@k-drama-monk, българска музика не слушам от поне 20 години. По една или друга причина, зарязах и западната. Не очаквам да уцеля твоят вкус, но не пречи да опитам поне да те разнообразя
Това е японско, но, като аниме фен на аниме фен, да ти споделя тези симпатяги. Не знам гледал ли си Jujutsu Kaisen, тези сладури им правят саундраците и покрай анимето им станах фен.
Нещо корейско като за момиченца
Нещо на живо, защото много обичам Този зъбатко ми е голямата заблуда в живота - слушала съм го в Spotify и заради името мислех, че е японец. Когато видях този клип нещо ме загложди и се оказа, че е американец с виетнамски родители
Ако оцелееш от този сет лист, мога още да те тормозя!
„Нетфликс“ - Корея качи в „YouTube“ канала си пълната версия на изпълнението на песента „Hooligan“ от концерта на BTS състоял се на площад Gwanghwamun на 21 март.
Ред е на RM и Suga да продължат с индивидуалните промоции - двамата са гости на „YouTube“ поредицата „EPIKASE“, която е дело на членовете легендарната корейска хип - хоп група Epik High. Компанита кърти - много са забавни, повярвайте ми!
„밥은 먹고 다니냐? ft. BTS RM, 슈가“
Групова снимка - „Туитър“.
Tablo / „Инстаграм“ - .
Пак в Бургас, на 28.03. от 15ч.
Филиал Бургас на Софийския университет продължава културната поредица за Изтока | Община Бургас https://share.google/UIxDXyRmQLbhggOm5