Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8993
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    stefieli6977

• Последни мнения

• Попадна ми нещо, то пък ме подсети за две други. Последните дни са ми сутрешна рутина.  Майкъл Джексън и "Не ги е грижа за нас. И отново Майкъл Джексън с "Песен за Земята".  
    • Понеже се навърши година от смъртта му и ми излизат доста постове за него в момента, досега гледах / слушах негови парчета в Ютуб и ще представя един клип, в който, признавам си, такава публика не съм виждала досега. Хареса ми много, между другото. Той не е от певците които познавам или съм слушала музиката му. Знам само, че почина миналата година. Но сега като слушах, не мога да си кривя душата, пее добре и има хубава музика.   И нещо ново. „Wheesung Tribute x MBC It's Live“ е безплатен концерт, организиран в памет на първата годишнина от смъртта на Wheesung, събрал Mighty Mouth и колегите им артисти K.Will, Solji, Bang Yedam, Alli, Na Yon Kwon, Solji, Jo JazzPark Hye Won (HYNN) и Jung In. Те представиха живо изпълнение на известните песни на Wheesung, преработени в банда версии, подарявайки на феновете специални спомени и резонанс. „Wheesung Tribute x MBC It's Live“ ще бъде пуснат на 20 март чрез YouTube  канала „It's Live“. Май ще бъде издадена и песен със същото име. Ще видим.
    • Еее, то дошъл денят. Новият албум на групата излезе днес, цък в музикалните платформи. Да видим и видеото към заглавното им парче "Unique".   И веднага с поява в музикалните предавания, като днес те са взели участие в MCountdown, където за пръв път представиха новата песен.    
  • Създай нов...