреля и убива хора на които е вярвала... и после плаче, но пак не се колебае да повтаря грешката отново и отново. За какво точно се бори и тя не знае. Единственото което разбра е, че е несправедлива... но не й пука. Като разбра за идеите на баща си, веднага ги отхвърли без дори да се замисли. Нали заради него е станала полицай? Много е глупава... и нелогична Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PyMeH Отговорено 30 Септември, 2011 Share Отговорено 30 Септември, 2011 Излезе новият спешъл, който се явява продължение на филма. На екрана ще видим Китано Кие в ролята на Мочизуки Акира, която ще бъде детектив новобранец и ще върви по стъпките на кака си Юкихира Нацуми (Шинохара Рьоко). Дано спешълът продължи интригата от предшествениците си. ЛИНК Ако някой намери субтитри, да свирка. А ако някой направи и български такива, ще черпя бира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
e_katya Отговорено 30 Септември, 2011 Share Отговорено 30 Септември, 2011 тва се явява някакво междинно недоразумение според мен, но няма никакви суб че да разбера по-подробно, всъщност има го в ютуб с корейски Кака Юкихира се появява само в началото и края от това което видях на превъртане, а иначе шефа и паталога са си там Радост за окото... но по-подробно като се появят суб. А между другото и втора част на филма трябваше да излезе тъдява тез дни. Ослушвам се кат прасе в тикви за некви новини... но нищо не намирам за сега, явно не търся където трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PyMeH Отговорено 30 Септември, 2011 Share Отговорено 30 Септември, 2011 Дано да излезе скоро и 2 част на филма... По инфо в асианмедиауики... филмът трябва да е излязъл на 17 септември... засега обаче никакво инфо... с изключение на тоя спешъл Всъщност... ето малко инфо от бокс офис класациите: Date Gross-to-Date Week # Sept. 16–18 $4,070,671 1 Sept. 23–25 $13,809,812 2 Явно на доста японци им харесва Щом сега е излязъл по кината... да не го очакваме по-рано от февруари 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alba Отговорено 13 Октомври, 2012 Share Отговорено 13 Октомври, 2012 Много ми хареса сериалчето.имаше много "западозрени4 за престъпленията и всеки с мотив,дори бившият мъж на Нацуми. Филмът също беше интересен и даде отговори на въпроси останали от сериала.Гледайте го!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jen-shen Отговорено 10 Декември, 2012 Share Отговорено 10 Декември, 2012 Не ви ли кефи "какчето" (Шинохара Рьоко), как четеше вестник гола,всъшност тя и спеше гола ... много яка мацка Все повече ми се издига в очите... още от Anego ми е любимка, но тук направо надминава себе си Това си е една кримка, която непрекъснато те държи в напрежение... точно мислиш,че убиеца е разкрит и убиеца сатва жертва, а се появява друг на негово място Много заплатена история, чак накрая разбираш защо се случва всичко и как са навързани логически случаите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 29 Октомври, 2013 Share Отговорено 29 Октомври, 2013 Мъка беше, жива мъка, но го бях натоварила с много големи очаквания - исках да е на нивото на Bloody Monday, а не беше но ми е от първите японски сериали и винаги ще си го спомням с усмивка, най -малкото заради ушко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 16 Май, 2014 Share Отговорено 16 Май, 2014 Държи под напрежение сериалът до края, чудейки се кой е истинският престъпник, защото заподозрени имаше много, то просто се стигна до там, да нямаш вяра на никой. Но пък добре измислено, три престъпления-убийствата с романа, отвличането и убийствата с хикса, хем коренно различни като мотив, а и с различни престъпници, а в крайна сметка всичко се оказа свързано и един човек е въртял парада-Андо. Той беше интересен персонаж,правеше всичко това за да си отмъсти на Юкихира, тоест вредеше и а в същото време и помагаше. И не само за да не буди подозрителност, а така го чувстваше. Беше си добряк той. Ето как си паснаха с малката и дори може да се каже, че той сдобри майката и дъщерята. Гадно ми стана, че в крайна сметка той се оказа истинският престъпник . Юкихира като цяло ми хареса-желязна мацка, прави си нещата по свой начин. Когато Мио беше отвлечена, самообладанието й хем ми допадна, не се поддаде на отчаянието, хем ме учуди, детето ти го няма, не знаеш какво ще стане с него и въпреки това се противопоставяш на похитителите. И друго което ме учуди свързано с нея, застрелва престъпник и хората скачат срещу нея. Е защо, нали това и е работата? Колегите на Юкимира за украса ли бяха тия хора.Гледаш ги има няма 30 човека на съвещанията, всичките скачат при всяко убийство и нищо. То въобще полицията не беше представена много добре в сериала, нито в спешъла и филма. Корумпирана от всякъде и целта и е да си запази репутацията на всяка цена. Само Каору ми хареса, съдебният лекар, тоя човек май беше най в час от всички и си работеше . Спешъла не ми допадна много-разкри се убийството на бащата на Юкихира, това добре, разкри се корупция в полицията, но че в крайна сметка се оказа, че убиецът на петимата полицаи е човек близък на Юкимира и пак е полицай, малко като повторение на сериала ми беше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 18 Май, 2024 Share Отговорено 18 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts