sabrina1 Публикувано 24 Юли, 2010 Share Публикувано 24 Юли, 2010 (Редактирано) Unfair: The Movie Режисьор: Yoshinori Kobayashi В ролите: Shinohara Ryoko, Kippei Shina, Hiroki Narimiya, Sadawo Abe, Mari Hamada, Rosa Kato и др. IMDB: Линк към IMDB Държава: Япония Година: 2007 Времетраене: 112 минути Резюме: Yukihira Natsumi е отново на линя. Сега работи в Държавна сигурност. Случаите й са още по-сложни, а враговете още по-опасни… Линк към сериала: Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Редактирано 2 Април от snowmoon Добавен линк за онлайн. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
e_katya Отговорено 6 Март, 2011 Share Отговорено 6 Март, 2011 Добър завършек на цялата история Тези, които оцеляха от сериала и спешъла продължават напред и ако правилно съм разбрала ще има и втора част Несправедливостта няма край А иначе филмчето ме впечатли, не е толкова заплетено като сериала, но и тук до последно не можеш да разбереш кой с кого и защо ) Кака през цялото време ми напомняше на Брус Вилис с тази бяла ризка дето търчеше насам натам, само дето не беше боса и знаеше какво прави макар, че като я видях как се нахвърли на бомбата за момент изтръпнах Липсваше ми песничката от сериала, но и тази е доста добра, пък и е с кадри от филма http://vbox7.com/play:69af243f Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 1 Април, 2011 Share Отговорено 1 Април, 2011 Хубаво приключиха историята. Не очаквах да видя Хироки сред новите попълнения в каста. Ето къде е тренирал за Bloody monday. Разочароващо кратко присъствие на Абе Садао. Мислех, че постоянно ще върви след Юкихира и ще й натяква грешките, които е извършила. Всички ли се досетиха, кой беше тайнствения убиец накрая? Каору-чан? Дали Юкихира е превела парите на семействата на жертвите от престъпления? Изгубих им дирите след убийството на Хасуми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mood Отговорено 11 Април, 2011 Share Отговорено 11 Април, 2011 Всички ли се досетиха, кой беше тайнствения убиец накрая? Каору-чан? И аз мисля така. Показаха част от шарено елече, така да се каже негов специалитет, но може и да ни заблуждават. Доста по-слабичко от сериала. Само търчаха като луди и умираха. На места слаба актьорска игра. И на мен много ми напомни на "Умирай трудно", само че главната актриса не се изяви като безсмъртен екшън герой, за разлика от Брус Уилис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 20 Май, 2011 Share Отговорено 20 Май, 2011 Вторият филм е на ход. Очаква се октомври. В каста са включени Ямада Такаюки и Коичи Сато. Тийзър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shugar_gb Отговорено 1 Юли, 2011 Share Отговорено 1 Юли, 2011 На мен ми хареса филмчето, добро продължение на сериала. С нетърпение чакам втората част. Между другото само на мен ли ми е направило впечатление, че във финалните надписи имаше славянски имена Анатоли и Иван някой си, не можах точно да запомня. Някой има ли идея дали не са българи и с какво участваха във филма? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 16 Май, 2014 Share Отговорено 16 Май, 2014 отвратитеНай ми хареса, че убиха Хасуми, тая алчна вещица ми беше много противна. Филмът ми хареса. Излязоха все повече мръсотии за полицията, пак не можеше да имаш доверие на никой. Дори се уплаших, че Каору ще се окаже предател, което никак нямаше да ми хареса. И накрая престъпникът е точно, който не очакваш. Но явно тия файлове са много важни и всичко ще продължи и във втория филм. А има ли го някъде втория филм, някой да знае? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 5 Януари Share Отговорено 5 Януари Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts