Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8803
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    K-DramaFan

• Последни мнения

• Ей, браво на Джи. Той получи Ордена на за културни заслуги Окгуан на 16-те корейски награди за популярна култура и изкуства на 23 октомври, в признание на националното му влияние и принос в музиката, изпълненията и изкуствата. GD изрази гордост от това, че е певец и благодарност към тези, които са го вдъхновили, като също пожела да сподели този важен момент с членовете на Big Bang. Той подчерта универсалната сила на музиката и призова всички да ценят мечтите си като източник на вдъхновение и светлина в живота. GD влезе в историята като първият идол и най-младият, получил най-високото културно отличие в Корея.    
    • Не знам, може още да ме държи нелепицата за готвачката или преди това за онази дето влезе в роман, та ме е страх да започвам това заглавие, а много харесвам приказки. Ще изчакам едн-две години и тогава може би ще го гледам, когато стандартите ми паднат още малко.
    • Много стилен, амбициозен и завладяващ сериал. Интригуващо навлизане в Омегавърс за китайските BL. Висококачествена продукция, която определено поражда любопитство, доставя естетична наслада и носи някакво странно енигматично очарование с интересния си кастинг и концепция. НО, има си и трески за дялкане този сериал. Някои сюжетни линии са доста хаотично заплетени, недоразвити, незавършени и дори объркващи. Знам, че това може да е "благодарение" на цензурата. И все пак финалът е направо слаб на фона на ударното начало. Музиката е хубава, но е все една и съща, една и съща, една и съща. Ефектите с феромоните според мен са много добри, но пък други ефекти въобще не бяха добри.  И все пак, признавам, че това е един от малкото сериали, които съм изгледала от първия до последния финален надпис без да превъртам началото и края. Всяка събота вечер си го чаках да падне от RSS-a. И вече ми липсва.
  • Създай нов...