Аз пък забравих в сряда да гледам. Сега го тегля и веднага ще си пусна последния епизод. След това ще прочета вашите коментарии и ако има какво да добавя, ще пиша.
Приема се забележката. Исках да подчертая, че е дълъг, слаб и с развита горна мускулатура, като в цялост е физически здрав. Но сложих възрастова граница, защото завършените плувци са с още по-развит гръден кош и са позагубили човешкото, приличат повече на риби. Но пък не прецених, че я свалих под възрастта за пълнолетие. Което е моя грешка
А този кой е?
~~~~
Влязох в четвърта серия (трябва да се бачка ) и видях втората среща. За първия мога да разбера, защо е харесван. Дълбоките гласове обикновено не ги чувам, защото рядко гледам със звук. В лице може да е прекалено изкуствен, но неестествените лица са на мода, а и наистина е като герой от webtoon. Освен това е висок, слаб, с добра фигура, атлетичен, спокойно мога да си го представя като рекламно лице на луксозни марки дрънкулки, смрадливи течности и парцали. Има защо да е обожаван от жените и гледан със завист от неженените мъже.
Но този новия? Толкова е обикновен, че прилича на поне 30 млн. други корейци. Не казвам, че е грозен. Не е грозен в никакъв случай, но е безличен. Освен това е среден на ръст за азиатец и нисичък по европейски мерки. Не е дебел, но няма забележима мускулатура. Тоест той е обикновен по всички стандарти. И е ръб, не по-малко от набедения за голямата любов. Малко си приличат. На всичкото отгоре има гадже и нейната мисия е да го открадне от нея, като се държи като побъркана.
Не казвам, че най-дълбоката, съкровена мечта на всеки мъж не е две жени да се борят за него, но нали уж гледаме женски сериал? А и това с отнемането ми е леко противно. Неговото гадже е с подобни на неговите интереси и си отиват. Какво свършиха мъжете, та трябва да взема чуждите? Много държа ти като жена да ми обясниш това поведение. Мисля да разговарям и с моята по този въпрос. Малко съм шашнат.
п.п. За мое удоволствие видях още няколко кадъра с Ю Ин На. Може да е вехта чанта, както и двамата с нерадост установихме, но е лачена и с нови дръжки. Много още мокри сънища ще имам с нея. Само да ме не чуе от някъде по-добрата половина, че ще спя на терасата.