Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8744
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    shushu

• Последни мнения

• Сюжетът може и да куца, но главният Убавец в никакъв случай. От "запалката" до сега задобрял, възмъжал и пръска чар на поразия. С момата до него, чиято героиня не е куха лейка, а просто семпло-свежа, са и химични и физични. Та наистина красива приказка сред красиви картини, редуващи се с кървави драми, които  така са направени, че  да не развалят обаче вълшебството. Цензурата и тя е позатворила някое око. Та, ще  си гледам приказката по вечерно време.   Апропо, днес четох, че поради буйния растеж, като плевели на мини драмите и почти  липсата на цензура там, гледаемостта им е нараснала застрашително, въпреки ниското им качество, за сметка на нормалните сериали. С цел да върнат интереса,  махат забраните за бройка до 40 епизода и за втори сезони чак след година, а явно и цензурата ще понамалее в някои отношения.
    • @snowmoon    п.с. след това този коментар да се изтрие,като нагласим нещата   п.с2. Ето линка... нека да пробваме да видим дали ще стане - https://t.me/c/1694874358/5746
    • Доста интересен филм.За толкова години не съм попадал на такъв "модел" като замисъл. С доста интересен футуристичен поглед,и същевременно интересно вплитане на ИИ заедно със спомените,историите на хората. Доста се чудих от къде ми е позната една от главните актриси - Tang Wei,а се оказа че съм я гледал в китайски филм Wu Xia с Donnie Yen (бързо и разрових архива от филми) Филма не е нещо което се среща често...Препоръчвам да се изгледа,има доста интересен поглед над бъдещето.   п.с. @snowmoon Знаеш процедурата  Липсват червените букви за преведен филм в раздела "Каталог"  п.с2. Има го качен в Телеграм групата на The Stupid Dreams,моля добавете линка... аз не знам как става номера
  • Културни прояви

• Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево. „Япония в Проза и Поезия“ Дата: 24 септември 2025  Час: 15:00 Място: Камерна зала на читалището.   Споделям от фб страницата им:  
    • 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...