Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8995
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Piece

• Последни мнения

• Все пак с риск да ме изтрият и евентуално да си навлека банан, ще кажа, че сериала го има на onlykdrama.top .   п.п. Все пак би било съвсем сигурно, че ще ме забършат, ако спомена думички като CS3, MXPlayer, BSPlayer за гледане на телефон, затова този път ще ги спестя.
    • @Lawandula нещо се обърках с този портал. Отляво има каре с преводачески групи (завиждам на бледите), но връзките водят към същия портал. На медия има картинки, а на допълнителни материали връзки към ВКонтакте, което са и единствените връзки извън портала.   п.п. Не намерих online link extractor, който да ми ползволява да давам връзки. Разбира се, винаги е добра идея, човек да има Link Gopher под ръка, но пък от него съвсем не могат да се дават връзки;   п.п.п. Чудесно е, че има такова място. Аз лично се губя в морето от dorama-нещо-си.ru. Хубаво е да има обобщаваща информация.
    • Ей, не можаха да намерят някой читава роля за Кохей, а го бутат отново в шоунен аи заглавие. Заедно с Кенто Шибуя ще го видим в адаптация по новела в жанра "Smokey Blue no Ame Nochi Hare" ("Life in Smokey Blue").  Старт: 6 април. Кохей стана на 40 в началото на годината. Жив и здрав! И усмихнат!    
  • Създай нов...