lazeto Публикувано 14 Април, 2016 Share Публикувано 14 Април, 2016 Love Song (ラヴソング) Страна: Япония Също така известен като: Love Song Период на излъчване: 2016 - Април – 11 старт Време на излъчване: Понеделник 21:00-21:54 Формат: Renzoku Жанр: Романс Канал: Fuji TV Епизоди: 10 Режисьор: Nishitani Hiroshi, Hirano Shin Субтитри: Английски Участват: Masaharu Fukuyama като Kohei Kamishiro Sakura Fujiwara като Sakura Sano Masaki Suda като Soraichi Amano Kaho като Mami Nakamura Miki Mizuno като Natsuki Shishido Ryudo Uzaki като Yuji Sasa Tetsushi Tanaka като Taizo Masumura Kiyohiko Shibukawa като Kazuo Hoshida Sayaka Yamaguchi като Ryoko Watanabe Houka Kinoshita като Fumio Takigawa Shogo Sakamoto като Masashi Takahashi Taro Suruga като Kenta Nomura Резюме: 44-годишният Kamishiro Kohei (Fukuyama Masaharu) е професионален музикант, който преди 20 години е създал само една хитова песен и след това е потънал в неизвестност, докато договорът му бива прекратен от звукозаписната компания и той напуска завинаги музикалната индустрия. Въпреки че е минало много време, той не може да забрави страстта си към музиката, така среща срамежливата Sano Sakura (Fujiwara Sakura), надарена от бог с красив глас но стеснителна личност. Скоро музиката променя малко по малко монотонния им живот, започвайки една красива любовна песен… Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 9 Юни, 2016 Share Отговорено 9 Юни, 2016 Добра дорама и една много сладка девойка, за която това е първата й роля. Той е психолог. В миналото се е занимавал с музика, но се отказва от нея след преживяна лична трагедия. Работата му като психолог го среща със заекващата Сакура, която по някакъв начин му напомня за предишната му любов. Сакура е сирак и заради проблема си не е от най-общителните. Но след като най-добрата й приятелка я моли да произнесе приветствената реч на предстоящата й сватба, тя решава да се справи със страха си от говорене пред хора. А музиката се оказва ключов фактор за лечението й. Едно изпълнение на девойката на песен от сериала, която се оказва ключова за промяната в живота й - Fujiwara Sakura - 500 Miles Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 9 Юни, 2016 Share Отговорено 9 Юни, 2016 И аз го започнах. Харесва ми. Малките амюзчета се оказват големи таланти. Ето че и момичетата им дебютират подобаващо на екрана. Сакура Фудживара е в компанията на двама свои семпаи от Амюз - Фукуяма и Шого Сакамото (дори в малкото далечни кадри го познах). Допълващият каст е много силен - Кахо и Судачи са чудесни. Винаги можем да очакваме изненади от тях, особено от Суда. Само една серия съм гледала и леко си спойлнах за него, но нищо- Надявам се да покажат хубави отношения между персонажите! Soup PV Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 16 Юни, 2016 Share Отговорено 16 Юни, 2016 Доволна! Много приятна дорама. Позитивна, въпреки опитите на сценаристите да драматизират нещата към края. Музиката беше важният елемент, който направи сюжета гледаем. Към нея добавям и страхотните изпълнители. Фудживара-чан малко ми напомня на Шиори Куцуна. Хареса ми ведрата й усмивка. Най-възхитителните моменти дойдоха от непринудената атмосфера, която създаваше онзи бар. Той сякаш приютяваше всички таланти на планетата. Сред тях много ми допадна Мики Мизуно. Бих я гледала отново като актриса някъде. Освен нея, Кийохико Шибукава допълваше инди настроението в състава. За малко да сбъркам Тецуши Танака със Сион Соно. Невероятна прилика между тях усетих тук. Хаха! И от Судачи ще излезе певец. Справи се чудесно с изпълнението в последната серия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 16 Юни, 2016 Share Отговорено 16 Юни, 2016 И аз съм доволна от дорамата. Може и да не е някакъв шедьовър, но е добра за разтоварка и забавление. Фудживара е голяма сладурана. Неминуемо направих сравнение с корейския Entertainer заради застъпената и в двата сериала тема за музиката, шоубизнеса и връзката млада девойка и по-възрастен мъж. Естествено симпатиите ми бяха към този тук и начинът, по който подходиха в показването и развитието на историята и взаимоотношенията. Но японците винаги са били по-добри в това отношение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Шоши-сан Отговорено 28 Юни, 2016 Share Отговорено 28 Юни, 2016 Изгледан и съм доволна. Съвсем приличен сериал се получи. Логично написани образи от начало до края. Добре изиграни и заснети. Приятна музика. Изцяло в арт тоналност стила на комуникация, което опонираше на избраната за сюжета среда. Причинно-следствен разказ се получи и аз съм "за". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts