Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8880
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Баба

• Последни мнения

• Изненадващо но този сериал ми хареса. Хем не знам как стигна до мен.. Мярна ми се няколко пъти постера докато текущо го превеждаха и качваха епизод по епизод на моя ресурс и  по едно време реших да му дам шанс. Останах много приятно изненадана. Даже нямам грам забележка. Всички в каста бяха на мястото си , така да го кажа. Историята я разкриха , разказаха и изиграха добре. 
    • Аз го изгледах този сериал скоро. Беше ми интересна историята през цялото време. Развиваше се бавно но постъпателно историята която разказаха. Имаше странни за мен неща. На финала такива си и останаха . Според мен някои големи настоящи проблеми в училищната състема се създават от самата нея и са толкова лесно решими , няма нужда и от дискисия дори.  И пак цял сценарии по така тема и няма нито психолози , нито социални служби , нито .....Не може да няма. А така пишат сценарийте. За мен това е много тъпо. Както и да е . С уговорката за тези липси сериала е сносен. 
    • И аз го изгледах. 50/50 ми е мнението. Така да го кажа. Първите серии гледах да речем нормално но последните 4 с мнооого превъртания/редакция. Последния епизод пък съвсем.... Но поне виртуално похапнах бонбони де , не че всички ми вдъхваха доверие. Всъщност само този на нашата главна героиня съм сигурна че ще ми хареса. 
  • Културни прояви

• Създай нов...