Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Sekai Ichi Muzukashii Koi / 世界一難しい恋 / The Most Difficult Love in the World / Най-трудната любов 

IMDB или Аsianmediawiki.

Режисьори: Satoru NakajimaShintaro Sugawara

Сценарий:Shigeki Kaneko

Държава: Япония

Година: 14.04. 2016, излъчване - сряда 22:00-23:00

Телевизия: NTV

Жанр: романс, професионална история, хотел

Епизоди: 10... 50 минути

Актьорски състав:

Ohno Satoshi като Рейджи Самешима

Haru / Хару като Мисаки Шибаяма

Koike Eiko като Маико Мураоки

Kitamura Kazuki като Хидео Вада

Nakamura Anne като Рири (епизоди 1, 6, 10)

Резюме: Рейджи (Сатоши Оно) е стриктен управител на първокласна верига хотели. Той е сам и на 34, въпреки че е богат и сравнително хубав. Причините са досадната му праволинейност и строгост, както и прекаленото му незачитане на чуждите чувства. Любовта му Мисаки постепенно започва да го променя.

:essub:

Свали с  :subs:   :click:  :click: :click:

Онлайн с :subs:  :click: :click:   :click:

Допълнителна информация:

Личното мнение на автора на темата за филма: и двамата актьори не са ми любимци, но тук са страшно заразителни и сладки. не блудкави и захаросани обаче, просто така, по човешки...

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До автора на темата: Аригатоо!  :kissx:  Снощи докато кукундрелствах им се порадвах доволно :D много много бързо влизат под кожата и сега нямам търпение за 3-ти епизод !!!

Рейджи ми е много приятен, разбирам му неволите напълно, като му се усмихне тая мацка с тая сладката усмивка и зъбки и как да не измисли един куп сладки лъжи и оправдания само и само да си я види.

Беше забавно как се срещнаха, естествено най-непринудената и неочаквана среща беше ключът към сърцето му, така става винаги. Забавно ми е да гледам как лека полека падат бариерите, само секретарката, която нон стоп е зад гърбът му ми е малко прекалена, когато е сам действа една идея по-свободно сякаш, пък и е приятно да го види човек как се терзае и чуди какво да направи като е самичък. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? Неочаквано симпатични са, и аз се хванах, че чакам продължението с нетърпение :). Особено ми е сладък Рейджи, как си мие чиниите сам в голямата лъскава къща :). Корейците щяха да са наредили цял отбор бавачки + Свекървата-майка, за да отговарят какво яде нашия :)))))... А как се нервеше до късни нощи - каква ли информация ще му прати младокът :))))). И как се впечатли - какво му има на отбор Мисаки :))))))).

Не знам, изкефиха ме ей така, без да съм очаквала нещо кой знае какво...

Поздрави :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, много е вдъхновяващо да видиш, че някой се влюбва сладко сладко, и потъва, и не вижда, и мисли и се вълнува, на главния герой това му се случва по хубавия начин. Хареса ми младежа-колега, много искрен ми изглежда и той не се страхува от шефа, държи се приятелски с него, с тая тайна мисия и снимките, които праща, как помага само. Другите виждат/оценяват само позата и ранга, а той и Мисаки виждат и човека, който се крие зад всичко това. Малко са хората, които го правят, а тези двамата имат тази дарба да са естествени.

p.s. Забавни са да, мен ми е смешно като тръгнат всички на обед и къде къде в китайски ресторант :D /като естествено японските-китайски ресторанти са някак си класа над всички китайски ресторанти дето ние си имаме/.  Рейджи си мие чинийките, отваря си хладилника, всичко му е нормално и истинско, като на всеки средностатистически самотен човек, стискам му палци да успее :) и е готино слабо миньонче ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвратително сладко филмче :)))))))) трета серия три пъти ме препоти и завърши с ужасен хилеж. 

Много са готини :)....

ПП. за гледане онлайн/англ. първият линк е по-добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онно Сатоши, това миньонче, си е много добър актьор...

Но за съжаление малко се снима.

Симпатичен и нежен... да не кажа като момиче... да се чудиш как все такива едни строги роли играе,

напълно в контраст с външността му... :28558:

Набелязан ми е за гледане... Още по-добре, че ще е и с български субтитри. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледано до 3-ти. Много симпатично,

Превежда ли го някой на български?  Руснаците пускат суб с добра скорост и мога да поема?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да не го изкуфеят сценаристите.  Ако този сладур с бузките, успее...

/ не ми харесва, но прилича на Киму Таку на моменти, но без бузки ...и в лек ракурс.../

Всичко е добро. Добри епизоди, с добър диалог.  Главната е като теменужка, харесва ми.

Дано не го карат главния да се "сваля" още 9 епизода, че ми иде да го нашамаря.

Пак ще пиша.... каквото и да стане, колкото и да се ядосате / и аз!!/всички ще чакаме,

ще има суб. / ако и доколкото ги има в нета/ Съжалявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръжте сеее, защото 4 епизод е още по-сладурски, а краят е просто трепач. Браво Рейджи!!! :es:

Дракончето е на път да откъсне Теменужката  ;)   Страхотни! :D

p.s. ще си купя рибки :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, супер, супер добър 5 епизод! :D

Направо се възхищавам на Сатоши Оно, той или е наистина влюбен или е най-перфектния играещ влюбен, който съм виждала.

Всеки път му се радвам, сменя настроения, ядосва се, после сияе, много е добър, отделно че и Теменужка добре се вписва, деликатна и нежна.  :happy:

да идва 6 епизод, че и аз като Рейджи не мога да чакам повече  :inlove:

сцената в асансьора ми беше много забавна, как набързо се съгласи на поредната отсрочка, а после взе да се тревожи в типичния си стил. миньончета сладки :happy: като излезли от Гордост и предразсъдъци са ми двамата, харесват ми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пети не ми лепна чак толкова като четвърти понеже прекалиха с ретроспекциите, но сцената, в която 

във фитнеса тя му казва "Извинявай, че закъснях." а той и и казва "И аз сега идвам."... и и двамата едновременно гледат на километража на бягащата пътечка - 11 км....

си струваше чакането. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрено се забавлявах с любовните трепети, притеснения и вълнения на героя на Оно Сатоши в трета. Великолепна игра.

Много забавно, позитивно. Главната ми е малко грозноватичка... и само това ми пречи  да се радвам на сериалчето на макс... Но пък секретарката на Рейджи е :up:

Чакам си българските буквите и... Аригато за превода! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще кажете за 7 епизод,

Теменужка много кофти се отнесе с Дракончето. Двамата си бяха еднакво нерешителни, даже ми се струва, че тя е една идея по-безразлична към цялата работа, но набързо го обиди на мамино детенце и глезльо, за пръв път усетих, че те наистина не си подхождат никак.

naia, благодаря ти! :subs::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас, само на мен ли хич не ми хареса?  :28558: Мъчих го до 4 еп., но не можах да се накарам да продължа. Главният ме дразни много, девойката ми е някаква... твърде недосетлива, сякаш нарочно се прави на ударена. Не пожелавам на никого мъж, който има нужда от постоянните напътствия на секретарката си, за да се държи нормално... Сигурно затова ми е толкова не-романтична цялата история.

Все пак ви пожелавам приятно гледане, въпрос на вкус;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове