Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8995
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Piece

• Последни мнения

• Успях да гледам на живо RIIZE на сцената на Lollapalooza Argentina 2026. Малко е да се каже, че съм горда с момчетата, но най-много се радвам, че подпалииха тълпата, която пък реагира страхотно.   Надявам се да качат пълното изпълнение някъде официално, дотогава да се порадваме на "Memories+Fly Up", с които завършиха едночасовият си сет,   На 16.03 са на Lollapalooza Chile, а на 21.03 - на най-голямата в Латинска Америка - в Бразилия. Излезе и готин график за допълнително събитие в Сау Паулу, което ще е на 19.03 и ще се състои на по-малка, клубна сцена, като идеята е да се даде по-близък поглед на артистите, както и да събуди допълнителен интерес към тях.    Освен японския и тайландски фест, за които говорихме по-горе, предстоят още големи сцени и в родната им Корея. На 20.06, заедно със ZICO за водещи изпълнители на 2026 RAPBEAT - концерт, стартирал като сцена за к-хип хопа, но с годините разширяват жанра и участниците. Въпреки разнообразието от артисти в последните години обаче, групата е посрещната на нож и то не от друг, а от... фенове на друга к-поп група. Въпреки това вярвам, че RIIZE ще се справят страхотно.     На 28.06 ще са хедлайнери на 2026 BUSAN ONE ASIA FESTIVAL, едно от най-големите музикални събития в Корея и по мое мнение, това е следващата голяма стъпка в кариерата им. Йее     Наскоро сайтът на Toyota Japan качиха промоционалното видео "HIACE DANCE SESSION with SHOTARO (RIIZE) & KYOKA (RUSHBALL)" Описват танцът им така: "...Шотаро, член на глобално активната момчешка група RIIZE, и KYOKA от RUSHBALL, един от водещите хип-хоп танцьори в Япония, си сътрудничат за първи път. Те представят спиращо дъха танцово изпълнение, заедно с емблематичния матово черен HIACE на DYTD. Обърнете внимание на игривите движения, наподобяващи завъртане на волана, перфектно синхронизираните двойни части, които е трудно да се повярва, че са първата им съвместна работа, и поразителните сцени, заснети през предното стъкло – колата и танцът се сливат естествено, създавайки единен свят."   Имаме и видео зад кулисите.     Накрая нещо готино. След приключване на световното им турне "Riizing Loud", стана ясно, че RIIZE са лидери сред 5-то поколение к-поп групи по отношение на турнетата. Турът им обхваща 21 града с проведени 35 представления и публика от 420 000 души. Браво! Изт. The Korean Herald  
    • @diligent_psychopath, както правилно си се досетила, мъжете не си падат по RNB. Тези медени, ангелски гласчета ни звучат откровено LGBTQ+. За да харесам това, първо трябва да си срежа… мартениците, какво си помисли? Имам две на ръката (от майка ми и жена ми).   Но съм ти обещал обективност. Първо, ясно е, защо вече не прави такива песни. RNB отдавна излезе от мода, повече от десетилетие. Истината е, че както казва Ели, корейския е много елегантен език и звучи наистина красиво и невероятно в песни. Освен това тези ретро-блусарски китарки влизат под кожата на всеки живял поне, колкото †Христос.   А и момчето не може да му се отрече, умее да пее. Е, не е като любимците на свищовлийката от Exo, но определено е забележимо добър.     Това е една чудесна песен за започване на един, прекрасен ден. Разбирам, защо те влудява.    
    • Очаквам превода с нетърпение. Видях промо видео във Фейсбук и реших да погледна, дали ще го има тук. Благодаря. 
  • Създай нов...