Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9007
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    teresa

• Последни мнения

• Здравейте, искам да ви предложа един сериал  „Perfect Crown“. Честно казано много ме грабна, има интересен сюжет( видяно от трейлъра), силна емоция и освен това в главните роли са Byeon Woo Seok и прекрасната IU   Ще се радвам, ако обмислите да го пуснете с български субтитри. Благодаря ви предварително!       https://mydramalist.com/781538-wife-of-a-21st-century-prince  
    • При мен вече не забавя чак толкова често  Случва се но по-рядко... И темите зареждат по-бързо  Мисля че проблема се оправя постепенно 
    • Членовете са доста активни в промоциите след излизането на албума „Arirang“ - на 22 март Jin беше гост на Kian84 в неговия „YouTube" канал „Life84“.   „진과 함께“     Обща снимка - „Туитър“.     На 23 март Jin се завърна в ролята си на служител в компанията „Nexon“, която тази година отбелзва 23 години от пускането на любимата му игра „MapleStory“. След 4 години той беше повишен от стажант до позицията на помощник - мениджър на отдела по планиране. Как ще се справи ще можем да проследим в няколко епизода, които ще бъдат качени в „YouTube" канала на фирмата. Ето и епизод 01 (за съжаление все още няма английски субтитри, но смятам, че скоро ще качат такива)!   „출근용사 김석진 리턴즈 | BTS 진, 기획팀 대리로 돌아온 이유는?“ | EP. 01    
  • Създай нов...