Jump to content

Seisei Suruhodo, Aishiteru (2016)

Recommended Posts

c6f0705209a604df4ff40e20e14eacac.png

Seisei Suruhodo, Aishiteru

Страна: Япония

Също известен като: Loving you without reservation/ For the romantic

Период на излъчване: 12 юли 2016 - ??

Време на излъчване: вторник 22:00

Канал: TBS

Жанр: романтика

Епизоди: 10

Theme song: Matsuda Seiko- Bara no Youni Saite Sakura no Youni Chitte

по мангата на Miyuki Kitagawa 

Субтитри: Английски

Участват:

Takei Emi като Kurihara Mia

Takizawa Hideaki като Miyoshi Kairi

Nakamura Aoi като Miyazawa Ryo

Mizusawa Erena като Masaki Akari

Triendl Reina като  Miyama Chiaki

Nakamura Hayato като Kuno Atsushi

Yokosawa Natsuko като Saeki Kasumi

Wada Akari като  Endo Takako

GENKING като  Naoki

Yoshizawa Ryo

Резюме: Kurihara Mia работи в отдела за връзки с обществеността в Tiffany & Co. Един ден, по време на бизнес пътуване Mia губи годежния си пръстен, подарен от приятеля и - Yamashita Youta, с който се среща вече няколко години. Красив мъж и помага да го намери. Няколко дни по-късно  тя разбира, че този мъж е Miyoshi Kairi- новия вице президент на компанията, в която работи, а също и, че е успешно женен.

Свали с английски субтитри :click:

Свали с български субтитри :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, Таки определено не е същият като преди 10-15г. (липсва ми онзи мъничкият Таки, който така добре се вписваше във всякакви сюжети).

Бих го погледнала заради Аои, обаче не ми се струва обещаващо като сюжет. Интересно е, че напоследък Джонитата се опитват да творят в средате на театъра и да показват това в телевизията, особено що се отнася до театър Кабуки. И тук е включен един истински кабуки актьор, наследник на стара фамилия - Хаято Накамура.

tumblr_o9jfa3bROI1tk256io1_540.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вчера си търсех нещо японско, понеже ми харесаха 4-те еп. на Нappy marriage, които изгледах и като видях темата на сериала при рускините, много се зарадвах. Таки ми е един от най-любимите актьори сред малкото японски, които знам,а скоро не съм го гледала, превърнал се е вече в истински мъж и е все така естествен и чаровен. Изгледах 1еп., ще има доста романтика, но и не по-малко драма, защото доколкото схванах от епизода

президента на компанията е баща на съпругата на Miyoshi Kairi, която пък е в болница и той обвинява за това зет си,  а героят на Таки ще бъде разкъсван между привличането си към Mia и отговорността към съпругата си. На финала на еп. вече имахме  и първата целувка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 изгледани серии. Да призная нееднодначно ми е мнението до тук за туй заглавие. Доста дисбаланс някак си. Например епизод 1 направо с превъртане го догледах и само заради каста след време си казах "е айде от мен да мине да пробвам и епизод 2". А и в епизод 1 превъртайки направо ме стреснаха  :896767: - внезапно на екрана позната физиономия на фигуристка, та така един позитив все пак получиха  :896767: .  Причината бе не само сценария ами и снимането. 2-4 изгледани по -лесно. Върви разказа но някак си този стил не ми е от най-приятните. Някак си резултата е прекалена пародия за вкуса ми. С настройка смятам да го догледам бавно  на пук на недопреведения Age Harassment на Еми Такеи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм озадачена защо толкова бавно вървят преводите на японските заглавия при рускините, като знам само  колко безброй лакорни се превеждат , не мога да си обясня този факт, дали англ. превод се бави или друга е причината? Не само за този сериал, а по принцип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове