Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9003
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    glowupwoni

• Последни мнения

• Видео зад кулисите на шоукейса на 'REVERXE'. клик на снимката     Разбрахме вече, че концерта на EXO на 12.04 ще се излъчва по Beyond Live/Weverse, с което стартират шестото си турне. Новото е, че обявиха участието на групата в M Countdown × Mega Concert 2026 на 30.05 в INSPIRE Arena.     Супер! Отдавна не бяхме виждали групата на големи събития. Май от декември 2018 на Gayo Daejeon, ако не броим декемврийското им участие на MMA, което беше изненадващо за публиката извън фендъма и което вече набра над 9,2 мил. гледания. Йеее...  За пропусналите го - EXO на MMA на 20.12.2025 г.      Шиумин и Чен са обявени като участници на фестивал RE:VE FESTIVAL: GLOBAL MUSIC STAGE в Токио на 26.04.   Шиумин също ще е на корицата на априлскяи брой на китайското списание KNIGHT. Хубаво.       Да поговорим ли сега са слона в стаята? Вчера продуцентската компания 815 VIDEO публикуваха изявление в което твърдят, че не са получили заплащане за производството на клипа на "Overdrop" на Минсок, който излезе още в началото на октомври.  Текста в спойлера. Изт. Sport Khan  Не знам кое ме ядосва повече - фактът, че такава малка сума (в долари e около 44 000) не е платена и виси, давайки лош имидж на Шиумин и косвено на EXO или това, че са именно 44 000? Целият клип струва 55 000 долара. За Шиумин? От EXO? Айдъл от неговия ранг?  Това идва на фона на негативните новини за компанията-майка ONEHUNDRED, масовото напускане на артисти под шапката й, както и информацията за неплатени задължения към партньори и служители. Не искам да коментирам, но не мога да не спомена и фактът, че имотите на Чен, Бекхьон и Шиумин са запорирани от СМ до приключване на делото между тях. Един от апартаментите беше прехвърлен през януари на името на Минсок от Ча га-уон. (Kursiv Media) Това, което също недоумявам е как Бекхьон получи няколко видеа, световен тур през 2025 г., заснемане на фото книги, рекламни кампании в Швейцария и Тайван,а не са се намерили пари, които да инвестират малко в Шиумин и Чен?!? То е ясно, че Бекхьон е водещият артист, че всичко зависи от него, но да си говорим и за морал малко. Бекхьон основа компанията INB100, вече не е директор, но притежава 30% от акциите й. Може да не взима преките решения, но въпреки това изглежда небалансирано, някак нередно това, което се случва с другите около него. Към момента INB100 не са направили изявление по никой от въпросите. Да завърша с информацията, че насроченото за вчера заседание на делото СМ срещу CBX не се е състояло поради неявяване нана ответника (CBX). По слухове новата дата ще е през април.
    • Главната дали не беше най-малката дъщеря от Перфектното съвпадение, гледам ги двата постера и се чудя. Иначе ми хареса сериалчето и не само защото са кратки серии. Много добри актьори, не съм го виждала досега Джен Йе и съм доста впечатлена, много страст показа.   
    • Пълна измишльотина , не знам откъде си ги чекът тия глупости. Този сериал не става дори и за превъртане. Никаква химия между главните , язък за хубавият мъжки каст. 
  • Създай нов...