-
Кой е онлайн 2 Потребители, 1 Анонимен, 59 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От skofiild · Отговорено
Да, много готино беше, и аз като ги видях преди седмица и си викам УАУ. Сега се замислям, то може и тийзъри преди това да е имало, да намекват за това събитие, ама кой ти ги вижда. Директно на резултата. Това предаване ми хареса, между другото. Това събиране на Кпоп изпълнители с чужди изпълнители, дано има продължение. Позитивно е и готино, а и кога друг път ще видиш Кайли Миноуг или Spice Girls с корейски звезди. Spice Girls пяха заедно с Itzy, то даже от там тръгна всичко, цял ден миналата неделя мисля беше все ми излиза, та от там вече и останалите, Ateez с Кайли Миноуг, Ateez с J Balvin, останалите участници. Мисля, че даже изпълнението на Ateez с J Balvin цък е станало победителя, не само в епизода на Ateez, а като цяло. Но то едва ли това има кой знае какво значение, самите изпълнения ти пълнят душата. Нали? Е да, видях и доста лоши коментари, най-вече че са избрали J Balvin за единият от западните изпълнители, който да е партньор на Ateez, защото има хора, които не го харесват. Накратко, за тях е лош човек и т.н. Да не навлизам в подробности. Все пак важното е, че Ateez се справиха добре и бяха на сцена със световни звезди. Макар, че и те самите са такива. Добре се получи. А това е много готино. Много харесвам да чета коментари, постове и т.н от фенове, та: "Можеш да видиш, че тя наистина ги обича и беше искрено развълнувана да работи с тях. Учи корейски, вълнува се от Ateez, казва, ще изпълнявам с Ateez, когато се качи на сцената публикува за тях. Етикет с Ateez на дрехите й. Кайли, обичаме те, че обичаш нашите Ateez." цък Аз за друго влязох в темата, но се отплеснах, като си го припомних за тия работи. Нищо де. -
От skofiild · Отговорено
Според мен няма нужда за притеснения, всички обичат Хечани, така че и всички ще обичат това, което ще сътвори и изпее. "Crzy" звучи добре и е бърза, мислех си, че песните му ще са по-бавни. Много му се радвам. Но пък аз искам да ви споделя нещо. Онзи ден гледам на една сцена двама човека, които адски харесвам. Сега, реално не е станало нещо кой знае какво и не че е невъзможно да вземат участие заедно, ама на мен така ми дойде в първият момент, Юта и Мияви на една сцена, да бе. Харесвам ги и двамата, Юта си ми е от любимците в групата, а Мияви (японски изпълнител), той също ми допада много, харесвам стила му и да си призная, по време на Ковида много се кефих на постовете му в социалните мрежи. Те с жена му дори дете си направиха тогава, с доста голяма разлика от другите им две деца. Та двамата, Юта и Мияви са имали участие заедно в Седмицата на Осака в Super EXPO Rockin Night - Exclusive Session Miyavi & Yuta (NCT). Сигурно е било много хубаво, жалко че няма още клипове, само някакви моменти от изпълненията, като това. Но ще следя дали ще се появят, съвсем да ми напълнят душата. А, да не забравя, после в Инстаграм Мияви е качил пост, където е написал: "Споделянето на една сцена с Юта-кун беше най-доброто. Винаги сме казвали, че искаме да свирим заедно и този път най-накрая се случи, бях толкова щастлив. И честно казано да свиря на китара до толкова красив вокалист е просто чисто удоволствие. Нека изпълним заедно отново в близко бъдеще". Еее, как няма да похвали нашия човек. Юта е страхотен. Отвсякъде. Тази снимка на Юта много ме изкефи. -
От Neon · Отговорено
LOST YOU FOREVER | Загубих те завинаги (2023) Епизоди: 37-39 (финал на (1-ви сезон) с превод ➡️ ТУК и ➡️ ТУК
-
-
Културни прояви
-
От BartAllen · Отговорено
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г. Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.
-