Jump to content

naia

Покровители
  • Мнения

    885
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    12

Относно naia

  • Рожден ден Юни 18

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    bubanaika

Последни посетители

3390 профилни разглеждания

naia's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

717

Обществена Репутация

  1. Не, едва ли...Нещо общо със сериала не виждам:-)))
  2. Чакаме го това... И благодаря за всичките преводи, човек...:-))))
  3. Благодаря на хората, които бяха до мен, които ми слушаха мрънкането, които качват нещата, правят ми теми, рисуват ми ги, така че да ги виждате и вие! Хикари, Фелисити, благодаря ви! Това което правя аз, без вас се обезсмисля!!! Аригато!!!
  4. 7-мииии, докато го гледам и вече се смея. Не, те просто са... Изненадващи обрати....
  5. Аша, зариби ме, чеде. Това трябва да се гледа! Благодаряяя, така цветно описваш!
  6. О, тук определено е интересно като продължение. Историята почва с края на Тарн и Тайп, новите отношения на Лео и Фиат, които в този сериал се пишат на чисто бял лист. Много ми харесва до тук. Сякаш се преоткриват отново. От приятели , в любими. Преодоляване на ситуации и факти от миналото, на ревност, на очаквания. То това тепърва продължава и трябва да се преборят с това. Пандичка, помня те като по-ведра в мненията. Няма смисъл да оплюваме Маме. Верно сме бесни всички за сезон 2, но пък тази 2020 г. какво ли не стана, че и 2021 подхвана. Ако не беше Маме, те нямаха шанс за самостоятелен сериал. Но пък си го заслужиха момчетата. Красиво сниман, с приятен сюжет, усмивката ми не слиза от лицето. Препоръчвам! Гледа се идеално като съвсем отделен сериал с тяхната си, много мила история. Усещам, че се задават трудности и чакам с нетърпение.:-)))
  7. naia

    Given (2019)

    Version (Complete)

    298 сваляния

    Превод и редакция: naia Субтитри за версия: [Moozzi2] Given - (BD 1920x1080 x.264 Flac)
  8. Освен да чакаме продължение... на там върви.
  9. naia

    Given (2019)

    Много добре направено, хубави диалози, забавен. Стабилната основа и първообраз на минисериала, който се преведе току-що - игралният вариант. Много обран, красив, като докосване е цялата история на сериала. Прекрасно попадение. Докато това аниме е подробно, също толкова истинско, изпипано в детайли, сякаш живее под пръстите, слънчев , истински направен анимиран филм. А музиката... А усещането? И онова минало, което трябва да изплачеш, да изревеш, да изкрещиш... и да го оставиш след себе си. Прекрасно, просто! От личен опит препоръчвам първо игралният вариант, после анимето. Оживяват, как оживяват само! Приятно гледане, приятели!
  10. По превода на анимето също се работи. Надявам се до края на другата седмица +/- 3 дни.:-)))) Да не се заричам, че... все пак там епизодите са 11 :-)))) Преводът на еп. 6 - финал е възможно да се забави малко. Няма да е днес, за утре също е под въпрос. Предварително благодаря за разбирането:-((( Ей така кат стане...
  11. Жожо,/Джоджо/ и аз чакам с нетърпение , мила. 12 епа добро аниме в 6 епизода. То почти няма за съкращение, но не се навивам предварително. Гледах нещата вчера едно след друго 8 часа. Не съм пристрастна. Достатъчно е да направят силните сцени. Кастът е хубав, / попаденията са страхотни/ няма да търся повече прилики. Стискам палци на продукцията. Хубава или лоша, ще я преведа. Но сама за себе си , продукцията няма как да е лоша, то сценарият е хубав. Лека:-))))))) Радвам се, какви сме фенове!
  12. Не, те превеждат непрекъснато и много, но нямам софт суб. Всичко е вградено. А аз не превеждам от екран, бавно и трудоемко ми е. Но за Given - НikariDu ми помага,/ що труд е, не ми се мисли/ и това ще стане. Някога отдавна съм чела мангата и имам топъл спомен. Както писах, анимето е чудно, слънчево, мило. Кастът на сериала ми хареса, а то не е лесно.
  13. Действаме, действаме. Ако е рекъл Онзи, след сериала, може да преведа и анимето, хубаво е! Класическо, с чудна музика. /преди дни го изгледах за 6 часа, така грабва/ Но след сериала, защото ще спойли здраво, иначе. Първи сезон съм го превела. Kinou nani tabeta? Много любим! Аз нали си падам по главния. За спешълите / не е голяма загуба/, но нямам суб на руски. За втори сезон съвсем няма да имам / руски/, вече са недосегаеми. Та, няма как. Работата върви натам, че май трябва да си ги купя, ако наистина искам да преведа нещо.
  14. Аз съм фен на сериала. Много приятен каст, тематиката е Бл, без да натрапва. Много приятни, весели моменти, то не е лесно да четеш чужди мисли. Няма актьор, който са е казал толкова реплики - "какво?!"На ум или на глас.:-))) Много мили!
×
×
  • Създай нов...