Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

I Really Really Like You [2006]

진짜 진짜 좋아해

Държава: Южна Корея

Също така известен като: Love Truly

Година: 2006

Жанр: драма, комедия, романтика

Епизоди: 34 серии

Времетраене: 55 минути

Режисьор: Kim Jin Man

Сценарий: Bae Yoo Mi

Излъчване: МВС

Актьорски състав: 

Eugene като Yuh Bong Soon

Lee Min Ki като Nam Bong Ki

Ryu Jin като Jang Joon Won

Резюме:

Е Бон Сун след смъртта на баба си напуска родното си село
и отива в Сеул за да търси своите родители.С което започва нейното пътешествие
към цивилизацията, свързано с много комични ситуации.
Там тя намира работа като помощник-готвач в стола на президентската резиденция,
а след това и в кухнята на президента...
Тя се влюбва в сина на президента, доктор Чан Джун Уон (принца, когото е спасила в планината),
но той е женен и има петгодишна дъщеря. Което не му пречи да се влюби в Бон Сун.
Третият герой е непоправимият женкар с отвратителен характер Нам Бон Ки
(телохранител на президентското семейство), който затваря любовния триъгълник
и който също се влюбва в Бон Сун.
Освен тях има още няколко колоритни персонажа, които поддържат действието.

С български субтитри  :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click: :click:

Сваляне с български и английски субтитри  :click:    

Сваляне с руски субтитри :click:  

Лично мнение: 

След изгледани 7 епизода, имам добро впечатление - въпреки всички стандартни клишета и бавния вървеж, историята е мила, а Южени и Мин Ки са големи сладури.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много,много забавен сериал- любим.Почти през цялото време съм се смяла,бодигардчето  и селянчето голяма двойка.В началото като котката и мишката бяха,докато момето се осъзнае. :28558:

Има и български превод: :click: 

А помежду другото този сериал не имаше ли тема вече  :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се гледа това сериалче, резюмето ми допадна и коментарите, които прочетох са положителни, значи няма как да се пропусне! Бодигарда е голям сладур ама главната нещо не ми допадна визуално за игра още няма да говоря, когато го изгледам ще си кажа и аз мнението. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още съм в началото, ама главната ме изнервя с това поведение на Маугли - нали е завършила средно образование? Къде е учила? В къщата й в гората имаше камари с книги. Надомислица някаква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко дни случайно попаднах на драмата и ми се стори интересна. Гледа се доста бързо или поне при мен така протече. Отново имаме типичните клишета, богато момче (президентски син) и бедно селско момиче. Романса е малко мъчителен и края лично мен леко ме изненада. 

Off Topic

Докато си мисля, че с доктора някак нещата ще се наредят, хоп и секънд лийда грабва момичето. Да, вярно, че той винаги беше до нея, помагаше ѝ, разведряваше я, обаче тя много не го отразяваше и изведнъж вече осъзнава, че е влюбена в него??? 

Буквално всичко се извърта на 360° градуса в последните епизоди, което е супер нелепо. Безсмислици на поразия има, но въпреки това задържаше вниманието ми и ми беше забавно. Актьорската игра на всички ми хареса. Изненадана съм от Мин ки, имах чувството, че гледам друг човек просто. Тук имаше повече живец, не знам как да го обясня, емоциите му се усещаха. Гледала съм няколко от по-новите му драми и образите му все бяха някак кухи.

Като цяло съм със смесени чувства. Колебая се в крайната оценка, но май ще е 6/10. И да добавя само една !Бележка! 

Не искам да упреквам никого, напротив много съм благодарна за превода, но все пак имаше доста грешки в правописа на субтитрите и не говоря за пунктуационни знаци. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове