-
Кой е онлайн 10 Потребители, 1 Анонимен, 109 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Шоши-сан · Отговорено
Ами аз седнах да гледам без дори да се вгледам и в каста. Така че на познатите муцуни последователно реагирах положително. Но главния герой / актьор го виждам за първи път. След първите 2-3 серии чак проверих какъв всъщност е , защото има интересна / нетипична външност. Чак тогава видях че човека има и венецуелски корени и ми стана още по- интересен. Въпросния Раул в роля все едно писана специално за него . Направо се сля с този образ, не си представям друг да изиграе ролята. Голямо попадение с него именно за този герой. С цялата драма , болка в този образ. А това че и визуално "има нещо не японско" въпреки че не бе никъде споменато, за мен зрителя бе допълнителна нотка към образа . А и героя не знае нищо за баща си, та имах и допълнителен сценарий за себе си . Горе нищо не виждам сега за сценариста/сценария а ме мързи да ровя сега а и съм забравила какво съм видяла по тази част като го гледах. Но разказа бе много сполучливо представен. Към режисьора , сценариста и сие нямам никаква забележка. Нищо излишно , нищо свръх. Един човешки , актуален и универсален разказ. Все пак въпросния млад актьор бе заобиколен от цяла плеада "вряли и кипяли" добре познати ни муцине. И те са потенцирали играта насреща си сто на сто. -
От Шоши-сан · Отговорено
Много поамериканчиха с тез платформи и сие и японските и корейските сериали. С което ме губят автоматично като зрител. Аз такова преди забежката ми / укритието ми на далекоизточния фронт съм го гледала ехххе ... на килограм. Ей сега като се сетя за това петно в сценария с банановата република а не е само то и ...... не 50% ами среден 3 ще им напиша на творческия екип и продуцента. Максимум. И то само заради каста. Добре че не се впечатлявам , за това всичко отговаря мишока и дистанционното. Един шоколадов бонбон и толкоз. -
От ftisland · Отговорено
Безработен кандидатства за работа като чистач на тоалетните в Microsoft. Шефът на „Човешки ресурси“ го вика на интервю, а след това му организира изпит, като го кара да отпуши една тоалетна. След изпита му казва: – Назначен сте. Дайте ми e-mail-а си и ще ви изпратя формулярите, които трябва да попълните, както и датата и часа, в които да дойдете на работа. Човекът отчаяно му отговаря, че няма компютър, нито e-mail. Шефът на „Човешки ресурси“ му казва, че съжалява, но след като няма e-mail, това означава, че не съществува във виртуалното пространство, а щом не съществува, не може да получи работа в Microsoft. Човекът излиза отчаян, без да знае какво да прави, само с 10 долара в джоба. Решава да отиде в супермаркета и да купи 10 кг ягоди, след което тръгва от врата на врата, за да ги продаде. За по-малко от два часа удвоява капитала си. Повтаря операцията три пъти и се прибира с 60 долара в джоба. Осъзнава, че може да продължи по същия начин. Започва да излиза от къщи все по-рано и да се прибира все по-късно, като умножава парите с всеки изминал ден. Купува ръчна количка, после камион и след известно време се оказва начело на малка флотилия за доставки. След пет години човекът вече е собственик на една от най-големите мрежи за дистрибуция в САЩ. Тогава се замисля за бъдещето на семейството си и решава да сключи застраховка „Живот“. Обажда се на застраховател, избира си план и когато разговорът наближава края си, застрахователят го пита за e-mail-а му, за да му изпрати офертата. Човекът отговаря, че няма e-mail. – Интересно – казва застрахователят, – нямате e-mail, а сте успели да построите тази империя! Представете си къде щяхте да бъдете сега, ако имахте e-mail... Човекът се замисля и отговаря: – Щях да чистя тоалетните в Microsoft...
-
-
Културни прояви
-
От Ragnos · Отговорено
Ще дойда да ви правя навалица -
От helyg · Отговорено
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие! 14 декември /неделя/ Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“ Коледно парти – вкусно и напълно тематично! Читалище "Братя Миладинови-1917г." Камерна зала – ет. 2 Начало: 14:00 ч. Очакваме ви!
-