maira Публикувано 25 Април, 2016 Share Публикувано 25 Април, 2016 Sekai Ichi Muzukashii Koi / 世界一難しい恋 / The Most Difficult Love in the World / Най-трудната любов IMDB или Аsianmediawiki. Режисьори: Satoru Nakajima, Shintaro Sugawara Сценарий:Shigeki Kaneko Държава: Япония Година: 14.04. 2016, излъчване - сряда 22:00-23:00 Телевизия: NTV Жанр: романс, професионална история, хотел Епизоди: 10... 50 минути Актьорски състав: Ohno Satoshi като Рейджи Самешима Haru / Хару като Мисаки Шибаяма Koike Eiko като Маико Мураоки Kitamura Kazuki като Хидео Вада Nakamura Anne като Рири (епизоди 1, 6, 10) Резюме: Рейджи (Сатоши Оно) е стриктен управител на първокласна верига хотели. Той е сам и на 34, въпреки че е богат и сравнително хубав. Причините са досадната му праволинейност и строгост, както и прекаленото му незачитане на чуждите чувства. Любовта му Мисаки постепенно започва да го променя. Свали с Онлайн с Допълнителна информация: Личното мнение на автора на темата за филма: и двамата актьори не са ми любимци, но тук са страшно заразителни и сладки. не блудкави и захаросани обаче, просто така, по човешки... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 26 Април, 2016 Share Отговорено 26 Април, 2016 До автора на темата: Аригатоо! Снощи докато кукундрелствах им се порадвах доволно много много бързо влизат под кожата и сега нямам търпение за 3-ти епизод !!! Рейджи ми е много приятен, разбирам му неволите напълно, като му се усмихне тая мацка с тая сладката усмивка и зъбки и как да не измисли един куп сладки лъжи и оправдания само и само да си я види. Беше забавно как се срещнаха, естествено най-непринудената и неочаквана среща беше ключът към сърцето му, така става винаги. Забавно ми е да гледам как лека полека падат бариерите, само секретарката, която нон стоп е зад гърбът му ми е малко прекалена, когато е сам действа една идея по-свободно сякаш, пък и е приятно да го види човек как се терзае и чуди какво да направи като е самичък. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 26 Април, 2016 Автор Share Отговорено 26 Април, 2016 Нали? Неочаквано симпатични са, и аз се хванах, че чакам продължението с нетърпение . Особено ми е сладък Рейджи, как си мие чиниите сам в голямата лъскава къща . Корейците щяха да са наредили цял отбор бавачки + Свекървата-майка, за да отговарят какво яде нашия ))))... А как се нервеше до късни нощи - каква ли информация ще му прати младокът )))). И как се впечатли - какво му има на отбор Мисаки )))))). Не знам, изкефиха ме ей така, без да съм очаквала нещо кой знае какво... Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 26 Април, 2016 Share Отговорено 26 Април, 2016 Да, много е вдъхновяващо да видиш, че някой се влюбва сладко сладко, и потъва, и не вижда, и мисли и се вълнува, на главния герой това му се случва по хубавия начин. Хареса ми младежа-колега, много искрен ми изглежда и той не се страхува от шефа, държи се приятелски с него, с тая тайна мисия и снимките, които праща, как помага само. Другите виждат/оценяват само позата и ранга, а той и Мисаки виждат и човека, който се крие зад всичко това. Малко са хората, които го правят, а тези двамата имат тази дарба да са естествени. p.s. Забавни са да, мен ми е смешно като тръгнат всички на обед и къде къде в китайски ресторант /като естествено японските-китайски ресторанти са някак си класа над всички китайски ресторанти дето ние си имаме/. Рейджи си мие чинийките, отваря си хладилника, всичко му е нормално и истинско, като на всеки средностатистически самотен човек, стискам му палци да успее и е готино слабо миньонче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 27 Април, 2016 Share Отговорено 27 Април, 2016 Вече и с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 3 Май, 2016 Автор Share Отговорено 3 Май, 2016 Отвратително сладко филмче ))))))) трета серия три пъти ме препоти и завърши с ужасен хилеж. Много са готини .... ПП. за гледане онлайн/англ. първият линк е по-добър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 6 Май, 2016 Автор Share Отговорено 6 Май, 2016 Ехааа вече се превежда ))))))) Знам си аз, че няма да остане незабелязано сериалчето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 6 Май, 2016 Share Отговорено 6 Май, 2016 Онно Сатоши, това миньонче, си е много добър актьор... Но за съжаление малко се снима. Симпатичен и нежен... да не кажа като момиче... да се чудиш как все такива едни строги роли играе, напълно в контраст с външността му... Набелязан ми е за гледане... Още по-добре, че ще е и с български субтитри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naia Отговорено 8 Май, 2016 Share Отговорено 8 Май, 2016 Изгледано до 3-ти. Много симпатично, Превежда ли го някой на български? Руснаците пускат суб с добра скорост и мога да поема? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 9 Май, 2016 Share Отговорено 9 Май, 2016 Поемай . Може аз да съм идиот, но в тракера където трябва да има и български букви не открих такива ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 9 Май, 2016 Автор Share Отговорено 9 Май, 2016 Дааа прави сте, в пакета пише бг... а няма бг... подло. Тъкмо се изкефих колко бързо е тръгнало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naia Отговорено 10 Май, 2016 Share Отговорено 10 Май, 2016 Дано да не го изкуфеят сценаристите. Ако този сладур с бузките, успее... / не ми харесва, но прилича на Киму Таку на моменти, но без бузки ...и в лек ракурс.../ Всичко е добро. Добри епизоди, с добър диалог. Главната е като теменужка, харесва ми. Дано не го карат главния да се "сваля" още 9 епизода, че ми иде да го нашамаря. Пак ще пиша.... каквото и да стане, колкото и да се ядосате / и аз!!/всички ще чакаме, ще има суб. / ако и доколкото ги има в нета/ Съжалявам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 11 Май, 2016 Share Отговорено 11 Май, 2016 Дръжте сеее, защото 4 епизод е още по-сладурски, а краят е просто трепач. Браво Рейджи!!! Дракончето е на път да откъсне Теменужката Страхотни! p.s. ще си купя рибки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 20 Май, 2016 Share Отговорено 20 Май, 2016 Супер, супер, супер добър 5 епизод! Направо се възхищавам на Сатоши Оно, той или е наистина влюбен или е най-перфектния играещ влюбен, който съм виждала. Всеки път му се радвам, сменя настроения, ядосва се, после сияе, много е добър, отделно че и Теменужка добре се вписва, деликатна и нежна. да идва 6 епизод, че и аз като Рейджи не мога да чакам повече сцената в асансьора ми беше много забавна, как набързо се съгласи на поредната отсрочка, а после взе да се тревожи в типичния си стил. миньончета сладки като излезли от Гордост и предразсъдъци са ми двамата, харесват ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 20 Май, 2016 Share Отговорено 20 Май, 2016 Не ме дразнете, аз още съм с българските букви. Т. е. втора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 20 Май, 2016 Автор Share Отговорено 20 Май, 2016 На мен пети не ми лепна чак толкова като четвърти понеже прекалиха с ретроспекциите, но сцената, в която във фитнеса тя му казва "Извинявай, че закъснях." а той и и казва "И аз сега идвам."... и и двамата едновременно гледат на километража на бягащата пътечка - 11 км.... си струваше чакането. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naia Отговорено 20 Май, 2016 Share Отговорено 20 Май, 2016 Тъкмо превеждам № 4, това е. Наистина го бавят много. Благодаря, че ме чакате! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 21 Май, 2016 Share Отговорено 21 Май, 2016 Искрено се забавлявах с любовните трепети, притеснения и вълнения на героя на Оно Сатоши в трета. Великолепна игра. Много забавно, позитивно. Главната ми е малко грозноватичка... и само това ми пречи да се радвам на сериалчето на макс... Но пък секретарката на Рейджи е Чакам си българските буквите и... Аригато за превода! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 31 Май, 2016 Share Отговорено 31 Май, 2016 Какво ще кажете за 7 епизод, Теменужка много кофти се отнесе с Дракончето. Двамата си бяха еднакво нерешителни, даже ми се струва, че тя е една идея по-безразлична към цялата работа, но набързо го обиди на мамино детенце и глезльо, за пръв път усетих, че те наистина не си подхождат никак. naia, благодаря ти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 1 Юни, 2016 Share Отговорено 1 Юни, 2016 Ужас, само на мен ли хич не ми хареса? Мъчих го до 4 еп., но не можах да се накарам да продължа. Главният ме дразни много, девойката ми е някаква... твърде недосетлива, сякаш нарочно се прави на ударена. Не пожелавам на никого мъж, който има нужда от постоянните напътствия на секретарката си, за да се държи нормално... Сигурно затова ми е толкова не-романтична цялата история. Все пак ви пожелавам приятно гледане, въпрос на вкус Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts