Jump to content

naia

Покровители
 • Content Count

  871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

naia last won the day on September 20 2018

naia had the most liked content!

Community Reputation

658 мочи

About naia

 • Rank
  Пазител
 • Birthday June 18

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  bubanaika

Recent Profile Visitors

2,436 profile views
 1. Всички чакаме нещо да се появи като субтитри, че да има превод. Може би малко като отшуми, ще се появят и софт субките. Руски, английски,... Дебнем го, няма да го оставим така.
 2. Аз съм фен на сериала. Много приятен каст, тематиката е Бл, без да натрапва. Много приятни, весели моменти, то не е лесно да четеш чужди мисли. Няма актьор, който са е казал толкова реплики - "какво?!"На ум или на глас.:-))) Много мили!
 3. naia

  30-sai made Doutei da to Mahouzukai ni Nareru rashii  Тематиката е  БЛ, Мимка. И чисто   и хубаво направено по манга. Много добре се справиха и са любимци в доста държави.  За Япония не мога да прочета.  Разбира се, че има много смях, не лесно да четеш мислите на околните. Хубаво се справиха момчетата, любимци са в доста държави.  Те са мили и срамежливи. Аз съм редактор, скоро ще го пуснем.

 4. Благодаря, че те има Светулче. Докоснахме се...
 5. Понякога се чудя защо го правя и защо изобщо съм започнала да превеждам. И така, като се появи някой след толкова години да каже една добра дума... просто... Седя изтръпнала и щастлива. Даже в първия момент се зачудих как съм пропуснала филм с Такеру Сато... после се зачетох. Видях че се навивам за превод. После схванах, че даже съм го и превела,... А почти не помня за какво иде реч:-))))) След стотици изгледани неща, след толкова емоции... години. Избледнява... Тези мигове са ми дали щастие. И тогава, и сега. Благодаря и аз.
 6. Защото не си гледала някога " Туийн Пийкс", много напомня на него. Мъгляв, странен, дарк сериал. Тъкмо поемеш въздух, че ти е ясно и х-о-о-о-п, не е. Половин град заподозряха, даже и самия разследващ агент Купър. Години наред след сериала, като се оплеска нещо вкъщи, се майтапихме с въпроса : " Кой уби Лора Палмър?" Та и тук така, със все пробойни. Много ми харесва атмосферата на филма. Впечатляващ, красиво сниман, дори да махнем М&Т. Музиката, много е изпипан. Да, има лекинки пробойни в сценария, като това да се питаш как д-р Бан, като лекуващ лекар, пропусна
 7. Препоръчвам с две ръце! Тази тематика ми е близка и изстрадана, докосна ме, и ме направи щастлива. Koizora го каза съвсем точно: нежно, спокойно. И наистина е стила на доброто старо. Онези моменти, когато филмът свършва, ти стоиш 5 минути, зяпаш усмихнато в една точка и си мислиш: " Боже, какво ми се случи току-що?" Хубав каст, второстепенните са познати и все класа. То малко като на "Оскар" работата, но и аз благодаря на преводачката, че от време на време ме вкарва в нейните "Филми".
 8. Гледай, няма да съжаляваш. А песента ми е толкова любима, че в суб е преведена от мен, а на първа страница дадох от английски, преводът е на братовчед ми. Тогава с Мрън няколко седмици живяхме с тази емоция. Но трябва поне още 2-3 епизода, за да те довърши...:-)))
 9. Много любим ми е! Леко съм го позабравила, но чувството за нещо хубаво е останало.
 10. Там е проблемът. Вече почти няма софт суб на руски. За мен стана почти невъзможно да превеждам, Мим. Включвам се в редакции. Колкото да се докосна и да съм от полза.
 11. Благодаря, че почакахте.:-)))
 12. Повтарям се, но нищо:-)))

 13. 10-ти излезе преди 2-3 дни на руски, заела съм се. Безобразие пълно, наистина ми развалиха удоволствието, аз също го гледам с това огромно чакане. За два месеца, забравих за какво идеше реч... До края на седмицата го имате, само да съм здрава.
 14. Благодаря, HikariDu, за бързите и чудесни субтитри! Напред!!!! Чакам с нетърпение!
 15. С какво мога да помогна? Писах ЛС . :-)
×
×
 • Create New...